Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • elder troll

    senior tag

    válasz Norb79 #120304 üzenetére

    Akkor a saját tapasztalatok megosztása helyett csináljunk egy inspirációs videót.

    Első jelenet:
    (fotel szemből véve) kígyóvállú, pelyhes bajszú főhősünk tv shoppos stílusban vagdalózik a kontrollerrel, miközben 30%-os átfedéssel beúszik egy "frag tábla" (utolsó helyezett kiemelve valami számos noob névvel). Még mindig tv shoppos stílusban, kócos hajjal grimaszolás után hátranéz egy rocky poszterre...

    Második jelenet:
    Lassan felcsendül az eye of the tiger, miközben trikós-fejpántos főhősünk egy ps és egy xbox kontrollerrel súlyzózik, ismét beúszik a képbe a "frag tábla", de már az utolsó előtti helyezett van kiemelve.

    Harmadik jelenet:
    (már csak instrumental-ban megy a háttérzene) nintendo joy-con-okkal ugrálókötelezést imitál még mindig trikóban és homlokpánttal, csak úgy száguldozik felfele az átfedéses "táblázatban".

    Negyedik jelenet:
    fps nézetben vad lépcsőzés 5 percig, (vágás) leveszi a vr headset-et, de azért még mindig megy felfele a képbe beúszó listán.

    Ötödik jelenet:
    Súlyzórúdra erősített xbox-szal és ps-sel fekvenyomás, harmadik helyezés a "frag táblán".

    Ending1:
    Szokásos hollywoodi happy end, de az uncsi.

    Ending2
    Reggel kopognak (dörömbölnek) a főhősünk ajtaján, majd édesanyja kedvesen így szól hozzá: "a qrv@ @nyád@t, nem megmondtam, hogy vidd le a szemetet!!!", amit egy szelíd ablakokat is megremegtető ajtócsapással nyomatékosít.
    Főhősünk kómásan elkezd botorkálni a szobában, megmozgatja az egeret, aminek köszönhetően feléled a monitor. Miután meglátja nevét a "frag lista" végén, vágja is ki a kukába a kontrollert.

Új hozzászólás Aktív témák