Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    Amikor mesz a patak menten es alig veszel eszre egy kb meteres hasadekot, majd belepve nem egy apro kuckot talalsz ket farkassal, hanem egy szovevenyes, koromsotet barlangrendszert, ahol faklya nelkul halott vagy es a tovabbjutast is csak ugy leled meg, ha minden sarkot alaposan atvizsgalsz es egy kb. 1 oras bolyongas utan belebotlasz egy 6 meteres boss-ba, akkor jossz ra, hogy mennyire kurvara megerte ma is elinditani a jatekot. Pedig senki nem mondta, hogy keresd meg, nem quest, nem fontos, ha kihagyod, akkor csak az elmennyel leszel kevesebb, nem tolta a fejleszto az arcodba, hogy hu more ezt latnod kell, mint sok mas jatekban. A jutalom az elmeny maga. Es ez csak egy a tobbszazbol. Nem ezt az egy barlangot fogod emlegetni egy ev mulva, hogy uristen az de jo volt, mert az egesz jatekban csak 3 ilyen van, a tobbi meg felejtheto maszkalas...

    Szoval halalos nyugalommal bekopogtathat a cdpr, a ubisoft, vagy a rockstar miyazakiekhoz, mert igy kell nyilt vilagot kesziteni. Ez a recept, tessek lemasolni, ez most nem szegyen innentol. Ehhez kepest a valhalla egy sivar sivatag, dogunalmas onismetlo dolgokkal.

    Nagyon retegjatek, el kell ismerjem, szeretni kell hozza a from jatekokat, nem lehet letagadni, de ez 10/10, cseppet sem tulzoak az eddigi pontszamok.

    Szrk.: En ugyan sosem jatszottam vele, de masok beszamoloi alapjan a breath of the wild-ot tudom csak elkepzelni hasonlonak.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák