Hirdetés
Aktív témák
-
Roland18x
tag
Metro2033 SP-je pont, hogy megéri az árát. Legalábbis én nem bántam meg, hogy elcseréltem az Alan Waket rá. Mondjuk az is igaz, hogy az ilyen világvége hangulatú játékok/filmek nekem nagyon beszoktak jönni. Na meg horror elemek is akadnak szép számmal a játékban. Persze nem egy Dead Space...De azért nyam-nyam.
Szóval szerintem használtan 5000-6000 Ft-t simán megér a játék. Én most adtam el 6.000Ft-ért, de már láttam 5k-ért is, igaz arra valószínűleg egyből lecsaptak. -
fercsi77
csendes tag
hali.
Létezik az hogy 20G HDD csak 14G-nek látja a konzol??
és ha igen lehet ez ellen csinálni valamit vagy ez gyárilag ilyen??a másik:
Vettem a gépemhez egy HDMI kábelt és a kép-beállításokban 4 verzió lehetséges,melyikre érdemes állítani és miért??LCD tévém van hdmi kimenettel(hd ready)
-480p
-720p
-1080i
-1080pa válaszokat köszi!!
-
Djuree
félisten
akkor minek írkálsz ide ha nem akarsz boxot
steam az jó, amíg le nem nyúlják az acc-od. az enyémet most nyúlták le
úgyhogy ne fektess sokat a steam-be....vagy minden játék külön acc-on. én mostantól ezt csinálom...[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
senkinek
már nem is léptem be steambe vagy 2 hónapja, most be akartam és semmi, nem jó a jelszó
jelszó resettel sem tudok jelszót változtatni, nem fogadja el a titkos kérdésre adott válaszom, valszeg ezt is módosította az illetőírtam a steam-nek, csináljanak valamit....
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
Az új boxra 1+2 év gari van???? Mert a konzolvilág honlapján az vagyon írva.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
-
moncsiangel
csendes tag
válasz Djuree #48710 üzenetére
szia!
nem tudják el lopni a steam accodat, pontosabban el tudják de 2 nap alatt visszaszerzed, amire szükséged van vagy 1 eredeti dvd-s game ami a steamen regelve van, vagy a bankártyád száma amin vásároltál steamen, elküldöd a steamsupportra és 2 nap alatt vissza adják neked új jelszóval (tapasztalatból mondom 2 hete lopták el... 2 napra rá már kaptam a jelszót és ismét az enyém) a lényeg ha el is lopják akkor max 2 napig örülhetnek
-
(ex)Cat
senior tag
válasz moncsiangel #48714 üzenetére
Kivéve ha vki olyan lopja el, aki végig cheateli azt a 2 napot és mindenhonnan kitiltják az accountodat.
De egyébként igazad van, ebből a szempontból nagyon korrekt a support.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
na mondjuk aztán Gyuri accountját marha nagy truváj ellopni, mindenki tudja, hogy a jelszava "pud"-dal kezdődik, és úgy végződik, hogy "ing"
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Lacazr93
senior tag
Egy flashelt gépen akarok pendriveról dashboardot frissíteni. Lehet belőle valami bajom?
[ Szerkesztve ]
-
kovsol
titán
most láma kérdés jön lehet:
ha veszek használtan egy boxot ami flashelt, de én csak eredeti játékokkal akarok játszani vele live -on akkor így is ban esélyes a dolog? vagy mindenképp inkább vegyek egy zsír új gépet aztán nem lesz para a flashelés miatt?May the Force be with you!
-
nofi
addikt
válasz kovsol #48719 üzenetére
Bizony ban esélyes akkor is. Most mindenki el akarja passzolni a "fat" boxát mert lassan érkezik a slim, de ne vesd rá magad egyből ezekre. Itt is volt már szó róla, hogy elég jó lesz a slim-box (fogyasztás, wi-fi, hűtés, tárhely, halkabb üzemmód). Olyan egy hónap a hazai megjelenésig, addig szerintem spórolj
Xbox GT: nozsolt
-
-
Djuree
félisten
írtam a steamnek, meglássuk. a vak is ezt mondta
bwoay és Def26: köszkösz
[ Szerkesztve ]
-
tomgabor
senior tag
Szerintetek ha veszek az Xbox Arcade-hoz egy ilyet , feltudom telepíteni a játékokat és be tudom állítani hogy a beépített 512MB memóriába mentse el a játék állásokat?(feltört játékokkal kapcsolatos kérdés itt is létezik olyan mint a PC-nél hogy nem jó a crack illetve nincs hozzá "valami más értelemben"?)
-
Djuree
félisten
nekem sem olyan életbevágó. cs source fontos csak belőle, de az már olcsó, legfeljebb megveszem mégegyszer habár az empire total wart sajnálnám azért
harcolok az accomért nem hagyom annyiban, és amit én elkezdek azt be is fejezemtomgabor: csúszós talajra tévedtél ifjú padawan
Thome:
[ Szerkesztve ]
-
Gebriel
veterán
válasz tomgabor #48738 üzenetére
Nem írsz ide többet és kész.
De nehogy már Te legyél még megsértődve, amikor nem tartod be a fórum szabályzatát."Tudom hogy nincs crack, gondoltam valami hasonló talán van, vagy csak az eredeti játékok átmásolom CloneCD-vel vagy AnyDVD-vel vagy hasolókkal és kész is? Be kell valahol állítani hogy hova mentse vagy automatikusan oda menti"
Ennek mi köze a torrenthez.? Ráadásul az itteni megnyilvánulásaidban szó sem volt torrentról.
Téveszméid ezek szerint neked vannak, ráadás az sem tudod mit beszélsz.[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest