Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz need #33260 üzenetére

    Szimulátor a gyerkőcnek, tuti? A tényleges szimulátorok a felnőtteket is megizzasztják sokszor olyan nehezek :D

    Amúgy ott van a Forza Horizon általános versenyzősnek, a Forza Motorsport pedig egy kicsit komolyabb megoldásban. Mindkettőnek jobb a fizikája is, mint a felsorolt autósoknak.
    Autós vonalból még az Assetto Corsa szimulátor, de pl így 2020-ban már csúnya. Game Pass-ban benne van.
    Motoros részből a Ride vagy a MotoGP (GP-os az utóbbi szintén), bár ez inkább sima versenyzés és nem sok köze a szimulátorhoz.

    Ami szimulátorosabb az a MudRunner és SnowRunner, gondolkodni is kell mit és hogyan viszel el A-ból B-be, nem bírhatja a rakományt a gép, kifogyhat a benzin, nem mindenen tudsz átmenni. Van benne kihívás, de szórakoztató lehet.

    Más jellegű szimulátorok is akadnak, pl a Train Sim World 2 (vonat), de az még felnőtteknek is nehéz kb. Rakomány, időre, feladatok, nekem kb az elindulás is csodával határos lenne tuti.
    Mozdonyosból Railway Empire, az felülnézetes, ott pl építeni is kell, inkább ez a "menedzseres szimulációs", mint anno a Railroad Tycoon.
    Vadászat, horgászat, snooker, de nem igazán világos, most tényleg rendes szimulátor kell vagy csak a fizika legyen jobb vagy csak szimplán alternatív játékot keresel, mert pl a Sims4 is mehet az életszimulátor körbe.

    Vagy csak nekem nem egyértelmű, szerintem szűkítsd kicsit a kört, kb sok jellegű játékot írtam.

    Ja és van GamePass-od? Mert akkor lehet egyszerűbb onnan ajánlani (akár xy-hoz hasonlót), nem egyből valamit megvételre.

    .

Új hozzászólás Aktív témák