Új hozzászólás Aktív témák

  • oriic

    HÁZIGAZDA

    Star Wars Jedi: Survivor

    19,3 óra után (A sztori teljesen kész, a számláló 65%-on áll a menüben, szóval side-questek vannak még azért nem is kevés)

    Nem vagyok nagyon hardcore Star Wars fan, csak szeretek játszani, így álltam neki a folytatásnak. Alapvetően tetszett a cucc, főleg a második fele, a befejezés egész jó lett, sikerült meglepniük egy-két dologgal is, ennek külön örülök. Ami kicsit zavart, az az első rész hozadéka, hogy ide menj, oda menj, majd később megint menj vissza oda ahol már voltál...ez inkább időhúzás volt számomra, de ez legyen a legkevesebb. A hangok kifejezetten ütősek lettek, ahogy a zenék is, helyszínekből viszont kaphattunk volna talán kicsit többet.

    Ami viszont borzalmas volt számomra, az a játék technikai része. Ezt így ebben a formában nem szabadott volna kiadni. FPS drop, pop-upoló textúrák (crash hálistennek nem volt nálam), egyes helyeken hibás animáció (levegőben álló karakterek), az átvezető 30FPS-60FPS problémája (amihez mindig külön gombbal kellett átváltani)...Ezek mind olyan dolgok amik roppant mód zavaróak voltak végig. Egy ideig próbáltam váltogatni a Quality-Performance módok között, de egy idő után meguntam ezt és inkább lenyeltem, hogy ez ilyen hulladék.

    Jelen formájában örülök, hogy nem adtam érte pénzt home társnak köszönhetően és azt tanácsolom, hogy akit az ilyenek zavarnak, azok várjanak vele pár hetet/hónapot, amíg javítanak a teljesítmény gondokon (mert az összeset biztos nem javítják ki, Fallen Orderbe is vannak pl.: FPS dropok a mai napig.)

    [ Módosította: radi8tor ]

    Live-Die-Respawn

Új hozzászólás Aktív témák