Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • PappZ75

    tag

    Sziasztok!

    Karácsonyra vettem kisfiamnak egy Series X-et. Jelenleg egy Xbox ONE van.
    A kérdésem az lenne, hogy XBOX store-ból vásárolt játékokat hogy tudom mindkét gépre egyszerre feltenni (azaz ha fent van az egyiken a másikra is fel tudjam tenni)? Egy időben nem akarunk vele játszani, de ne keljen egyiket kikapcsolni és be a másikat....

    Eddig inkább saját profilomba vettem a játékokat a kisfiam profilja benne van a családi profilban, azaz össze is van kötve. Nos az új XBOX-nál már azt szeretném, hogy ő legyen a tulaj, és én a "vendég" és a játékokat is már inkább az ő nevében venném meg. De a lényeg az lenne, hogy akár én akár ő veszi meg ha kompatibilis a játék mindkettőre feltehessem.

    Az XBOX ONE-on természetesen mindkettönk profilja fent van és attól füg ki játszik (99%-ban ő) használhatja most is a játékokat. Persze van már jó pár amit az ő nevében vettem már. Lényeg hogy oldajam meg akár ő akár én veszem meg menjen mindkét XBOX-on majd?

    Az is kérdés hogy az új gépet miként tudom a másik mellé beregisztrálni, de hondolom ott anyi hogy belépek a profilokkal és hozzá csatlakoztatom őket az új géphez.

    Elnézést nem vagyok XBOX guru, lehet ez magától értetődik ha közös a család fent lehet mindkét gépen egyszerre bárki is vette, de ugye nem karácsonykor akarok ezzel ügyetlenkedni.

    Válaszuokat előre is köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák