Új hozzászólás Aktív témák

  • parandroid

    nagyúr

    válasz ProEvoFan #85101 üzenetére

    GT7-ben most belső nézettel próbálkozok, mert a perverz módon fixált követő kamerától tengeribeteg lettem. Meg elkezdtem kikapcsolgatni szép lassan a vezetési asszisztokat, de egyelőre nagyon nem adja. Persze nekem a PS kontroller is új, a bal analóg kar borzalmas, hogy mennyire nem áll kézre (ujjra), állandóan lecsúszok róla, meg feljebb keresem. Grafikában sem egy nagy szám, FH5 sokkal szebb, ez kb FM7 szint. Ráadásul olyan élettelen az egész, ezt nem is tudom, hogyan fogalmazzam másképp... Szóval egyelőre szokjuk egymást. Nem rossz amúgy, de a hype alapján sokkal többet vártam. A GT Sports-szal már bohóckodtam korábban, még PS4 Pro-n, de az a fanek szerint nem volt méltó a sorozathoz.

    Tegnap amúgy én is FH5-öztem is egyet, nyilván a GT7 még nincs beállítva, de durva, hogy az FH5-ben sokkal jobban átjön a vezetési élmény, úgy, hogy közben fogja a kezed, és mégsem szimulátor. Múlt héten valamikor az FM7-be is visszanéztem, szokni kellett, de 1-2 verseny alatt belerázódtam.

    Szóval az autóverseny nekem továbbra is a Forza. Ráadásul nagyon ügyesen belőtték a két szériát, hogy kb minden igényt lefedjen full arcade-tól simcade-ig.

    p

    I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.

Új hozzászólás Aktív témák