Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    félisten

    Nem tudom, hányan vettétek amúgy meg a Mass Effect Legendary-t, én nemrég végeztem az első résszel (~ 30 óra, majdnem minden mellékküldi, minden bolygó felderítve), remek játék és még remekebb felújítás, pont azokon a helyeken nyúltak hozzá, ahol kellett. Kicsit bugos, a Mako párszor úgy érzékelte, hogy lezuhan a talaj alá és elpusztult velünk együtt, miközben ott maradt egy helyben, meg főleg grafikai bugokkal találkoztam, de semmi súlyosabb.

    Viszont a második rész... elképesztő. Be is ugrott rögtön, milyen masszív fejlődés volt az első részhez képest pl. az új combat és progress system, a rengeteg aprónak tűnő, de mégis fontos quality of life fejlődés, mennyire sokat lehetett kalandozni a térképen amolyan minijátékként (bár én ezt akkor se szerettem igazán), és az egész alap téma, a küldetések, karakterek.

    Ha ez ma ebben a formájában jelenne meg először, ugyanúgy év játéka lenne, mint 11 éve volt, elképesztő a játék overall minősége. 10/10, hands down, sír a lelkem a Bioware pusztulása miatt.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák