Új hozzászólás Aktív témák

  • Bad Pritt

    nagyúr

    válasz danielgalaxy #46273 üzenetére

    Ha nagyon példálózni akarunk a másik oldallal, akkor az Uncharted a párja a túloldalon. Az sem fejlődött akkorát részenként, a meglévő elemeket frissítették mindig. A Gearsnél a 2 és 3 között volt egy érezhető ugrás minőségben, gyorsult a játék, fliudabb lett sok animáció, nyíltabbak lettek a terek, sokkal nagyobb draw distance-ot tudtak írni hozzá, az Uncharted az első és második rész között lépett nagyobbat. De ettől függetlenül mind a két sorozat tech demó az aktuális generáció számára, animációk, textúrák, fizika top kategória volt minden újabb játék megjelenésekor.
    Mind a kettő egyszerű játékelemekből építkezik, az Unchartedben vannak platformer részek meg nénány könnyebb feladvány, a Gears-ben nagyon erős a koop lehetőség. De ezek mellett csak lövöldözöl, scriptelt jelenetekben csinálsz valamit (legtöbbször ott is lövöldözöl).
    Még a játékok alapja is mutat hasonlóságot, mindkét sorozat a nyolcvanas évekből merít, az Uncharted az Indiana Jones és hasonló kalandfilmeket követi, a Gears a Schwarzenegger-féle akciófilmes vonalat lovagolta meg egy kis Starship Trooper és Warhammer-szerű háborús hangulattal., de mindkét sorozat eléggé karakterközpontú, mikor a sztorit meséli, csak az egyik viccesen túltolt bohókás, a másik viccesen túltolt macsó, néhány komoly pillanattal.

    De amúgy a Gears az ötödik részre szerintem többet fejlődött a negyedik után, mint az Uncharted bármikor, megjelent csomó új játékelem (lopakodás, Jack, valamennyire nyitott világ és felfedezés, még választási lehetőség is van a sztori során), szóval amiket hiányolsz az előzőekből, azt lehet megtalálod az utolsóban.

    Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.

Új hozzászólás Aktív témák