Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26700 üzenetére
Belépsz ide: https://club.ubisoft.com/ az Xbox Live-oddal. Elfogadod a barátfelkérésemet amit kb. fél éve küldtem és küldöm a meghívót
Béta: május 31 - június 4
Itt szinte minden embernek van három meghívója, szóval lehet pofátlanul kérni - engem eddig hárman utasítottak vissza
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #26680 üzenetére
Erről és/vagy egy Switch változatról pletykálnak, de már vannak olyan hírek is, hogy egy tök új, de eltérő irányvonalú játék lesz... Meglátjuk.
Én a remasterednek örülnék a legjobban, mert a F3-at nagyon szeretem, viszont a 10 év már meglátszik rajta (és olyan túlzottan szép már a maga idejében sem volt)."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #26702 üzenetére
A Eurogamer ezt akarja: [link]
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
NB2
aktív tag
válasz mike1334 #26698 üzenetére
Minden AC ismétlődő, az a kérdés melyik mennyire A BF amúgy nagyon. A kalózkodás az elején állat, de aztán mikor kell nyersanyagot szerezni és a folyamatosan ölj meg x embert, öld meg a kapitányt, öld meg a megfigyelőket, vágd le a zászlót ismétlődnek az a 10. után unalmas. A kincsvadászat és az animustöredék is az lesz egy idő után.
AC origins is előbb utóbb ismétlődik, de a táj, a látvány odab... és én az utolsó órákban kezdtem már unni, mikor már csak a térképet pucoltam ki. Ami nálam hiba, az a rohadt sok fegyver. Nem sokfajta sajnos, csak a szintjük más... -
mike1334
veterán
Pont ezért (is) tetszett annyira a RotTR. A sztori vitt előre, a táj gyönyörű és kellőképp változatos, nem túl nagy világ, de nem is kicsi. Mellékküldetések vannak, de egyrészt menet közben a többségét meg tudod csinálni, és nem is muszáj annyira, ha nincs kedved. A vadászat vagy gyűjtögetés se volt fárasztó, vagy zavaró, menet közben összeszedtem amit kellett. A Tomb-ok meg külön felüdülést nyújtottak, még a logikai feladványokra se lehetett nagyon panasz. Simán játszottam volna még vele akár 30 órát is. Egyre inkább érzem én is azt, hogy az open world meg a minél szebb grafika csak arra jó, hogy el tudják sunnyogni a fejlesztést meg a kreatív újításokat a játék készítők. Legyen kisebb, legyen kevesebb, de az olyan legyen, amit nem unok meg pár óra után..
Ide kapcsolódva: I Am Alive milyen játék? Mármint minőségre
[ Szerkesztve ]
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #26703 üzenetére
Remélem nem ez lesz. Az első részről sem hallottam eddig, most megnézegettem YouTube-on, és thanks, but no thanks.
Remélhetőleg hamarosan megtudjuk, hogy miről van szó. A F4-gyel az én szememben hatalmas hibát követett el a Bethesda (utálom, gyűlölöm, pedig a kedvenc franchise-om), szóval remélem küszöböli a csorbát.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
mike1334
veterán
válasz bLaCkDoGoNe #26708 üzenetére
Ugyanígy vagyok vele...1. 2. részt, Tactics-t imádtam, a 3-nál meg eldobtam az agyam, hogy ezt fps-ben is lehet...a NV meg a sorozat csúcsa. A 4 gyönyörűen néz ki, de valahogy nem fogott meg. Demót leszedtem, pár órát játszottam, de annyi. Inger sincs hogy megvegyem akciósan se. De pl a 4 grafikájával szívesen játszanék bármelyik korábbi résszel újra.
-
Bogyi007
veterán
válasz l.skywalker #26703 üzenetére
Nem volt egy világrengető játék de nekem tetszett.
Kicsit olyan volt mintha a Kill Bill filmet játszotta volna az ember...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
mike1334
veterán
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz DaveHutt #26699 üzenetére
Mondjuk a TR szerintem pont jobb, mint az UC-széria.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
addikt
válasz sugarforce #26712 üzenetére
https://www.xbox.com/hu-HU/games/god-of-war-4
Nekem az írja: Stouck out
Amúgy meg... számolom a kattintást[ Szerkesztve ]
-
DaveHutt
őstag
válasz sugarforce #26712 üzenetére
Fel fogom venni a kapcsolatot az MS Supporttal.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
El van írva a link, az új rész nem számozott. Szerintem az a baj, hogy az URL végén ott a 4-es.
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26700 üzenetére
Küldtem.
-
MasterMark
titán
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26719 üzenetére
emailben vagy az Xboxon megkapod a Béta appot.
-
l.skywalker
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #26708 üzenetére
Fallout76
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #26721 üzenetére
Igen, sikerült élőben elcsípni Twitch-en a teaser-t, so far we're not happy, Vincent.
-
MasterMark
titán
válasz l.skywalker #26721 üzenetére
Valami mobiljáték mán megin?
(#26720): Nem találom sehol, de majd ha összeraktam a boxot megnézem azon.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Jovanny2
őstag
válasz sugarforce #26692 üzenetére
Én ellenséggel még nem találkoztam. Ma megint teszek majd egy próbát.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
mike1334
veterán
Tyű..ez az infinite warfare nagyon nem jó. A trial részéig érdekes volt, meg tetszett, de azután, ahogy az véget ér átmegy egy unalmas ismétlődő semmibe. Robbantsd fel ezt...lődd le azt...
Igazából a remastered modern warfareért vettem meg, az jó is volt, de ez...pár óra után unalom a köbön......unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
törölt tag
Jon a san andreas es a midnight club backward compatibily-be. Jeeeeee
[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Ha valaki a "normál" XONE topikot nem látogatja már, ide is bemásolom:
"Ha valaki lemezes játékokban utazik, a Konzolvilágnál most Black Friday () akció van, néhol egész jó árakkal.
Ha törzsvásárló vagy, akkor elvileg még jobbak az árak (azért elvileg, mert a rendelés leadásakor a "teljes" akciós árat számolta a rendszer, de meglátjuk mi lesz belőle).
Ami érdekes lehet: 2999 Ft-os feltöltő 499(!) Ft-ér, 4490 Ft-os feltöltő 2000 Ft-ért. Sajnos minden akciós termékből csak 1-1 darabot lehet vásárolni egy személynek.""«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MasterMark
titán
válasz bLaCkDoGoNe #26730 üzenetére
Sajnos minden akciós termékből csak 1-1 darabot lehet vásárolni egy személynek.
Valahogy meg kell fogni akik ezen akarnak nyerészkedni...
Switch Tax
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz MasterMark #26731 üzenetére
Amúgy sem aktuális, a másik topikban felvilágosítottak, hogy a törzsvásárlói kártyás ár nem további kedvezményes árat jelent, hanem ha levásárolom a törzsvásárlói pontomat. Ezt mondjuk az oldalon elfelejtették közölni...
Szóval szorri, így nem akkora buli a dolog.
-
törölt tag
Amúgy rájöttem hogy magyarorszag egy nagy battle royale. Utoljára 1920-ban szűkült a map, es mindenki öli a másikat.
[ Szerkesztve ]
-
3L1T3
addikt
válasz #81556480 #26733 üzenetére
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
AMD Power
titán
válasz MasterMark #26731 üzenetére
Es milyen igazuk is van!
-
l.skywalker
félisten
Belépek három nap után és ez fogad:
WtF?
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #26736 üzenetére
Clean cache, és 2 fog maradni. Semmi pánik.
Tudnak róla, már ott can report-ban.
Véleményem szubjektív...
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz l.skywalker #26739 üzenetére
Ó, nézd csak meg a "home" gomb után ha koppig kimész jobbra a bal széleső menüben. Ezt most jól megaszontam.. De ahol az értesítések vannak. . Bár lehet, hogy az csak nálam egyedi, de azt is reportoltam.
Ilyen arab betűtípussal írtak angolul, egész kalandosan néz ki. Amúgy Én is bétás vagyok már.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #26736 üzenetére
Jó neked. Fél napig belépni se tudtam. 4K most megy, de a HDR nem hajlandó.
Tudnám mi a bánat lőtte.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz l.skywalker #26742 üzenetére
Mindent is.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
l.skywalker
félisten
Aki "németbe" él annak a Saturn kínál pár akciót:
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz l.skywalker #26745 üzenetére
Fallout 4 7 EUR-ért még túl is van árazva.
-
AMD Power
titán
Hasznalja valaki a gepet hangprojektorral?
-
mike1334
veterán
Van olyan konzolbolt, amelyik nem csak beszámít lemezt, hanem vesz is?
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Helyenként instabil lehet az Arrow Lake, de ez eleinte normális
- Autós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Gitáros topic
- Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest