Új hozzászólás Aktív témák

  • persil

    nagyúr

    válasz .LnB #47733 üzenetére

    De most nem igazan ertem. Egy live service looter shooter elso napjairol beszelsz. Lepodjunk meg egyutt, hogy "nem volt tartalom". Egyikben sincs. Masfel ev mulva meg - ha szereted a mufajt - akkor nem tudod kisajtolni az eletedbol azt az idomennyiseget, hogy a felet megnezd. Ez mindig ilyen.

    Szerinted nem jo a destiny 2, semmi baj, tiszteletben van tartva, de az, hogy a megjeleneskori kontent mennyiseget hasonlitod egy kvazi single player jatekhoz az vicces. Plane ugy, hogy az outriders "hatalmas" terkepe az a mokusvakitas legfelsobb foka, mert pici csoveken mesz elore, ahol agak, kovek es lathatatlan falak miatt nem lehet felfedezni, meg a komplett jatekban van osszesen 55(sic!) side quest... A 40 ora ugy jon ossze, hogy nehezebb harcokban harmincszor meghalsz es mind a 15(!!!) expedition-t lenyomod otvenszer.

    Az outriders "komplett" csomag, most megkaptal mindent es lehet, hogy x ido mulva jon egy-ket kiegeszito. A destiny meg live service, nem gyozzuk hangsulyozni, teljesen mas mufaj. Alma-korte, tovabbra is.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/persil/index.html

Új hozzászólás Aktív témák