Hirdetés
Aktív témák
-
Tomics
addikt
válasz MeszarosB. #47900 üzenetére
Hát én ezért nem fogok új profilt csinálni, mert akkor gondolom minden multis játék statja, unlockja elveszik. még az acsikat annyira nem sajnálnám...
remélem nem lesz belőle semmilyen hátrányom.PH! addikt since 2004
-
KraRe
aktív tag
válasz Integrator #47897 üzenetére
299$
-
polonic
félisten
Szerintetek az xbox live magyarországi bevezetésével a games for windows live is elérhető lesz?
-
adalbert1
veterán
Nekem tetszett az E3-on tartott konferencia.
ANatalKinect is jobb lesz mint amire számítottam, kíváncsi leszek hogy nem casual játékoknál mire lehet használni, ill. mennyire lesz kényelmes az irányítás pl. egy Forzában (a bemutatóból csak annyi derült ki hogy rövid távon fun...).
A magyar live jó hír, az új boxban meg nagyon nem tetszik a tükröződő felület... -
Don47
tag
válasz Integrator #47903 üzenetére
A magyar arat szemely szerint 75 ezerre vagy tobbre saccolnam. Emellett az elejen persze konnyen lehet hogy elszallnak az arak.
Xbox Live: Oberst Don47
-
törölt tag
Amúgy mi az a kiírás a reklámba, hogy Kinect kompatibilis?
-
Thome
veterán
Na, ha már megjelent, akkó' nyomja le az árakat wazzeg, ócsón akarok ekszbákszhoz jutni...
-
Djuree
félisten
az ok hogy magyar live. de van egy olyan érzésem hogy alig lesz elérhető valami tartalom, ami elérhető lesz az is csak késve én biztos nem csinálok új profilt...
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
7600 GS
addikt
Sziasztok!
Ha veszek egy vezetékes kontrollert, akkor tudok vele pc-n i játszani?
Üdv.: Marci
-
Integrator
aktív tag
válasz Djuree #47910 üzenetére
A hivatalos nyilatkozat szerint a multiplayer, és DLC, marketplace tartalmak az elejétől kezdve elérhetőek lesznek.
Amire várni kell, vagy lehet nem lesz azok a Zune,. ESPN, stb...
Am.:
Pár kérdés foglalkoztat már csak:
1., Fektetve az új BOX?! Semmi kép, semmi infó erről.
2., UK regről hogyan lehet átállni EU regre? Jelenleg nem lehet, de az MS is jól tudja, hogy iszonyat mennyiségű fake reg van jelenleg, csinálhatna egy ilyen lehetőséget.
3., Innentől kezdve ami régiókódos volt az is marad, vagy már az új EU reg is szedheti?
4., Savegame, profil, stb. hogyan menthető le régi gépről hogy az újon is menjen? -
Djuree
félisten
válasz Integrator #47915 üzenetére
3. ami eddig régiókódos volt az úgy is marad...
4. save-eket sehogy nem lehet átvinni...profilt meg le lehet szedni netről...retrieve gamercard vagy mi....LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
moncsiangel
csendes tag
srácok nem értek valamit... az uj boxra az van irva hogy "kompatibilis a kinect-tel" na de wtf? a régi box nem?! hogy van ez? vagy reklámfogás hogy vegyél új boxot?! amugy az uj box csak a wifi +hdd-ben más? esetleg hardverileg valamit módosítottak rajta?
-
Thome
veterán
válasz Integrator #47915 üzenetére
1: Lehet állítva, lehet fektetve, ugyanaz a módszer, csak most a hűtés a bal oldalra került, nem hátra. Tulajdonképp a helyezési poziciója maradt ugyanaz.
4: Mivel engedélyezték a pendrive használatát, szerintem egy egyszerű pendriven átköltöztethető.
(#47917) moncsiangel: Elvileg a cpu és a gpu is 45nm-re költözött.
[ Szerkesztve ]
-
heihachi
addikt
Ha jól értem, akkor nem csak 45nm, hanem egy lapkára is: "the CPU and GPU are combined into one single package". Következés képpen az alaplap is változott.
Ezen kívül megváltoztatták a hűtést is, már csak egy venti van, ami halkabb: "the twin fan arrangement from the original Xbox 360 is gone in favour of a single, larger fan that should be significantly quieter".
Ezen kívül már 5 USB port lesz.
Változott a tápellátás is, nem kompatibilis a korábbiakkal.
Ráadásul ugye a WiFi N-es, majd lehet gizdázni a PS3 vs Xbox 360 topikokban, hogy némá, g WiFi? De szar."Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Thome
veterán
válasz heihachi #47922 üzenetére
Így van!
Bár igazából én a Wifit majdhogynem lekallantom, UTP-s megoldásban még mindig jobban bízok. Persze ha lenne lehetőségem, egyértelműen az új kekszet venném, de mivel nincs, így várok egy kicsit, mert lenyomja a régi típusú kekszek árát, ebben biztos vagyok.No meg itt halkabb is a gép már, és szerintem RROD sem várható, a fogyasztás, ezáltal a melegedés miatt. Na meg közvetlen a CPU és GPU-t hűti.
-
Barell
senior tag
Hogyha GTA IV közben (lemezről futtatva) langyosnak mondható levegőt fúj ki a gép és a teteje gyakorlatilag nem is melegedett az jó? Az alja egy kicsit. Csak mert olvastam itt forróságokról is. Elvileg hűtésmódosított a gépem.
-
dunc
nagyúr
Nagyon szép lett az új box,egy blueray kéne bele,és a sony harakirit követhetne el.
[ Szerkesztve ]
-
Djuree
félisten
válasz MeszarosB. #47927 üzenetére
mindegy, ugyanazt jelenti
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dunc
nagyúr
válasz MeszarosB. #47927 üzenetére
O kösz már ezt is tudom.
-
Thome
veterán
Esetleg ha játszana egyet, egy pendrive-ra pedig tenne mentést, majd egy másik boxba (ha van lehetősége) betenni a pendrive-t, és megnézni, hogy corrupt-e a cucc?
-
matthew95(2)
senior tag
Helló! Lenne egy kérdésem. Én csináltam egy boxon már 3 liveos profilt. A lényeg, ha én leformatálom a winchestert utána csinálhatok több liveos profilt? Tehát a lényeg, hogy 1 boxhoz korlátlan mennyiségű liveos profilt csinálhatok? Persze tudom, hogy csak 3x1 ingyen goldom van...
-
Djuree
félisten
válasz matthew95(2) #47937 üzenetére
igen, akármennyit csinálhatsz. nem is kell leformatálni hozzá...de minek neked 3-nál több?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Djuree azért nem warez kérdések órája ez...
-
Djuree
félisten
válasz #57833216 #47940 üzenetére
tudom, csak válaszoltam neki hogy lássa jobban megéri nem flashelni, mert qrta sok bonyi van belőle
amúgy az új gépet nem lehet majd flashelni, olyan mint a ps3----
méltányolom a segítőkészséged, a következő hasonló megmozdulásnál jön a banhammer, ezt a mostanit meg felvésem az adatlapodra, ha már nem volt annyi eszed, hogy privátban írd meg neki
[ Módosította: bwoay ]
-
Mr.Grincs
veterán
Xirtam elvtárs: Nah mikortól is kapható az új xbox 360?? És mennyibe mérik majd kilóját? Unboxing Csini lett az új designes. De a Magyar livenak is örülök nagyon. Vjaon lesz olyan hogy a jelenlegi profilomat módosítom majd Magyarra?
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Thome
veterán
Hát, kétlem hogy ezt megtudná, de sok sikert hogy találj. De én várnék a helyedben. Nem ráérsz?
Egyébként itt egy kép a belsőségről: LINK
máj.17. készült a kép, de nem fake, ugyanis az egyik új kekszboksz képről lelehet olvasni a gyártási számot (2010.05.14).[ Szerkesztve ]
-
Integrator
aktív tag
válasz MeszarosB. #47944 üzenetére
Hell yeah!!!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest