Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chumlee
senior tag
válasz sugarforce #26500 üzenetére
A németről rendeltem volna ! A primehoz nincs valami pár napos trial? Tudtommal az ingyenes hónap után levonja.
-
Chumlee
senior tag
válasz sugarforce #26502 üzenetére
Akkor megpróbálom vele.
-
MasterMark
titán
Orci a One-hoz miért nem kaptam hallókészüléket?!
Lehet valahól ócóé kapni? Olyan fél füles jó lenne ami a 360-hoz alapból járt.
Jack nelküli kontrollerem van.Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #26507 üzenetére
Van itthon egy. Ha eljössz érte ingyé odaadom. Akarom mondani a szokásos edrinkért.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #26502 üzenetére
Nem kell Prime. Simán 39€ felett ingyenes, de csak azokra a termékekre vonatkozik amiket az Amazon árul, nem pedig az Amazonon keresztül egy 3. cég. Mondjuk ez utóbbiakat sokszor nem is hozzák Magyarországra.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #26509 üzenetére
Jo tudni. Reg rendeltem amazonrol mar szallitasos dolgokat.
-
l.skywalker
félisten
válasz sugarforce #26510 üzenetére
Én szinte mindent onnan, csak nagyobb dolgokat nem, mert azok 39€ felett is bajosak.
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
sugarforce
addikt
válasz l.skywalker #26511 üzenetére
én max képregényeket, de azt is már régebben, van olcsóbban, hamarabb, így egy jó ideje már csak gift cardot veszek.
-
twi452
senior tag
válasz l.skywalker #26511 üzenetére
Nekem jött németektől rock band rivals teljes csomag tavaly és semmi gond nem volt vele pedig nem annyira pici
Mondjuk a Timex órámat nem ajánlottként adták fel legutóbb de a megjósolt kézbesítés után egy héttel megkaptam egy az órához képest hatalmas dobozban és a jófej leveles postásunk ki is hozta pedig az aztán tényleg nem fér bele semmilyen levélszekrénybe
Nekem eddig teljesen pozitív a német amazon, az amerikai pedig maximálisan profi, intézik a vámot és villám gyorsan megjöttek a dolgok.[ Szerkesztve ]
-
twi452
senior tag
válasz l.skywalker #26514 üzenetére
Ja ilyesmikben nem gondolkodom külföldről
-
Bogyi007
veterán
Néha itthon is vannak jó akciók. Ma este vettem Szegedi Auchanban Középfölde Trilógiái Bővített DvD Gyűjteményt leárazva 6000 forintért, de ebből még kaptam 20% kedvezményt is mivel a hétvégén vannak a Glamour kuponnapok. Így 4800 forintot fizettem érte. 6 film mindegyik 6 lemezes kiadás egy szép díszdobozban.
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Bogyi007
veterán
Azért ezt is valaki csúnyán melléárazhatta...
Szinte mindenhol ezt az árat látni...Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Chumlee
senior tag
válasz l.skywalker #26521 üzenetére
Azzal mi a baj ?
-
S e t h
nagyúr
válasz l.skywalker #26523 üzenetére
Ezen legalább röhögni lehet.
Darth Vader Voiced By SchwarzeneggerThis signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
Jovanny2
őstag
De milyen vagy már...még én sem kellek ide, hogy Bogyi vére legyen szívva. Múltkor a feleségem betett valami csili vili díszdobozos DVD-t a hálószobai (csak fullHD) TV-be, én meg kifordultam a szobából. Hát konkrétan VHS minőségnek tűnt. Mi lett volna a nagyobb 4K TV-n, a játszóson? Rendes szentségtörés.
Ja, @Bogyi: ne bontsd fel, lehet, hogy 20 év múlva ér majd 6500 forintot. Ott írják, hogy ritkaság. Mondjuk a 36 lemezt nem értem, de legalább le lehet porolni a DVD lejátszót (mert a boxba biztos be nem tolnék 36 lemezt, elfárad az olvasófej )
[ Szerkesztve ]
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bogyi007
veterán
Évek óta már csak azért sem mert a Hobbit 3 része nem egy idős film. Maga a pakk már alapból nekem megérte.
A kinézet? Nem érdekel, holnapután jön a Conker Xbox Classic kiadása Xbox One konzolra. Instant Buy lesz részemről.Jovanny2: Vettem egy tavat is, elneveztem Fárasz-nak. Ő lett a fárasztó
[ Szerkesztve ]
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
GoTReX
őstag
Sziasztok
Régi idők emlékére tervezem egy classix Xbox beszerzését.Remèlem nem gond, de erre már nincs külön elő fórum.Technikai segítségre lenne szükségem, olyan valakitől aki ért ehhez a géphez.Akar privátbankár is!😃 Válaszokat előre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
XBOX ID: GoTReX #4839
-
GoTReX
őstag
Nem probléma, megoldom máshogy!😃
-
MasterMark
titán
Fuh, annyi értelme van ennek is...
Minek valakinek xbox classic ha warezolbi akar? Semmi értelme.
Switch Tax
-
GoTReX
őstag
válasz MasterMark #26536 üzenetére
Nem kimondottan azért keresek ,de nem kizáró ok ha már okosította az előző gazdája.
Ha esetleg valakinél akad elfekvőben Classic Xbox és megválna tőle reális áron.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
Hol van már az Oculus Rift-em???
GoTReX: Mondjuk nekem mindegy, vidd a szétmókoltat, én úgyis érintetlent akarok majd szerezni.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
GoTReX
őstag
-
GoTReX
őstag
válasz MasterMark #26540 üzenetére
Most meg kell magyaráznom egy vadidegennek , hogyha veszek egy régi Xbox Classicot akkor miért nem kizáró ok ha van rá telepítve egy media center? Úgy tudom egyébként egy program módosítás az, ami nem befolyásolja negatívan a konzolt, nem sufnyizás . Ezért nem tartom mókolásnak. Amúgy meg tudom érteni azt is , hogyha valaki teljesen módosítatlan példányt keres a gyűjteményébe. Szerintem amúgy Softveres a hozzányúlás, ezért viszaállítható. ( Bár nem tudom biztosan , nem foglalkoztam soha sem ilyennel )
[ Szerkesztve ]
-
Chumlee
senior tag
A classic játékok multija élni fog ? Lehet hülye kérdés ,de láttam , hogy halo 2-vel classic boxon még multiztak !
-
Chumlee
senior tag
Akkor ne is várjak rá ? Republic commando multijáról lecsúsztam , mert steamen már nem lehet.
-
törölt tag
10 éves lett a GTA IV, holnap meg RDR 2 új trailer videó. orik, hegyezd a ceruzádat
-
senior tag
-
negyven2
veterán
válasz XboxGamePass #26547 üzenetére
Nem egészen.
SNES-re viszont kiadják a GTA V-t.“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
M@no
tag
válasz MasterMark #26549 üzenetére
Nekem ez a favorit: Digital I.
Volt, hogy csak azért elindítottam a programot, hogy meghallgassam.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest