Hirdetés
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz salival #38317 üzenetére
előny: több játék--->több multi, olcsóbb, "okosítható" (ps3 tudomásom szerint nem) (nézd meg mind2 konzolhoz milyen játékok vannak, nézz gameplay videókat és amelyik tetszik azt vedd...ps3ra csak 1-2 exluzív játék van de xoxra sokkal több.)
hátrány: a médialejátszója rosszabb (ha csak játszani haszánlod akkor mind1) és fizetni kell az online játékért (évi 8k, sztem kibírható, ps3nál ingyen), esetleges tipushibák, de 3 évig van gari, így ez nem kerül pénzbe ha esetleg meghibásodna, csak nélkülözni kell pár hétig a gépet[ Szerkesztve ]
PH! addikt since 2004
-
Jarlaxle
senior tag
válasz salival #38321 üzenetére
Azt vedd amelyik számodra kényelmesebb. Az hogy erősebb vas van a PS3ba az semmit nem jelent, nézz meg összehasonlításokat a neten, a multiplatform játékok xboxon szebbek többségében. Ha szükséged van a blu-ray lejátszóra akkor nyilván PS3 ha nincs akkor szerintem x360 (ha okosítani is szeretnéd akkor meg amúgyis egyértelmű).
-
Alpi
tag
válasz salival #38536 üzenetére
Én úgy tudom, hogy külsőleg semmiben sem különbözik a Forza3-as Super Elite kiadás a fekete Elite kiadástól. A Forza3-as kiadás nem kapott egyedi festést, mint a MW2 esetében lévő modell. Csak annyi, hogy a Forza3-as Super Elite kiadásban is 2db vezetéknélküli joy van és 250Gb-os a HDD. E miatt is olcsóbb. Legalábbis Konzolvilágnál ugyanúgy 74.990Ft-ról indult, amikor meg megjelent, akkor 79.900 Ft-ra emelkedett az ára.
Hippopotomonstrosesquippedaliophobia: félelem a hosszú szavaktól...
-
Mr.Grincs
veterán
válasz salival #38567 üzenetére
Jobban örülnék neki ha sima fekete lenne....
KDavid17: Hát ha az is skót elite super pack akkor rohadt nagy átbaszás konkrét esete forog megint fent....Mert a Videón csávókám széttépi a szuper elite packját és ott írja hogy AV kábel van hozzá sima amit a sima elithez adnak....Feljebb linkelték a videjót.
[ Szerkesztve ]
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest