Új hozzászólás Aktív témák

  • Micsurin

    nagyúr

    válasz Beniii06 #35058 üzenetére

    Megszokni megfogom ezzel is ellennék de per pill pont most csöngetett be az ajtón egy kisebb telefon életképes HW-vel. Valamennyire amúgy is kíváncsi lennék arra a csoda fluidságra(nem, fixen nem lag mentes olyan rendszert még nem láttam :D ), appok terén nem sok minden van ami nekem megoldhatatlan változás. A legfontosabb a GMaps meg úgy is van, RBiker szintén.

    A romolás meg, HW-n évek óta garivesztéssel jár. Sőt lassan 2 éve már nem is lehet értelmesen csak ilyen olyan fizetős unlocker progikkal mert nem adja ki a Huawei a bootloader nyitó kódját a telefonnak. Ha meg van valami mindig relock-olni és újrahúzni a romot, hogy ne vonják meg a garim... kösz nem.

    Amúgy mókás, hogy két kérdésből miképp jutottunk a győzködésig. Tiszta motoros topic feelingem van. "mennék C felé túrzáni, van valami ajánlott útvonal?" "Menjéé B-nek sokkal szebb" "Ja de az is tré A sokkal szebb":D :D

    The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.

Új hozzászólás Aktív témák