Hirdetés
- Elite: Dangerous
- PlayStation 5 Pro teszt
- Call of Duty: Black Ops 6
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Befutottak a LEGO Horizon Adventures első értékelései
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xbox Series X|S
- Dark Souls sorozat
Aktív témák
-
bandiras2
senior tag
Keresek XFPS-3 snipert, +vezetéskes kontrollert.
Akinek van, és szabadulna, ne fogja vissza magát! Köszönöm!A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Vaporizer
csendes tag
Sziasztok Mindenkiben felmerült ezz a kérdés " Hogy Jobb Fektetve vagy Állitva Az x-box 360 ? Ez én is szeretném tudni de viszon. van hozzá egy átalakito is Amivel rá tudod kötni a billentyüzetet és az egeret. De viszont nagyon drága 24e. ft én kerestem mindenhol használtan de nem ment , és ugy döntötem hogy veszek egyet ujonan. De Nem teccik nem agya visza azt az élményt mint a sima pc-nél és enyi Pénzél Na Mindegy. Ha Valaki még segitene az jo lenne GTA 4 ben elakadtam :-( Ha Van valaki akki xboxon Kiakasztota Az Kérem Keresen fell Könyi Plles Köszönöm Sziasztok :-) :-D
Bordoi. Már szinte Hiányzik a Baszogatásod. ""szerkesztés gombot is használd.""
-
Vaporizer
csendes tag
Igy Néz ki az Átalakito
Adok Hozzá egy Linket is Ahol meg tudod venni [link]
GTA 4 Es Kérdésem lenne ha valaki tud segicsen SziasztokBordoi. Már szinte Hiányzik a Baszogatásod. ""szerkesztés gombot is használd.""
-
Xirtam
veterán
Ez így nem teljesen igaz! Oké a PC mondjuk úgy hogy messzebb jár technologiailag mint az Xbox... de nem egy megjelenítési és feldolgozási alapon nyugszik a kettő! Pl.: a PC sosem fogja úgy a textúrákat meg 16X-ni mint az Xbox mert máshogy működik az Xbox-ban található GPU számolási architeturája mint a PC-ben használatosak! ez az egyik oka hogy a játékokat amik multiplatformosak átkel írni PC-re is... mert máshogy gondolkozik a két masina még ha az elve hasonló is!
-
bandiras2
senior tag
válasz Vaporizer #27803 üzenetére
Ahogy nézem, te a max shootert vetted, azt pedig szidták sokan régebben is. Az utód az xfps 3 sniper pro állítólag már rendben visszaadja a célzás élményét.
Kösz a linket, asszem bevásárlok
A társadalom amely az egyenlőséget a személyes szabadság elé helyezi, egyiket se fogja elérni. A társadalom amely a személyes szabadságot az egyenlőség elé helyezi, mindegyikből bőségesen részesedik. Milton Friedman
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Vaporizer #27802 üzenetére
Elvileg mindegy hogy állítva vagy fektetve van a vas. De én a fektetve módszert pártolom és használom is úgy.. Ott nincs olyan hogy bénán rakod be a lemezt és leesik a földre, mert kiesik a tálcából.
Viszont állítólag ha állítva van nagyobb az esély rá hogy 3 ledes legyen hogy ebbe mi az összefüggés azt nem tudom.
Ha elfogadzs egy tanácsot hagyd a francba ezt a konverter dolgot. Nem ér annyit. De szerintem még egy páran el fogják neked mondani. Élvezetesebb kontrollerrel. A megtanulás viszont ingyen van és nem is sok idő megtanulni vele játszani./ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
burgatshow
veterán
Mindjárt megvan a Gargoyle-ok legendás kincse...
Mod: megvan... És az achi is.
[ Szerkesztve ]
-
gege71.hu
addikt
Sziasztok.
hogyan lehet profilt (nem xbox liveos csak helyileg a boxon lévő) törölni? Sikerült a live-ost létrehoznom így feleslegessé vált a másik profil amit jobb híján lokálisan létrehoztam. -
burgatshow
veterán
-
veterán
Sziasztok!
Letöltöttem az UFC.2009.Undisputed.DEMO-t imgburnel kiírtam, de nem megy. mit rontok el?
Ha kicsomagolom ezt kapom: 5451884B\5451884B\00080000\9C02B874A2592D513BD4D7B9D0485CC26CE495E954
Láttam, hogy neroval, hogyan kéne, de nekem az nincs fent.
írták, hogy a game libaryiba kéne elindítani, de hogyan?[ Szerkesztve ]
Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
spammer
veterán
válasz Silent77 #27815 üzenetére
Mindegy mivel írod ki, de a megfelelő mappaszerkezet ez lesz
Content\0000000000000000\5451884B\00080000\9C02B874A2592D513BD4D7B9D0485CC26CE495E954
Ha így irod ki, meg fog jelenni a lemez tartalma a games libraryben és ott fogja mutatni a játékot, és onnan indíthatod.
szerk.: neked azért nem ment, mert a content és a 0-ás mappa ezek szerint nem volt benne, szarul csinálta, aki kirakta netre
[ Szerkesztve ]
„A feketébe öltözött ember a sivatagon át menekült, a harcos pedig követte."
-
veterán
Siker!
Lemezről nem lehet ezeket a demokat a vinyóra varázsolni?Legfrissebb Banggood, Geekb, Ali kuponok: https://t.me/kinabolrendelek
-
OddMan
őstag
Letöltöttem a Call of Duty: World at War BETA Demo-t, de valamiért nem indul el.
Az Xbox ablak címsorában az olvasható, hogy "Can't play" COD3: WaW, lejjebb pedig az, hogy "Can't launch" Call of Duty: World at War Beta.
Esetleg valami ötlet?[ Szerkesztve ]
''A szíved szabad! Légy bátor és kövesd!''
-
spammer
veterán
válasz Silent77 #27818 üzenetére
Nem igazán. Max PC-ről box HDD-re, ha van transfer kit, de ez sem tuti. Szóval marad a lemez, de szerintem amíg pár demot kipróbál az ember, addig nem nagy dolog, hogy lemezről pörög. (Nekem meg aztán HDD-m sincs az Arcade boxhoz, más választásom tehát nincs )
-
maniac
senior tag
Honnan lehet letolteni demokat az xbox360-ra ugy, hogy dvd-re kitudjam irni es kiprobalni?
-
Djuree
félisten
cora-ban akciós az arcade gép! 49990.-
akciósan drágaLEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Mr.Grincs
veterán
Egyre jobbak az árak Lassan egy elite áráért lehet kapni egy új arcade packot
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 30z.Samu #27835 üzenetére
Szerintem csak keresni akarnak az áruházak, de így nem fog menni nekik. Meg amúgy is akinek van esze nem az MM ben meg a tobbi nagy boltba veszi meg a műszaki cuccait. vannak jó akciók de hihetetlenül nagy dudvát szakítanak le az emberről aki nem figyel és nem jár utánna. Legyen az hűtő vagy xbox 360 vagy tv vagy akármi.
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Mr.Grincs
veterán
válasz 30z.Samu #27837 üzenetére
Így van. Anno az elekto world be melóztam és ott ugye megtudtunk kulisszatitkokat és hát érdekes dolgok derültek ki. Amit persze tagadnak.
-
spammer
veterán
válasz maniac #27828 üzenetére
Nem féllegális, csak a köcsög MS nem képes webes letöltési lehetőséget adni, ha már volt képes kiadni egy HDD nélküli Arcade gépet a csóró gémereknek. Nekem bőven elég volt ezt kifizetni anno, akkor nem volt olcsón Prémium.
Szóval a tisztelt Microsoft rólunk megfeledkezett, így nem maradt más, mint a lelkes júzerek által netre kirakott cuccok letöltése.
-
Mr.Grincs
veterán
válasz spammer #27842 üzenetére
Amúgy nekem sem működik, és akkor amikor nagyon új volt a COD waw akkor ment de már biztos leszedték vagy nem tudom mi a bánat lehet.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Grincs
veterán
Ha van időtök akkor nyomjatok rá egy UP ot [link]
Előre is köszi/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
Scotty
tag
válasz Mr.Grincs #27836 üzenetére
Valóban drága hely, de egy dolgot ne felejtsünk el: itt bármikor a hét minden napján vehetsz bármit, mert van árukészlet és hétvégén is nyitva vannak. Én az a típus vagyok, aki hirtelen felindulásból vásárol. Ilyenkor azonnal kell a kigondolt termék. Rosszul vagyok a sok nulla tőkéből nyitott kisker webshoptól, ahol nulla árukészlet van, mindent csak rendelésre és csak hétköznap kaphatsz. Nekem néha megéri azt a plusz pár ezret, hogy szombat este 8-kor megkapom azt, amit szombat este 7-kor találtam ki
-
Mr.Grincs
veterán
válasz Scotty #27847 üzenetére
Igen van benne logika. De sokszor nem csak egy két ezressel drágábbak a dolgok. Pedig pont elvileg az lenne a lényeg hogy nálluk minden jó áron van, meg hülye aki nem itt veszi meg hasonló. Dehát irreálisan drága minden.
Azért van ami a nagy boltokban sincs mindig, csak jövőhéten meg franctudja.
A kisboltoktól én is agyvérzést kapok. Most itt a válság miatt szerintem egy nagy multi tutti be fogja dobni a csődöt + kis boltokból is egy jópár.[ Szerkesztve ]
-
Def26
félisten
válasz Mr.Grincs #27848 üzenetére
"Most itt a válság miatt szerintem egy nagy multi tutti be fogja dobni a csődöt + kis boltokból is egy jópár."
Milyen nagy Multira gondolsz? 576 lánc vagy Tesco/Auchan/Cora?
Szerk.:
Egyébként qrva jó áron adod a boxod...[ Szerkesztve ]
Fanboy Status: PS4:On, Xbox:On, apple:On, samsung:Off, Microsoft:Off, Audi :On,
-
Mr.Grincs
veterán
A műszaki áruházak valamelyikére gondoltam. 576 azért nem valószínű. De én az EW re szavazok hogy hamarosna bedől. 3 Nagy bolt van az EW, MM és a Saturn. Nem törvényszerű de szerintem elég csehül állnak az áruházak, senki nem akar venni semmit ott csak lézengenek az emberek. Ha nem is zár be de egy jópár embert tuttira kiraknak.
Jó áron van de így sem kell a kutyának sem.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest