Új hozzászólás Aktív témák

  • NyMRooD

    őstag

    válasz Bluverkill #4772 üzenetére

    A PSNow 19 országban érhető el az xcloud ha jól látom kb 15 országban, előbbiért $10 kell fizetni (korábban $20-at), utóbbi meg ingyen van, előbbi nem béta utóbbi az. Sajnos mint látszik, a Sony nagyon elhanyagolja a Now-t, azt hiszem talán már létezett a ps4 előtt, de picit olyan érzést hagy mintha csak a BC miatt csinálták volna, igaz nemrég elkezdett szépen a gamepass irányába menni (letölthető játékok) és nemrég lett pár új ország is, illetve az ár is mérséklődött, talán a ps5-ös érára már kiforrja magát (főleg az Ms cloud-ba költözés miatt, bár annak elvileg semmi köze a játékok futtatásához).

    u.i. Remélem xCloud minél hamarabb kilép a bétából és ezen a frontos is kialakul köztük egy konkurencia harc, aminek az eredményeképpen mind a gamepass (ha jól tudom ennek a része lesz az xCloud), mind a PSNow egyéb részei is nagy fejlődésen mennek majd át.

    Hogy egy picit letörjem a fanboy örömködésed (nem értem, hogy mire jó ez, de már többször észrevettem, hogy úgy teszed, hogy a kék oldalról fogalmad nincs), az a 2.2 millió előfizető több pénzt hoz a Sony-nak mint az MS-nek a 10 millió gamepass előfizető és a gamepass ~100-200 játékával szemben a now 600-800 játékot add :))

    [ Szerkesztve ]

    PS5 | Xbox Series S | Switch Oled | X360 | iPhone 13 mini | Gigabyte Z490 Gaming X AX - Intel i5 10400 - CORSAIR 32GB Vengeance DDR4 3200MHz CL16 - Sapphire Radeon 7770 1GB GHZ

Új hozzászólás Aktív témák