Új hozzászólás Aktív témák

  • TheProb

    veterán

    Sziasztok!

    Most kezdtem el a játékot, előtte gyorsan letoltam az első részt, hogy valami képem legyen a sztori-ról.
    Kicsit kiverte a biztosítékot a játék most.

    Normál nehézségen játszok. egy sima hackelős mission-re mentem, meg akkor már megcsináltam a skulljack-es küldetést is. lejött az a teleportálós, clonozós féreg és 1,5 kör alatt kiírtotta kb az egész squad-ot (1/4 maradtam a végére). Kabaré amit az a retek művel, 1 körön belül 52x lemásolja magát, azokkal egyenként még támadni is tud ugyan abban a körben. mindenkit egyhitel, de én persze el nem találom. Undorító mód OP. Bár szerintem ha nem ennyire a játék elején jött volna szembe, akkor nem lett volna ekkora túlereje, de full alap cuccban voltak a katonáim, a legjobb is kb csak rank2-n volt, esélyem nem volt.

    Amúgy az első részhez képest egyelőre úgy tűnik számomra, hogy a találati esély is szarabb. Mármint nem a százalékos értékek, hanem a tényleges találatok. Pl sniperre 65%-okra 5/1 alkalommal JÓ, ha eltalál valakit. Az első részben ugyan ilyen eséllyel legalább 3x betaláltam. Persze ez csak szerencse faktor, lehet most ilyen peches voltam vagy nemtom.

    u.i.: Ha valaki meghal küldetés közben, ugye akkor még fel lehet venni. Ha felveszem, akkor utána "felélesztik"? Valamint a fel nem vett, sárga cuccokat megkapom a végén? Mert gyanítom, hogy nem, viszont akkor nem értem, hogy mért nem én döntöm el, hogy mikor akarom befejezni a küldetést (extraction)? Mert szeretném felvenni a cuccokat a földröl, összeszedni az elesett katonákat, hogy ha az utolsó ellenség megölése után, automat vége a küldetésnek.

    "Boba is Mickey, Mickey is Boba" - Finkle Einhorn | PC Rig: https://pcpartpicker.com/b/bBy48d

Új hozzászólás Aktív témák