Aktív témák

  • csdm

    senior tag

    Hali!
    Nekem most egy mondhati nagyon erős gépem van, viszont tudom, hogy ez nem sokáig fog így maradni. Szeretek vele foglalkozni, de mostantól nem szeretném minden pénzemet hardverre ölni. (így is mindig a legolcsóbb / használt cuccokat tudtam csak megvenni bele)
    Tehát szeretnék venni egy konzolt. Mindig is antikonzolos voltam, egyáltalán nem fekszik az irányítás, tehát első kérdésem, hogy bill-t és egeret láttam, hogy lehet rákötni xbox-ra, de szerintem nagyon kevesen játszanak így, és nem értem miért? Ennyire hozzá vannak szokva a kontrollerhez az emberek? Vagy nem minden játékkal kompatibilis az xbox+bill meg egér?
    A másik kérdésem, hogy különböző verzióban létezik ugye az xbox (nem az arcade meg elitere gondolok). Teljesítményben van-e különbség pl egy Falcon és Jasperes között? Vagy csak fogyasztás és melegedés? Vagy ami Falcon-on szaggat, az Jasperen nagyon jól megy?
    Wikipédián olvasom, hogy lesz Valhalla ami 45 nm, egy chip alatt a gpu és cpu, fogyasztása is kisebb, és 2010 nyarán lesz elérhető. Erről mit tudni? Ez teljesítmény szempontjából erősebb lesz az előzőekhez képest? Mikor fog megjelenni, milyen áron?
    Az utolsó kérdésem pedig már a Natalhoz, vagy minek hivják mostanában, kapcsolódik. Ha jól tudom lehet majd külön is venni ilyen Natalt és úgy kötni a konzolhoz. Lesz valami hardveres elvárása, hogy csak Jasperessel fog működni, vagy hasonló?
    Köszönöm a válaszokat.

Aktív témák