Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • wenti5000

    csendes tag

    Sziasztok, nagyon erősen gondolkodom egy Series S vásárlásán, nagyon megtetszett, aranyos a dizájnja. :D Még bizonytalan vagyok, és tuti hogy már százszor feltették ezeket a kérdéseket, előre is bocsi!

    Eddig ps-es voltam, és szeretnék majd egy ps5-öt is a mostani játékaim miatt, ezért gondoltam a Series S-re, és nem az X-re. Na meg a gamepass elég erős érv. Az egyik kérdésem, hogy a gamepass-t meg lehet osztani a fiókok között? Úgy értem, hogy nekem meg bátyámnak is lenne egy külön fiókja a konzolon, ha csak én fizetnék elő, attól még az ő profiljával belépve tudná használni? Mert ps4-en működik ez, hogy az én általam vásárolt tartalmakat ő tudja használni.

    Másik kérdés ahol kavarodásban vagyok, hogy a Series S mennyivel erősebb a One S/X-hez képest? Ha ez már egy nextgen konzol, nem kéne erősebbnek lennie a One X-nél? Mert olyasmit hallottam, hogy Series S-re a játékok One S változatai jönnek ki.

    Egy utolsó kérdés, egy olcsó 4K tv-m van, a fullhd-s játékok szépen néznek ki, ezért a célom az 1080P/60FPS. A valódi nextgen játékoknál pár év múlva mennyi kompromisszumot kell kötni, hogy ezt a szintet tartsák? Az X és S között lesz annyi különbség, ami 3 m-re a tévétől is szembetűnik? Próbálgattam nézni összehasonlító videókat, ahol egymás mellé pakolva látni lehetett a különbséget, de én így nem mondanám most, hogy ég és föld.

Új hozzászólás Aktív témák