Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
BF3 vagy 4 megy offline coop-ban osztott képernyőn (egymás melleti)?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
HagaNRG
őstag
Sziasztok!
Ha a Wireless Speed Wheel kormányok érdekel valakit, jó áron megválok tőle. (alig egy hónapja vettem, tökéletes állapotban- összesen pár kör Forza 4 van benne)
Tökéletes mindene és nagy élmény vele játszani, de egyszerűen nem köt le. (maga a box is megy eladóba lassan azt hiszem- lakkfekete 250Gb, tökéletesHa valakit érdekli valamelyik, privben keressen, köszi!
-
Bitpalace
senior tag
sziasztok!
Ha én még 15. előtt beírom a kódot és Gold tag leszek én is akkor még le tudom szedni a januárba adott 2 játékot, és ha pl 13.-án írom be a kódot akkor ugye február 13. érvényes de addigra már megint jön a következő havi első játék. A kérdésem az volna, hogy így akkor 3 játékot le tudok tölteni, vagy ez felhasználóra van korlátozva?
üdv!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz raziel01 #25733 üzenetére
Azért örülök, hogy nem hallgattam rád, egy baromi hangulatos játékot hagytam volna ki.
Vannak framerate dropok néha, de egyáltalán nem vészes, a "kegyetlenül szaggat" erős túlzás azért. Ráadásul piszok jól néz ki, még a GTA V. után is szépnek találom."«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MasterMark
titán
-
sirszevenap
addikt
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulok hozzátok, hogy bár tudom, hogy erre van a wireless reciever ill a play and charge kit de azért mégis megkérdezem, hogy akad e esetleg valami más módszer , hogy az xbox kontrollereimet rácsatlakoztassam a pc-re?
Ha nincs más módszer, melyikre érdemes beruházni? ( vezeték nélküli kontrollerekről van szó) Pontosan nem tudom, hogy a p&c kit alkalmas e egyáltalán arra, hogy pc-re kössem.
Köszönöm a válaszokat!
Üdv.
Bankkártyával? Hát persze!
-
Bitpalace
senior tag
válasz MasterMark #26059 üzenetére
Köszönöm!
Azt honnan lehet tudni előre hogy mikor melyik játék lesz ingyenes Goldba?
E hónapban engem a tomb raider érdekel remélem jó lesz. A sleeping dog milyen játék? Jó?Üdv!
-
MasterMark
titán
válasz sirszevenap #26063 üzenetére
Play and Charge csak tölteni tudja! Nem lesz tőle vezetékes.
Reciever kell mindenképpen.
Bitpalace: Nem tudni előre, csak amikor bejelentik.
Sleeping dogs-nak van demója próbáld ki.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #26066 üzenetére
én ma állok neki: gyors befejeztem múlt héten a félbehagyott wh40k space marine-t meg 3 soron végigvittem az aliens cm-t (mégse adom el szerintem, nem olyan rossz ez... csak óvakodni kell a bugoktól) ...ja és a duke4ever-t is végigvittem, immáron boxon
amit eddig láttam az alvó kutyákokból, az tetszett kézre áll a bunyó, jónak tűnik a játékmenet... simán jó ajándékjáték
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Zeki
nagyúr
Másnak is fagyott már le az xbox játék közben?
Nekünk az E szériás fél hónapos 250gigás fagyott le, Kinect Party közben.
Csak a kikapcsolás segített rajta. -
Prof01
veterán
Sziasztok!
Ma megérkezett a Game-től rendelt csomagom, amiből az egyik játék tokja elég csúnyán elrepedt.
Valaki járt már így? Mit lehet tenni? Visszaküldeni?Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
eladogeppc
veterán
Használt játékokat honnan érdemes venni ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Chereiose
addikt
Mi lehet a probléma? Megvettem a bioshock 1-et live-on, de a letöltés kb.78%nál kiírja, hogy "Can't download Bioshock". Nem értem miért, most próbáltam másodjára. Valami ötlet?
-
Pickle Rick
senior tag
Sziasztok!
Ha jól tudom az E szériás Xboxokon van 3.5mm-es jack kimenet. Ha rádugok egy 2.1-es hangfalat akkor simán azon fog szólni a hang ha HDMin van összekötve a TV-vel? Vagy alapból a TV-nek küldi (hdmin) a hangot? Esetleg valahol be kell állítani, hogy melyik kimeneten tolja ki?
• XBL: Uborka Rick • PSN: Uborka_Rick • Steam: Pickle Rick • Battle.net: UborkaRick
-
MasterMark
titán
válasz Pickle Rick #26077 üzenetére
Az nem sima jack kimenet. Valószínűleg nem fog menni, de próbáld ki...
Prof01: Az, hogy a magyar posta összetörte, szerinted érdekli őket?
Switch Tax
-
Minstrel
senior tag
válasz Pickle Rick #26077 üzenetére
Én egy sima sztereo fejhallgatót dugtam rá és szólt. Ha HDMI-n is megy a hang akkor a tv-n leveszed nullára és csak a kimenet szól.
-
Ronam
addikt
válasz eladogeppc #26074 üzenetére
Game vagy jatekaim.hu. Én ezekről szoktam intézni a játékaimat, meg néha hardverapróról .
-
Chereiose
addikt
válasz MasterMark #26086 üzenetére
Persze, 150 giga biztos van, s oda is szedi lefele ( HDD-re).
-
raziel01
veterán
válasz Prof01 #26073 üzenetére
Persze. Küldd nekik vissza 1700 Ft-ért a 40 Ft-os törött tok miatt.
Eleve azon megrökönyödtem, hogy egyáltalán felmerült benned a dolog.
Egyébként nekem is volt 2-szer, hogy törött volt a tok. Látszott a csomagoláson, hogy nyomás érte és sejtem, hogy a magyar posta miatt. Beraktam egy fekete tokba a borítóval együtt és jól van.------------
GAME-en 20 font a GTA V. Alakul ez. 15 fontért tuti vétel lehetne.[ Szerkesztve ]
-
balintka
addikt
Ez: Xbox 360 Slim E 250GB + Fable III + Alan Wake + Halo Reach + HDMI kábel (XBOX360) mennyire régi csomag? Mikor került forgalomba, tudja valaki?
Más cégnél nem láttam. Jobban járok, ha a Tomb Raider+Halo Bundle pack-et veszem? Mivel az újabb kiadás, akkor abban újabb gyártású gép lehet?
-
skylaner
senior tag
válasz WhiteWalker #26084 üzenetére
Írtál nekik, hogy nem kaptad meg? (Ha jól emlékszem 60 napod van rá a csomag feladásától.)
Ha igen mit írtak vissza? -
balintka
addikt
válasz MasterMark #26093 üzenetére
Köszi a választ! Pontosan mikor jött be az E gép?
Amúgy igazad van, van külön termékként egyben ez a 3 játék 6.990-ért.Egyébként mint cég, a Konzolvilág szimpatikusabb, inkább náluk venném meg a gépet. Ott a Tomb Raideres bundle tetszik.
Azt lehet tudni, mennyire friss gyártású 360 E gépek lehetnek a nagyobb üzletekben (Konzolvilág, KS, Konzolok Szervíze?
BoboDJ: a Tomb Raideresre írtad, h a legújabb?
-
balintka
addikt
válasz MasterMark #26096 üzenetére
Nem olyan fontos, csak vmi nagyon régi bent ragadtat nem szeretnék.
BoboDJ: Köszi az ötletet.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz balintka #26097 üzenetére
Mint már mondtuk az E szériás fél éves maximum. A sima Slim is 1 éves lehet maximum. De nem teljesen mindegy? És akkor mi van ha bennragadt? Rossz lesz, mert szomorkodik, hogy nem vették meg?
Slim és E is teljesen megbízható, akármennyire régi. Vagy gondolod a boltban ott játszogatnak vele?
Switch Tax
-
balintka
addikt
válasz MasterMark #26098 üzenetére
Nem hiszem persze, h rossz lenne. A Slim nem 2010-es?
Egyébként az E modell az utolsó 360-as típus (úgy értem, várható-e még vmi átdizájnolás, frissítés - bár ezen nem igazán van már mit)?
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #26098 üzenetére
" Rossz lesz, mert szomorkodik, hogy nem vették meg?"
Tök mindegy mikori gyártás úgyis van rá 2 év garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- PlayStation 4 Pro CUH-7116B - 2db kontroller - 5db játék
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX ONE FAT 500 GB gyári tartozékaival, 2 kontrollerrel és 2 játékkal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs