Hirdetés
Aktív témák
-
Djuree
félisten
ez azért nem teljesen így van. ha vettem boxot nehogymár 2 játékal játszak fél év alatt
ha már vettem boxot akkor szeretnék is játszani minden új és szép és jó játékkal, mivelhogy azért csinálják, nekem csinálják meg neked, hogy játszunk vele. nehogymár várjak 1 évet hogy megvegyek egy játékot. majd akkor meg már olyan ocsmány lesz mint a szar, a kutyát sem fogja érdekelni.
ac2-őt cseréltem, mert megérte, egy régi szarért cseréltem el 1 az 1-be csak eladni kellett, de ha már ott volt nálam ki akartam próbálni, de mostanában nem vonzott a játék, inkább kimentem futni vagy kosarazniLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
StLui
veterán
válasz Djuree #47302 üzenetére
Motorod is azért van, hogy annyit menj vele amennyit csak tudsz, és annyi benzint is veszel bele, vagy akkor abba is lopni kéne a benzint ha drága? nem vagyok ilyen elvakult, csak az érvelés helytelenségéről próbállak meggyőzni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
bwoay
nagyúr
válasz Djuree #47302 üzenetére
na álljon meg a menet! ez kb egy olyan faszság, mintha azt fejtegetnéd, hogy nem azért vettél autót meg motort (amiket szintén neked csinálnak, hogy menj velük), hogy aztán csak annyit tudd hajtani őket, amennyi benzint hajlandó vagy megfizetni. ha motorozni/autózni szeretnél, akkor vagy ne sajnáld a pénzt üzemanyagra, vagy járj bringával. konzol ugyanez: vagy áldozz rá, vagy ne használd. annyi a különbség, hogy itt van egy harmadik út, a warez, válaszd akár ezt is nyugodt szívvel, de akkor ne állj neki háborogni, mert senki nem kényszerített arra, hogy te drága hobbit válassz magadnak. nem kell utólag megmagyarázni, hogy a magas árak tulajdonképpen feljogosítják az embert a warezolásra, mert ilyen nem létezik, mégis mindig ide kanyarodunk vissza. ha módodban állna ingyen benzint/gázolajat szerezni (mondjuk észrevétlenül megcsapolni egy kutat), akkor onnantól kezdve erre is feljogosítva éreznéd magad a magas üzemanyag árak miatt? az emberek annyi faszságot vesznek meg irreálisan drágán, elvégre melyik élvezeti cikk olcsó? a pia? a cigi? te azonnal játszani akarsz a legfrissebb címekkel? ok, de azok ennyibe kerülnek, úgyhogy vagy lemondasz az élvezetről, vagy rászánod a pénzt, megveszed, vagy letöltöd, és nem háborogsz azon, hogy ez mennyibe került volna, ha egyszer neked ingyen volt.
"nehogymár várjak 1 évet hogy megvegyek egy játékot. majd akkor meg már olyan ocsmány lesz mint a szar, a kutyát sem fogja érdekelni."
ha neked egy 1 éves játék már nem nyújtja ugyanazt az élvezetet, mint a megjelenés napján, akkor nem a játékkal van a gond.
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
_ak_
addikt
1 éves játék már nem nyújtja ugyanazt az élvezetet, mint a megjelenés napján, akkor nem a játékkal van a gond.
Szerintem pedig a játékkal van a baj, hisz Ő maga is heroes 3-at vagy a diablo-t, hozza fel, mint érték álló játékokat, holott a diablo 2 szerintem megjelenésekor sem volt szép, mára meg már aztán végkép képtelen akármiféle versenyre is a mostani grafikai megoldásokkal szemben. Csak nem tudom miért mond önmagának ellent.
Djuree: Az vitathatatlan, h a legtöbb játéknak meg van a fénykora, és az is szar érzés, h ha mindenki a resi 5-el játszik, te meg csak most szerezted be a 4-et, így simán kirekesztődsz a társaságból. Mire megveszed az 5-öt mindenki csak annyit fog mondani, h jahh, jó játék volt. De egy jó játék évek múlva is tud olyan élvezetet nyújtani amivel kellemesen ki lehet kapcsolódni és ha valóban jó volt, akkor biztos találni lehet játszó partnert is.
Régebben magam is nekiültem egyből minden megjelenő játéknak, de egyszerűen beleuntam, h a többségük jobb esetben csak szép, de tartalmukban nem, h legalább újszerűek lettek volna, de még csak szórakoztatóak sem voltak. Aztán meg egyre több kifagyás/összeomlás a rossz minőségű törések miatt, mert ott is versengésre keltek és a háttérbe szorult a minőség. Aztán jött az Ez kell nekem? Rágódni, h mennyire szar lett az egész és ez sem jó így, meg az sem úgy megy. Inkább csak azokkal foglalkozok már amik érdekelnek és szórakoztatnak. Meg van áruk, nekem pedig a döntés szabadsága, h megveszem-e annyiért vagy sem.
De egye fene, ha valaki olyan, h mindennel játszani akar, akkor sem lenne helyénvaló emiatt kritizálni, viszont ebben a formában megnyilvánulni szerintem közösség romboló és valamilyen szinten tapintatlan is, hisz az állandó topik lakók tudják, h a modiknak is mennyi munkájukba kerül tisztán tartani a topikot. Nem vagyok én kiadó vagy fejlesztő párti, csak arra akarok utalni, h nem tetszésed kimutatására ez teljesen alkalmatlan hely. Maximum egy jó adag off-ot fog szülni, de sem sajnálatot, sem ingyen játékot nem nyújthat.
Remélem nem léptem át semmilyen személyes vonalat, hantán így lenne, akkor sry és kimoderáltatom magam, csak képtelen vagyok most leplezni a meglepődésemet, h Te is úgy állsz a dolgokhoz ahogy.
Let's begin, de gozaimasu!
-
bwoay
nagyúr
várjunk: milyen grafikai megoldásokról beszélünk? mi köze annak egy játék élményfaktorához? ez kb olyan, mintha azt mondanánk, hogy ma már szar leülni sakkozni, mert az egy tök régi játék, és 2010-ben nem olyan szórakoztató. Vagy hogy a Tetris már idejétmúlt. Ráadásul én nem arról beszéltem, hogy egy játékot végigjátszol, aztán egy év múlva nem ugyanazt nyújtja, hanem arról, hogy ha valaki a megjelenéskor nem szerez be egy adott címet, csak mondjuk egy évvel később, és EMIATT nem élvezi, akkor ott nem a játékkal van gond. Valaki fogja magát, vesz egy boxot, beszerez egy GoW-ot, és megállapítja, hogy "ejj, ez 3 éve még tök tetszett volna, de ma már nem jó játék?" WTF?
-
_ak_
addikt
Te nem arról beszéltél, de Djuree igen (legalábbis többek közt). Mellesleg miért ne lehetne egy játék fő vonz ereje a grafikája? Most látványos, de évek múlva csak egy sok a közül és lehet, h nem fogja ugyan azt az élvezetet nyújtani. Kereket hajtani is nagy poén volt régen, most meg már a házi-mozi a divatos. Erős példa, de jól mutatja az eltérő interaktivitást. De rendben ez a példa hülye is. Viszont szerintem azon nincs semmi érthetetlen, ha valaki azért nem játszik vmivel mert nem szép. Vannak akik nem bírják a fekete-fehér filmeket, attól még nem szükségszerűen rosszak azok, ugyan úgy lehet fordítva is. Az Avatar azért olyan jó, mert újszerű és eddig egyedi megoldással készült, tele szép és látványos elemekkel, de ha a technika állandósul, akkor mi marad belőle? Az volt az első, akkor még jó volt...
H most valaki a sztoriba vagy a látványelemekbe éli bele magát, az maradjon az ő joga. Ha zeneileg a technót szeretem, de viccesnek találom a Scooter számait, akkor inkompetens vagyok? Pedig 10 évvel azelőtt ők nyomták A technót.
Mielőtt még félreértenél én jobban szeretem a tartalmasabb játékokat, mintsem a szépeket, de azért nálam is vannak határok ahonnantól komolytalan egy játék, mert grafikailag már vagy még nem üt meg egy szintet. És igen, lehet, h a GOW 4 után, úgy nézel az egyre, h igen, jó volt az is, de már primitívnek számít és ezáltal aki anno nem játszott vele, nem is fog. Tényleg ennyire elképzelhetetlen ez?
szerk.: ráadásul visszafelé már egyes hiányosságok is éppen eléggé el vehetik az ember kedvét. pl gow-ban a feltámasztósdi. míg az egyikben érthetetlenül game-over a másikban teljesen logikusan és elvárhatóan felélesztenek.
[ Szerkesztve ]
-
concret_hp
addikt
a controller kikapcsolásra mondjatok valmait plz a gép sokat megy és ha a kontroller nem kapcsolódik ki
vagy fullba vagy sehogy :D
-
_ak_
addikt
válasz concret_hp #47310 üzenetére
(#47284) sch_a
De amúgy PC vagy xbox és vezetékes vagy vezeték nélküli? meglehetősen félreérthetően fogalmaztad meg a kérdést a múltkor is.
[ Szerkesztve ]
-
bwoay
nagyúr
én arra a 2 mondatára válaszoltam, amit idéztem is, miszerint neki azonnal kellenek a játékok, mert egy év múlva már szarok (ezt egyébként pont a te javaslatodra írta, miszerint nem kell mindent azonnal beszerezni). szerintem ez nonszensz, de gondolom te sem viccből írtad azt, amit, szóval úgy nehéz lesz vitázni, hogy egy véleményen vagyunk a kérdést illetően. a grafika meg nyilván lehet egy játék vonzereje, de ugye pusztán jó grafikával nem lehet jó játékot csinálni, csak látványosat, mert ez ugye csak egy összetevő, mintha a levesbe kiváló húst tennél, de rohadó zöldséget (már nagyon belejöttünk a példálózásba). a másik meg az, hogy egy év távlatáról van szó, ami olyan drámai különbséget nemigen hozhat. és ha valakinek meg azért nem jön be egy játék, mert már nem kiemelkedő a grafikája... akkor megint visszakanyarodtunk oda, amit a legelején mondtam: ilyen esetben nem a játékkal van gond.
-
Djuree
félisten
végülis igaz amit mondasz, de itt az a baj hogy túl drágák a játékok. ezt mostanában is nyilatkozta valamelyik nagy cég főnöke, benne volt a hírekben. pl. maga a konzol árához képest. 4 új játék árából megvan a gép nem irreális ez egy kicsit? de! egy játék reálisan 5k lenne, egy új játék. vagy legyen ennyi de akkor meg a fizuk legyenek magasabbak. az a baj nálunk is annyi egy játék vagy még drágább mint más országokban ahol sokkal jobb a fizetés. miért nem igazítják a fizetésekhez? akkor máris több játék fogyna. mittomén, legyen egy játék a mindenkori minimálbér 5%-a pl. mert most ez az érték nálunk 20% körül van, ami nevetséges ha belegondolsz. erre akartam kilyukadni, ez így van, akárki akármit mond, ez TÉNY....
na mind1....[ Szerkesztve ]
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dunc
nagyúr
Alapba így van,csak közbe jön az inkorrekt eladó,a tolvaj lassú ,drága posta stb....
Djuree : Én neked adok igazat,én magam nem erkölcsi akadály miatt,hanem a gép féltése miatt nem baxatam szét a gépet,de a játék árak miatt nem tudom elitélni aki letöltni,rohadtúl nem érdekel mi a jó és mi nem az az ember akarja az új dolgokat is,tehát go piruljon a verbatin dl Amiért pénzt szabad adni : (csak 1-2 cím platformtól függetlenül)
-Forza 3-4
-GOW soroazat amennyiben a multi elfogadható lesz (3-ba) És a 2 régi rész együtt 6 K lesz.
-FF sorozat a hosszú játékidő miatt...már aki szeretni....
-Az új rockstar játék (mindenki tudja melyikre gondolok) Go nyeregbe
-Diablo 3,és pl a Diablo új része (a 3)
-Mafia 2 (pc re szigoruan magyaritva * )
-GT5 ha valaha elkészül....
-stb de ti majd további játékokat írtok.*....tudom mindenki perfect angol,de én és sokan mások nem,jómagam csak a számtechez kellő angolt értem,a vicceket,szlengeket,mély értelmet sajna nem.
[ Szerkesztve ]
-
Sipi16
őstag
400-ért vettem a nyomtatóm és a patron hozzá meg 250 volt. Most kezdek én is el hisztizni, hogy drága. ?!
Szerintem az a bajotok, hogy túl sokat ültök a konzol elött és nincs más szabadidös elfoglaltságotok. (Nem sértésként szánom.) A Játékok is drágák ezzel tejlesen egyet értek veletek, DE ha Pc-t veszel 250-300k között komoly hangrendszerrel meg képernyövel akkor ahhoz is meg kéne venni a játékokat nem? Akkor most melyik a drágább?
Aki használt autó vásárlásra adja a fejét, az kigletteli a karéj kenyerét szarral... - Xboxlive: GeriSWE - Vasárnap ne lopj, ne csalj, ne verj meg senkit, mert hat nap mindenre elegendő...
-
Djuree
félisten
válasz Sipi16 #47319 üzenetére
én nem sokat ülök, sőt, az utóbbi időben be sem kapcsoltam a gépet, ezért is adom el. én futok, kosarazok, terepasztalozok, airsoftozok, motorozok (2 hét múlva lesz is mivel ). inkább kint vagyok mint bent játszok, a tél a játék ideje, a nyár a természeté
a nyomtatóba is drága a patron a géphez képest, de mégse 10k+ ft
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
kiveszed az elemet, és vissza.
A bortól bolondokat gondol az ember, DE A PÁLINKÁTÓL MEG IS CSINÁLJA!!!
-
bwoay
nagyúr
válasz Djuree #47313 üzenetére
ez igaz, nagyon drágák a játékok, máshol olcsóbbak, mint sokminden más. a fizetésem nem igazítják a játékárakhoz, mint ahogy a játékárakat sem igazítják a fizetésemhez, ez van. tény, hogy több játék fogyna, ha olcsóbbak lennének, mint ahogy több X6-os is fogyna, ha csak 3 milliót kérnének értük... ez van, aki konzolt vesz, az ezekkel az árakkal kénytelen számolni.
-
Torry
addikt
Xbox guide gombot nyomod hosszan, lesz ott egy olyan, hogy turn off controller.
-
Crazyman33
senior tag
Nem tud valaki eladó Virtual Tennis 2009 játékot? Akár használt is érdekelne.
Már sehol nem lehet újonnan rendelni, vagy csak én nem találtam.Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
-
woodbear
addikt
Oldalam: www.swsfoto.de
-
sch_a
addikt
válasz concret_hp #47328 üzenetére
Akkor vedd ki az elemet aztán kész. Nem értem miért szenvedsz ezzel. Különben meg ha nem használod, sztem egy idő után magától is kikapcsol.
-
g4mer
senior tag
-
heihachi
addikt
válasz concret_hp #47328 üzenetére
Eszközkezelőben az energiagazdálkodás fülön lődd be, hogy a Winfos kikapcsolhatja az eszközt, hogy energiát takarítson meg. Talán műxik, csak tipp.
"Lehet a Shift 2 már realisztikusabb mint a valóság" by NOD
-
Mr.Grincs
veterán
Kínomban kiprobáltam PCn a COD Word At Wart, mert zombizzhatnékom volt. És nincs is benne zombi mód.....Olyan ideges lettem..Még szerencse hogy megvan eredetiben boxra, már csak boxot kell szerválni hozzá. Amint lesz zseton újra belecsapok a dolgokba, meg a költözés is napirendi ponton van szóval televagyok.....
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz Djuree #47313 üzenetére
Az ugye megvan, hogy sem az MS-nél, sem a Sony-nál, sem a Nintendonál nem érdekel senkit, hogy mennyi a magyar fizetés? Ezek a cuccok a nálunk szerencsésebb történelmi fejlődésű országokban bőven megfizethetőek.
Azt sem tudom elhinni, hogy nem vagy azzal tisztában, hogy a hardvert jellemzően veszteséggel vagy nullszaldósan értékesítik, és a nagy pénzt a játékokból befolyó licenszdíjak hozzák.
dunc (#47317): "Amiért pénzt szabad adni : (csak 1-2 cím platformtól függetlenül)" - Azt is megérjük, hogy aki más játékért pénzt ad, azt nyilvánosan hülyének titulálod?
[ Szerkesztve ]
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
Gebriel
veterán
válasz Djuree #47316 üzenetére
"jah, azért vettél tőlem egy zsák használt játékot"
A zsák használt játékot együtt vettük az Atival.
Én a magam nevében írnám a véleményem.
A GOW2-t azért vette meg tőled mert Atis azt mondta kedvenc játéka, hát gondoltam megnézem, hogy milyen. Kicsit örültem neki, hogy most találkoztam először ezzel a játékkal mert így 5500ft.-ból megúsztam. Hála neked
Hány éves játék? 2!? Biztos vagyok benne, hogy nekem MOST ugyan olyan élményt nyújtót mint a fanoknak akkor.
A harmadik részét úgy érzem majd keményen le kell tennem 10+k.- mert kelleni fog.
A Bayonettára nagyon fájt a fogam megjelenés óta, de nagyon nem akaródzót kiadni érte annyi pénzt. Tapasztalva a Devil May C. 4 után tudtam bármikor veszem meg ezt a játékot, se grafikailag, sem játékélménybe nem lesz lemaradva az aktuális szintről. Ráadásul hamarosan nevetséges összegért is befogom szerezni. Hála neked Most itt van és nagyon nincs hangulatom játszani vele mert leköt a The Saboteur amit szintén csak azért vettem meg mert drága modink azt mondta, hogy az milyen jó. Na ez is egy külön sztori. Néztem trailers, nem nagyon fogott meg. Aztán hála azorzo kollégának kemény 3000ft.-t!!!! beszereztem egy 1 éves játékot. Annyit megért még akkor is, ha mellé nyúlok. 1 hete az van a gépben jó formán mert annyira leköt.
Ennyit a régi játékokról. Amik összességében 14000ft-ban került, és több tucatnyi játék órára elegendő.
A COD MW2 és a AC2 13.000ft/db vettem meg anno az 576kby. Ennyiért mert kellet, mert akartam ezeket a játékot már a megjelenéskor.. Mert tudtam, hogy hosszú-hosszú időre lefog kötni.
Így a tuti játékokért boldogan kiadom a 10+k-t ami fizetésem 3% és ebben teljesen igaz volt Atisnak, hogy az itteni fizetésekhez van igazítva a játék ára.
Én is szeretnék minden újonnan kijött játékkal játszani, de akkor vagy munkanélküliek kellene lennem vagy sulisnak, hogy legyen időm minddel játszani.
Tehát ennyi....
És igazad van itt a jó idő, kint kell lenni a szabadan.
Én is ott voltam a hétvégén hála neked mert nem ért ide a játék amit küldtél péntekre.(#47329) Crazyman33
Itt van egy pár eladó.[ Szerkesztve ]
-
adalbert1
veterán
válasz Crazyman33 #47329 üzenetére
-
Djuree
félisten
válasz bLaCkDoGoNe #47337 üzenetére
"Azt is megérjük, hogy aki más játékért pénzt ad, azt nyilvánosan hülyének titulálod?"
ilyet nem mondtam szíve joga ki miért ad pénzt. amiket írtam azok az én véleményem, nekem azok a játékok érik meg, másnak meg mások, enni...LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
dunc
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #47337 üzenetére
"dunc (#47317): "Amiért pénzt szabad adni : (csak 1-2 cím platformtól függetlenül)" - Azt is megérjük, hogy aki más játékért pénzt ad, azt nyilvánosan hülyének titulálod?"
Ez a gondolat,hogy alakult ki az agyadba? Abból amit írtam ?
Jah látom már elég későn írtad,az agyad nyílván már nem nagyon fogott .[ Szerkesztve ]
-
bLaCkDoGoNe
veterán
Csak gondoltam, ha szigorúan felsorolod, melyek azok a játékok, amiért pénzt szabad adni, akkor valami retorzió csak éri azokat, akik olyan játékokat vesznek, amiért nem szabad pénzt adni, érted.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
MeszarosB.
tag
válasz bLaCkDoGoNe #47345 üzenetére
Francba,én nemrég vettem Obli GOTY-t 4,5k-ért.
[ Szerkesztve ]
Szenteltvízet keresek nagymennyiségben. Ugyanitt hibás G100S eladó.
-
dunc
nagyúr
válasz bLaCkDoGoNe #47345 üzenetére
Kösz,hogy helyetem gondolkoztál
Az egyik mondat nem jutott el a tudatodik.
"-stb de ti majd további játékokat írtok." -
Def26
félisten
Videokártya nem kell valakinek?
Sorry az off -ért.
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Crazyman33
senior tag
válasz Gebriel #47338 üzenetére
Bocs, csak most néztem hogy te is linkeltél.
Köszönöm.
Ott is néztem de csak a saját megyémet. Nem hiszem hogy mernék bótolni arról az oldalról postázva. Vagy te már vettél onnan valamit?Forza Racing Hungary--- http://forzamotorsport.hu--- Köridő, és sok Online verseny Forza rajongóknak.
Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Milyen TV-t vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Tippmix
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest