Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz Bad Pritt #40534 üzenetére
Én játszottam az első bétával. Nem annyira AC klón, de ha az lenne sem ez a fő probléma. Megpróbáltak csinálni egy alternatív 4v4 aréna játékot PvPvE elemekkel, amiben a fő hangsúly a stealth és a taktika lenne. Az egész ötlet és az egész grafikai megvalósítás jó, de konkrétan a cél amit a játéknak szántak nem valósul meg. 3 körre van osztva a játék. 2 csapat egymással versenyezve próbálja meg teljesíteni.
1. El kell lopni a kulcsot a városbírótól
2. Ki kell nyitni a kincstár
3. Ki kell menekiteni a kincsetAz első két körrel már az a gond, hogy mindegy melyik csapat teljesíti hamarabb. Ahogy elindul a játék a csapatok rohannak előre. Semmi stealth. Megszerzik a cuccot és a játék 95%-a a kimenekítésnél zajlik. És onnantól ez már csak egy középkori akció játék. Az egyik csapat felrakja a ládát a katapultra, elkezdi a kimenekítést, jön a másik csapat és leveri őket. Elkezdik ők a kimenekítést, az előző csapat addig respawn-ol és visszavágnak. És ez így megy, amíg az egyik csapat nem tudja a másikat megtörni.
A pályák 70%-ára el sem jutnak a játékosok. Én mindegyiket bejártam és egy csomó rejtett hely van, ahová nincs értelme elmenni mert az akció nem ott zajlik.
Összességében csalódás volt és mindig rá kell jönni, hogy ez az aréna stílus ez egy kisebb réteget talál meg, azok pedig úgy is az Overwatch-csal játszanak.
[ Szerkesztve ]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bestbuy játékok
- Half-Life 2
- E-book olvasók
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs