Új hozzászólás Aktív témák

  • bigjoe666

    csendes tag

    válasz Frod #118922 üzenetére

    Várható volt az átfedés a Vermintide-al, mind a játékmenet, mind az ellenfelek vonatkozásában.
    A közelharc pörgősebb, az ellenfelek egy kicsivel erősebbek. A Crushernek elég egy csapás, hogy agyonüssön, a sniperek és a gunnerek igen nagyot sebeznek, nagy hordáknak nem szabad engedni, hogy bekerítsenek ha egyedül vagy.
    Ami nagy különbség, hogy itt nincs megszabva, hogy csak különböző classok lehetnek egy csapatban. Ha valaki ki akarja maxolni az összes classt, akkor sok sok órát lehet belerakni, akár csak a Vermintide-ban.
    A szerverek egyelőre tele, nagyon hamar lehet bevetésre menni, gondolom a Game Pass-nak és a crossplay-nek köszönhető.
    Nagy hibát nem tapasztaltam, FPS drop van, ami gond nálam, hogy a Skill pontok elosztásakor nem jegyzi meg néha az utolsó pontosztást.
    Hosszú távon réteg játék lesz, mint ahogy a Vermintide is. Ami ha úgy nézzük nem baj, mivel itt tényleg fontos a csapatmunka, itt nem szokás kilépni a harcból. Ez Warhammer, itt nincs más lehetőséged, vagy végrehajtod a küldetést, vagy együtt pusztul a csapat. Csak a Warhammer fanok fogják értékelni és élvezni. De ők nagyon.
    Én az Imperial Edition - Launch Bundle-t vettem meg a megjelenés napján (Game Passal olcsóbb volt meglepetésemre), támogatom a Fatshark-ot, jó játékokat csináltak eddig.

Új hozzászólás Aktív témák