Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    őstag

    válasz arewan #70792 üzenetére

    Én nem kötném tovább, de igazából még nem próbáltam...nem tudom milyen élmény lehet. Telefonon/tableten a hidelemmel ellentétben nem a net sebességes a legfontosabb cloud -nál, hanem a stabilitás. Például ne legyen nagy késés, veszteség.

    2.4Ghz -es, 100 megás neten is simán megy különösebb probléma nélkül. Arról is tettem fel korábban 2 videót, amikor még olyan neten tudtam játszani. Persze az új MS szerverek alatt. Korábban ennél sokkal rosszabb volt.

    Tehát első körben azt lenne érdemes megnézni (ha van rá lehetőséged), hogy náluk wifi -vel vagy mobilnettel mennyire megy stabilan. Nem tudom melyik típust, milyen fajtát használnak.

    Szerk.:
    Amúgy szerintem a legkényelmesebb megoldás az, ha az eszközre rá tudod rendesen rakni a kontrollert. Nem simát, hanem például olyat mint a Razer Kishi. Én azt használok.

    Nyilván ez tabletnél nem lesz jó a kompatibiltás miatt. Csak azért írtam pontos típust, hogy értsd mire gondolok.

    Ez persze drágább buli, és olcsóbb fajtákat nem is tudnék nyugodt szívvel ajánlani. Mert azért nagyon nem mindegy milyen az analógok minősége, vagy van -e analóg ravasz. Utóbbi nem igazán van az olcsóbb eszközöknél. Vagyis nem jellemző...

    Tehát low budget megoldásnak még mindig egy használt, de jó minőségű, nem lestrapált Xbox One kontroller a legjobb. Szerintem...

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák