Aktív témák

  • _ak_

    addikt

    válasz bwoay #47305 üzenetére

    1 éves játék már nem nyújtja ugyanazt az élvezetet, mint a megjelenés napján, akkor nem a játékkal van a gond.

    Szerintem pedig a játékkal van a baj, hisz Ő maga is heroes 3-at vagy a diablo-t, hozza fel, mint érték álló játékokat, holott a diablo 2 szerintem megjelenésekor sem volt szép, mára meg már aztán végkép képtelen akármiféle versenyre is a mostani grafikai megoldásokkal szemben. Csak nem tudom miért mond önmagának ellent.

    Djuree: Az vitathatatlan, h a legtöbb játéknak meg van a fénykora, és az is szar érzés, h ha mindenki a resi 5-el játszik, te meg csak most szerezted be a 4-et, így simán kirekesztődsz a társaságból. Mire megveszed az 5-öt mindenki csak annyit fog mondani, h jahh, jó játék volt. De egy jó játék évek múlva is tud olyan élvezetet nyújtani amivel kellemesen ki lehet kapcsolódni és ha valóban jó volt, akkor biztos találni lehet játszó partnert is.

    Régebben magam is nekiültem egyből minden megjelenő játéknak, de egyszerűen beleuntam, h a többségük jobb esetben csak szép, de tartalmukban nem, h legalább újszerűek lettek volna, de még csak szórakoztatóak sem voltak. Aztán meg egyre több kifagyás/összeomlás a rossz minőségű törések miatt, mert ott is versengésre keltek és a háttérbe szorult a minőség. Aztán jött az Ez kell nekem? Rágódni, h mennyire szar lett az egész és ez sem jó így, meg az sem úgy megy. Inkább csak azokkal foglalkozok már amik érdekelnek és szórakoztatnak. Meg van áruk, nekem pedig a döntés szabadsága, h megveszem-e annyiért vagy sem.

    De egye fene, ha valaki olyan, h mindennel játszani akar, akkor sem lenne helyénvaló emiatt kritizálni, viszont ebben a formában megnyilvánulni szerintem közösség romboló és valamilyen szinten tapintatlan is, hisz az állandó topik lakók tudják, h a modiknak is mennyi munkájukba kerül tisztán tartani a topikot. Nem vagyok én kiadó vagy fejlesztő párti, csak arra akarok utalni, h nem tetszésed kimutatására ez teljesen alkalmatlan hely. Maximum egy jó adag off-ot fog szülni, de sem sajnálatot, sem ingyen játékot nem nyújthat.

    Remélem nem léptem át semmilyen személyes vonalat, hantán így lenne, akkor sry és kimoderáltatom magam, csak képtelen vagyok most leplezni a meglepődésemet, h Te is úgy állsz a dolgokhoz ahogy.

    Let's begin, de gozaimasu!

Aktív témák