Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz l.skywalker #26600 üzenetére
Azt nem hiszem, h ő csinálta - de ki tudja.. Szerintem ez volt a top hozzászólása. Ez már tényleg dedó.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz bulikavagyok #26601 üzenetére
A gigabit elmeleti sebessege ugy 940-950 mbit/s, ami ugy 117-118 mbajt/s. De lehet neki dedikalt vonala van az MS-hez.
Amugy az Xbox mbit/s-ben irja ki a sebesseget, es nalam gigas netnel 120 mbit/s korul szokott lenni.
Switch Tax
-
nagyúr
válasz MasterMark #26602 üzenetére
Nekem ebben az tetszett ahogy előre kiosztott mindenkit - én igazából emiatt használtam a "dedó" jelzőt.
Amúgy tegnap "mértem" én is egyet, nekem ennyi volt a csúcs sebesség. Plusz 150 alá nem nagyon ment. 500-as UPC.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz bulikavagyok #26603 üzenetére
Ja de ez X. Lehet abban gyorsabb a vinyo es birja a tempot. Nekem regi eredeti fat-om van.
Switch Tax
-
sugarforce
addikt
válasz MasterMark #26604 üzenetére
Nekem is regi fat van, 150-200 kozott szokott ugralni, neha 200 felett is mozog, de az a ritkább.
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26604 üzenetére
Mi az, hogy "eredeti" FAT. Az én S-em is rém eredeti
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
Jött valami demó játék. Tegnap már néztem, de a store-os képek annyira nem tetszettek, hogy nem mertem felrakni. Tudja valaki mi ez?
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Bogyi007
veterán
válasz sugarforce #26574 üzenetére
Szia. Szabadna tudnom hogy mekkora cégnek csináltad ezt a melót? Van egy kis boltunk 3 alkalmazottal és így minket is érint ez a dolog, de igazán azt sem tudom hogy mit és hogyan kellene összeállítanom magunknak.
Van egy Iparkamara de l****t se segítettek a témában, pedig ha valamikor, akkor most tehettek volna valamit azért hogy, ne csak pénzlehúzásnak érezzük az éves tagsági díjat tőlük...(#26581) Jovanny2
Ez továbbra sem fog megtörténni, egész egyszerűen nem is érdekel a dolog, nem is hiányzik hogy kedd hajnalonként listákat keressek s majd tálaljam a különböző topicokba...
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
MunezXBK
nagyúr
Mer jók a pogramok, csak sok a kcsg.
-
l.skywalker
félisten
Xbox One X tulajoknak.
Heti X Enhanced Update:
Újonnan elérhető játékok X Enhanced támogatással:
Gorogoa (4K)
Neon Chrome -(4K)Hamarosan érkezik:
Tempest 4000 (4K)
No Man's Sky (4K, HDR)
Red Faction Guerrilla Re-Mars-tered (Enhanced)
Tennis World Tour (4K)
Warhammer 40,000: Inquisitor – Martyr (4K)
Crash Bandicoot N.Sane Trilogy (4K, HDR)Fejlesztés alatt:
Battlefield V (4K, HDR)
Call of Duty: Black Ops 4 (4K, HDR)
Divinity: Original Sin 2 (Enhanced)
F1 2018 (4K, HDR)
Tom Clancy's Rainbow Six Siege (Enhanced)
Anthem (4K)
Metro Exodus (4K, HDR)
Crackdown 3 (4K, HDR)[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
● Beyond Good & Evil 2
● For Honor
● Rainbow Six Siege
● Skull & Bones
● The Division 2
● Starlink: Battle for Atlas
● TransferenceNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
Jovanny2
őstag
válasz sugarforce #26611 üzenetére
Üdv a klubban. Bosch DSP vagyok.
Az élet túl rövid a hardverek biztonságos eltávolításához.
-
Bogyi007
veterán
Holnap Bajnokok Ligája Döntő
Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi
-
Jovanny2
őstag
válasz MasterMark #26615 üzenetére
Az jobb lenne, vagy ilyen laza DSP is lehetnék, de ez csak Data Security Partner. De szerintem ő értette.
[ Szerkesztve ]
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26615 üzenetére
Nem, nem. Digital Signal Processor...
-
MasterMark
titán
Direkt nem azt írtam, az túl nyilvánvaló lenne a rövidítésből.
Switch Tax
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #26620 üzenetére
Áááááá, én nem vagyok ilyen jó kiállású. Mondjuk szerintem Facebookon ismerősök vagyunk...vagy csak a Tier 1 csoportban...
-
l.skywalker
félisten
Június 5-én érkezik a Far Cry 5 első DLC-je: trailer
És 29-én jön a Far Cry 3 Classic Edition
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #26622 üzenetére
Kár, hogy magában nem fut...far cry 5 annyira nem hoz lázba, de egy jó vietnami játéknak tudnék örülni
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
l.skywalker
félisten
válasz mike1334 #26623 üzenetére
Meg kő venni. Nincs mese. Év végére már egy szivar áráért fogják adni valamelyik küfföldi oldalon. Én megvettem 1-4-ig az összeset, majd csapatom vele és utána megveszem az 5-öt. És gyanítom már a 6 is kint lesz akkor hála a Destiny2-nek
-
Jovanny2
őstag
válasz l.skywalker #26622 üzenetére
Nagyon várós. Jól elköltött SG$-ok voltak a Goldért.
-
3L1T3
addikt
válasz Jovanny2 #26625 üzenetére
Szintén, valahogy a DLC-k jobban mozgatnak mint az alapjáték!
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
MasterMark
titán
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26627 üzenetére
Nagyon jó PC vagy XO?
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
-
mike1334
veterán
válasz l.skywalker #26624 üzenetére
Előbb a 3 classic, aztán a 4, és esetleg utánna
...unless the law provides otherwise. Guarantees not guaranteed!
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #26628 üzenetére
Ez PC
ASUS ROG STRIX Z790-E GAMING WIFI ֎ Intel® Core™ i9-14900K ֎ G.SKILL Trident Z5 RGB 64GB (2x32GB) DDR5 6400MHz CL32 ֎ Arctic Liquid Freezer III 420 A-RGB Black ֎ ASUS TUF Gaming GeForce RTX 4090 OC Edition 24GB GDDR6X ֎ SAMSUNG 1TB 980 PRO M.2 PCIe ֎ Lian Li O11 Dynamic EVO XL
-
3L1T3
addikt
Arra hogy ne menj oda!
-
l.skywalker
félisten
válasz MasterMark #26629 üzenetére
Azt hiszed én ilyeneket észreveszek?
-
l.skywalker
félisten
Az eddig hivatalosan is megerősített játékok listája amelyek az E3 alatt fel fognak tűnni és megjelennek Xbox-ra is:
● 3 Minutes to Midnight
● Anthem
● Arcade Islands: Volume One
● Battlefield 5
● Beyond Good and Evil 2
● Call of Duty: Black Ops 4
● Defiance 2050
● Destiny 2 - Fall Update
● Division 2
● Heavy Fire: Red Shadow
● Kingdom Hearts III
● Remedy's "P7"
● Shadow of the Tomb Raider
● Strange Brigade
● The Sinking City
● Transference
● V-Rally 4
● Warhammer MartyrNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz l.skywalker #26635 üzenetére
● Strange Brigade
Jól eltűnt mostanában, pedig én várom.
Live-Die-Respawn
-
l.skywalker
félisten
Tuti, hogy hamarosan jönnek az új Avatarok. A Shadow of the Tomb Raider Pre-order lapján böngésztem a Croft Edition-t és ez van benne:
The Croft Edition includes:
- 48H early access*
- Additional Skills Booster Pack
- Xbox Live Avatar outfit*
- Season Pass
- 3 additional weapons/outfits
- Digital OSTHm...
-
l.skywalker
félisten
Fóti Auchanban akciósak az S gépek, ha valakinek jól jön az infó:
1TB Minecraft Edition - 89.999,- HUF
1TB AC Origins - 79.999,- HUF
500GB AC Origins - 69.999.- HUF
500GB FH3 Hot Wheels - 69.999.- HUFNem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
l.skywalker
félisten
-
3L1T3
addikt
válasz l.skywalker #26638 üzenetére
-
Bingooo
csendes tag
Most tényleg az offtopic az on ??
-
l.skywalker
félisten
Szenzációs sztori én még nem hallottam:
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Gta 5 jobban fut x-en szerintetek? Mást nem játszok rajta. Csak az RDR2 miatt tartom meg , meg lehet kipróbálom az FC 5öt
[ Szerkesztve ]
-
negyven2
veterán
válasz #81556480 #26644 üzenetére
Ja, atomstabil 4K 60fps PC-s Ultra grafikai szinten
Amúgy ugyan úgy fut. Maximum sztori módban kapsz egy kicsivel jobb fps értékeket. Az igazán szembetűnő az az, hogy sokkal gyorsabban tölt be. De ebben ki is merül az előny. Sajnos mivel a GTA inkább CPU igényes játék, az meg nem igazán változott, így a játék sebessége se nőt meg. Egy esetleges enhanced patch segítene, de azt se adták még ki rá, illetve akkor is fent állna a CPU limit.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
l.skywalker
félisten
-
negyven2
veterán
válasz l.skywalker #26648 üzenetére
Magában ez az összehasonlítás, hülyeség. Egyrészt azt a "feljavítást" a Microsoft csinálta és nem a Rockstar. Más részt a Red Dead Redemption 2 biztos, hogy eleve enhanced támogatással jön mind PS4 Pro-ra mind Xbox One X-re. A kérdés, hogy mekkora lesz a különbség az alap és "4K" kiadás között. Főleg, hogy ha egy Rockstar Games játékról beszélünk.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
- Hoppá! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-10875H 32/512 Quadro RTX 3000 6GB FHD
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell 7390 13,3" FULL HD/i5-8250U/DDR4 8Gb/256GB M2 SSD/HDMI/4G/CAM/BT/Wifi/Új AKKU 1 Év Gari!
- Aszta! Dell Precision 7550 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i9-10885H 64/512 Quadro RTX 5000 16GB! FHD
- Thrustmaster racing clamp kézifék tartó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest