Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz ρσгτσ #112931 üzenetére

    Egy nem hivatalos alkalmazásnál benne van a pakliban, hogy megfekteti, szóval én ezt nem mondom problémának, emellett a 3-4 éves tévéktől el kell engedni, mert support az 0 a gyártó részéről és sok esetben nem a hardverrel lenne a legnagyobb baj. A box más téma, mert ott azért sok minden ki van gyomlálva és még menne (főleg, hogy elég sok eladás van ezekből). Más kérdés a ram, ami eléggé határeset és egy fokkal jobb a helyzet box-okon, de tv esetében kell egy jó alkalmazás, mert a rendszer megeszi azt a kevéske 1,5, max 2GB ram-ot amúgy is. (Egyébként hasonlóképp, a Gears update-nél néztem meg ismét (lehet akkor volt valami bejelentés, hogy javítottak a késleltetésen?), akkor már elég jól használható volt.)

    Szerintem a webes lenne a "jövő", nem kell hozzá semmi, hogy egy szinte egy böngésző shortcut-ot kidobjanak vagy összerántsanak egy azon alapuló alkalmazást, ahogy sok régebbi OS-nél is hasonló megoldásokkal operáltak Netflixet, Disney-t és még ennyi updatet kiengedtek rá.

    De amúgy lényegtelen, kiválasztották a letöbb tv-t eladó brand-et és velük operálnak, még mindig jobb, mint szokás szerint elkezdett és féltávon abbahagyott dolgaik, ahogy pl a rewards is megmukkant a bejelentéstől, pedig két év eltelt.

    [ Szerkesztve ]

    .

Új hozzászólás Aktív témák