Hirdetés
Aktív témák
-
Csaabi
tag
az MS support azt mondta hogy a régire is 2 év volt csak ott 2+1 volt a 3leddel együtt
Csaabi
-
Morden24
nagyúr
Hmmm... igaz.
Most nézem meg a saját régi fat regemet, és ott is 2011-et ír... tehát az is két évet kapott. Érdekes.
Ezzel együtt pedig az Xbox kézikönyv 1 évet ír...(#49952) Csaabi: Na ÍGY viszont van értelme. Tehát 2+1 év volt eddig, és most már csak 2.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
csdm
senior tag
A sokszor előkerülő 3x1 hónap ingyen Live Gold az minden új géphez jár, bolttől függetlenül?
(576-ra gondolok) -
Morden24
nagyúr
Én speciel eddig úgy tudtam, hogy új accounthoz jár a Live trial, nem géphez, és nem 3x1 hónap, hanem csak simán 1 hónap... de javítsatok ki, ha tévedek, mivel én anno a már millió éves Live ID-mhoz kötöttem az Xbox accountomat is, ergo nem kaptam semmit, mivel nem új reg voltam.
-
Bencus88
nagyúr
Megvan az xboxxx nagyon jóóóóóóóóóóóóóó megyek is vissza
-
Csaabi
tag
az xboxhoz van olyan h viszonteladói gari? mert ma az egyik konzol bolt ezt irta vissza egy kérdésemre....
Tisztelt Csaba!
Nem tudunk hozzá Microsoft-os garanciát adni, hanem csak saját 1 évest, azaz ha bármi probléma van a készülékkel hozzánk kell fordulni és rajtunk keresztül kerül szakszervízbe!
ez hogy lehet? ezek valami külföldi cumok?
Csaabi
-
€uro
őstag
Hazánkban is árcédulát kapott a Kinect
"...ősszel már Magyarországra is kiterjed a Live elérhetősége..."
Eladó - Thermaltake TH280 V2 ARGB AIO Vízhűtés 32 hó GARANCIÁVAL 29.900.-
-
Bencus88
nagyúr
válasz Morden24 #49959 üzenetére
Aham elég jóóó
Olyan átlagos melegségű.Nem tűz forró, de a szoba is dob rajta nálam elég meleg van.Viszont ha főmenübe megnyomom xbox gombot olyan van nekem, hogy sign in valami profilt csináltam hogy tudom törölni?Ez nem az avataros, csak próbálkoztam a live-al, de nem jött össze.Úgy állítottam be, hogy találta a jelet itthon.
Ja és valaki leírja majd nekem lépésenként, hogy hogyan tudok live-ra bereggelni?Nagyon megköszönném!
[ Szerkesztve ]
-
lvnt
őstag
Jó drága lesz. Sokkal jobban megéri együtt venni a box-szal. Úgyis terveztem, hogy lecserélem a "fatet".
Csaabi: Ebben az esetben én is azt ajánlom, hogy inkább keress egy másik, normális boltot. Egyébként két dolog kell a gyári garihoz: számla és sértetlen matrica.
Úgy tudom, a számlát nem szokták elkérni, de attól még elkérhetnék.[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Morden24 #49929 üzenetére
Hasonló árazásra kell számítani szerintem a sonynál is.
Én ha arra adom majd a fejem, hogy vegyek e 42-43 ezerért egy Kinectet előtte biztos sokat fogom próbálgatni az Electro Worldbe me az ilyen heleyeken. Potyára nem adok ki ért ennyi pénzt./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Bencus88
nagyúr
És mér van az, hogy belép elején sing in xy és utána ha játékra rámegyek join live meg minden (ami sikertelen) akkor az avatarom eltűnik, és újra be kel lépjek a hdd-s avataromra
-
szpal17
őstag
válasz Csaabi #49971 üzenetére
Ez szerintem hülyeség....szerintem simán kikerülhetőek lettek volna. Bármilyen új termék vásárlásakor a vásárló dönti el, hogy az eladó szervhez vagy a gyártóhoz fordul. Mivel ez egy Microsoft termék így élhetsz a micro garanciával...
Mivel a slim annyira új, hogy még forró így nem hinném, hogy bármi sumák lenne benne. Van rajta gyáriszám, beregelsz vele és ennyi...kapod a két év garit...ha gond van akkor micronak telefon és jönnek. De mostmár így mindegy. 576 jó csak drága sajnosOff: más hardverrel is meg lehet ezt játszani, hiába ad a kisker 1 évet amikor mondjuk az alaplapra 3 év van amit a gyártó jól tud...
-
Csaabi
tag
www.konzolokszervize.hu itt már lehet elörendelni arcade-ra és kinect-re is most láttam
arcade: 54900
kinect-tel együtt: 89900Csaabi
-
Morden24
nagyúr
válasz szpal17 #49976 üzenetére
És mi van, ha beregelsz, és dob neked egy olyat, hogy sorry, a szám már használatban van?
Egyébként amondó vagyok, az ilyen esetekben vagy sumák van - ebben az esetben nem szeretnék pár szaros ezresért ráfaragni -, vagy másik esetben a tisztelt üzletkötő olyan hülye, hogy a nevét is az édesanyja írja le neki a szerződésekre - ebben az esetben megér nekem +2-3 ezrest, hogy kiessen a bizniszből.
-
Morden24
nagyúr
-
szpal17
őstag
válasz Morden24 #49979 üzenetére
Vagy egy ilyen nevetős fejet, hogy ez most nem jött össze:
Csak azt birom ezekben a boltokban, hogy néha ők sem tudják a jogszabályokat, a garanciára vonatkozó dolgokat és simán megtévesztik a vásárlót. Pl. itt a fórumon kell rájönni, hogy hány év garancia is van a slim boxunkra mert senki nem tudott normális információt mondani...
Nekem a platinumshopban is 1 éves garanciapapírt adtak (persze náluk egy év de azon kívül én mehetek a microhoz a két évemmel)Egyébként én is szeretem a megbízható helyeket és inkább rádobok egy pár ezrest de akkor tudom, hogy vadiúj...
-
Bencus88
nagyúr
Na már kapisgálom.Azért kellett bejelentkezni, mivel ha próbáltam joinolni live-ra akkor kidobott a profilomból.Viszont hasonló problémám van nem tudom beírni a kódot.Rámegyek Redeem code join xbox live aztán valami test connection kell, nekem se csatlakozik.Help
-
törölt tag
Kijött a Limbo...
És én azt hittem, szar lesz... -
Gebriel
veterán
válasz Bencus88 #49982 üzenetére
Látom mindenről van itt szó csak az új Xbox tulajnak nem segítenek, mert hát a nagy izgalomban elfelejti, hogy van kereső is.
A nem kívánatos profilt a Setting- Memory-ban tudod törölni.
LIVE regisztrációt meg a FAQ-ban megtaláltad volna.[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
Na végig nyomtam a LIMBO rövidke demoját. Egyszóval jellemezve: Mestermunka.
Aki akar nekem adni 1200MS pontot elfogadom
Kap cserébe bontatlan GoW-ot és egy Blacksite: Area51-et.Oldalam: www.swsfoto.de
-
Thome
veterán
50 000 hsz, szép volt fiúk-lányok-urak-asszonyok!
Na, nem lett meg az 50 000. hsz-ig az ikszboksz... Kapom a fenyítéstet?
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest