Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz fogtunder #95089 üzenetére

    200e a 2TB-os gyári bővítő (lehet több manapság), egy 2TB-os 2,5"-os vagy 4TB-os 3,5"-os hdd kerettel (akár használt is, meg keret) ott figyel 20-25e-ért rossz esetben is. Ennél költséghatékonyabb megoldás nincs és nem kell lemondani a rendes betöltési sebességről, csak át kell pattintani a játékot a belsőre addig. 80GB megvan 15 perc alatt, max addig játszik az ember kicsit mással, amíg átmásolja, ennyi áldozatot megér.

    Amúgy a betöltési idők jogosak, ezért még alternatív "félmegoldás" lehet külső házban egy 2TB-os nvme is amúgy (ha már ez a tárhelyméret a cél), mert az is harmadáron van (50-60e), mint a gyári bővítő. Igaz másolgatni kell itt is, de a régi játékok kb úgy futnak, mint a belső tárhelyről, az említett 80GB környéki játékokat átmásolni meg 3 perc kb, ami mérföldekkel jobb időarány.

    Szóval ez is elég baráti szerintem manapság árban, ha meg nem jön be max idővel jó lesz másra az az nvme meg a "rack", akár pc-be, pendriveba, sok lehetőség van. Én 2k-ért másik SX-et vennék nem egy túlárazott bővítőt az tuti :D

    .

Új hozzászólás Aktív témák