Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
Sorry, nem tudok olvasni. :<
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
negyven2
veterán
Akkora egy hulladek neha ez a Bully Xboxon... A Music oraknal az analog ravaszokat kel idoben lenyomni. De ez a vacak az esetek donto tobsegeben ezt nem vedzi eszre. Pedig anno PC-n is xbox controllerel vittem vegig. Igaz az vezetekes volt, es nem hinnem, hogy a vezeteknelkulinek a minimalis kesleletese lenne a baj.
“I mean it’s one banana, Michael, what could it cost, 10 dollars?”
-
vekk200
tag
válasz MasterMark #11300 üzenetére
Köszi a segítséget persze ha nem tudok valamit itt felfogom tenni a kérdést ugye vannak nálam jóval tapasztaltabbak is
-
GazRic
senior tag
Múltkor beszart az USB-m. Helyszíni javítás lett, ezért visszaraktam LP7-et. Javítás megtörtént.
Visszaraktam LSS Baltikot, de a CSC-m nem akar jó lenni. Pedig elötte rendben volt XEH automatikusan.
Mit csesztem el?PSN ID : MrManson_HUN ** PS5 *** Samsung Galaxy S20+
-
-
vekk200
tag
Jóó lessz ez az új Xbox majd meglátjátok és szerintem ezt a kinektet sem lessz kötelező használni csak magával a gép kinézetével kell majd megbarátkozni...de az nem lessz egyszerű még mindig nem tudom elképzelni mekkora lessz a mostanihoz képest..kb a duplája nem?
-
vekk200
tag
Főzött rom azt mondja....
-
raziel01
veterán
Far Cry 3 Zavvi 15 font.
-
Algotis
addikt
Az mi, hogy PS-re 24, xboxra meg 35 font a tomb raider?
Androidos Outlookból küldve
-
holden72
tag
Sziasztok, most latom a marketplace-en Alain Wake 495Ft. Jo jatek? Ismeri valaki? Koszi
-
Csöbronit
tag
Grid 2 - Az autós játék,amit fék nélkül végig lehet játszani. De tényleg az milyen,hogy falról visszapattanva jobban gyorsítok ki mintha rendes féktávot vettem volna,meg drift közben gyorsul. Értem én hogy árkád,de ennyire? Ja úgy látszik ennyire
FaZe Clan Member - MLG player
-
raziel01
veterán
Alice: Madness Returns Xbox 360
£12.98
Szerintem ez sem rossz ár/játék.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik
- Bluetooth hangszórók
- Apple iPhone 11 - népalma
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- LEGO klub
- További aktív témák...
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest