Hirdetés
Aktív témák
-
kenny123
addikt
Valaki nem tudná megmondani véletlenül, hogyan legyen az alapértelmezett xbox live statusom appear offline?
yo
-
Tigi
őstag
Sziasztok
Megint vannak kérdéseim.
1. Mi a különbség a Halo 3 és a Halo 3 ODST között?
2. Van ingyenes Gears of War1-2 DLC?köszi
üdv.Azt mondtam, hogy ne fütyülj!!!
-
Blaise
veterán
Forza 4 multival volt már valakinek problémája? Nem enged hozzácsatlakozni a haver lobby-jához.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
bognar110
őstag
Forza horizonba lesz free run mod ? Lehet erről tudni valamit ? Kinek lesz meg megjelenése napján ?
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Féloff kérdés: az X360 játékok borítójának hátoldala és a kézikönyv le van fordítva magyarra (mint a PC játékoknál), vagy az "eredeti" angol szöveggel árulják őket itthon is?
-
kenny123
addikt
-
MasterMark
titán
válasz Psychonaut #43665 üzenetére
Van olyan amit igen és van amit meg nem
fordítanak le.gyuromoj: Nincs neve, female jack - female rca esetleg így keresd.
kenny123: Valahol az xbox.com-on.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 4 Forward Unto Dawn "Lecture"
Live-Die-Respawn
-
Psychonaut
veterán
Köszi a választ srácok!
-
Qbász
aktív tag
válasz bognar110 #43663 üzenetére
Külön online mód lesz. "there is a free roam online mode where you can invite all your friends and you guys can just do a roadtrip together or whatever you want to do" [link] Szóval nem olyan lesz mint a TDU-k.
Future Gadget #8 'Phone Microwave (name subject to change)'
-
Psychonaut
veterán
Ha veszek egy Slim 250GB gépet vinyó nélkül, akkor abba bármilyen XBOX-ból származó vinyót belerakhatok? Természetesen Slim szériából kivettre gondoltam. Esetleg van valami gyártási kód, vagy ilyesmi, aminek egyeznie kell?
A rendszer ezen a vinyón van? Ha egy másik gépből származót rakok bele, akkor azt csak le kell formáznom, és tökéletesen működni fog?
Nem igazán vagyok képben a dolgokkal, de aprón most van viszonylag sok elérhető árú Slim gép, sok vinyó nélkül, ezért érdeklődöm.
-
Algotis
addikt
válasz Psychonaut #43675 üzenetére
igen, bármilyen slim vinyó jó, a rendszer nem ezen van, az a beépített flash-ben van asszem', igen formázás és műxik!
Androidos Outlookból küldve
-
W1
senior tag
Nincs valakinek eladó Slim-je?
-
-
MasterMark
titán
Switch Tax
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #43687 üzenetére
Én múlt héten rendeltem RDR: GOTY-t, de még nem ért ide.
-
raziel01
veterán
válasz MasterMark #43686 üzenetére
Ingyen megszerezni valamit olcsóbb, mint fizetni érte.
Btw Saints Row 3 végére értem, 16 óra volt kb, egész élvezetes volt.
Lehet ameddig nem kel el addig megyek vissza kicsit rombolni. -
Algotis
addikt
válasz MasterMark #43686 üzenetére
hmm. mutass már egy oldalt ahol 3-4 ezerért meg lehet kapni valamelyik 2 évnél fiatalabb játékot.
Androidos Outlookból küldve
-
woodbear
addikt
Ez mekkora interjú lehetett [link]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
BullKoxa
őstag
válasz WhiteWalker #43642 üzenetére
5 kutya van , 2. 60 kg-s, 1. 35 kg, egy 15 kg-s és , egy 8 kg-s .Tehát macska biztos nem.
[ Szerkesztve ]
-
Kanczy
veterán
Egy kis pofátlanság
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
Apone33
őstag
Szerintetek melyik játékot vegyem meg előbb, Darksiders 2 vagy a Dragons dogma-t?
Play Hard!!!
Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- FIFA KEDVELŐK FIGYELEM!! Playstation 3 Fifa 08-15-ig CSAK 2990FT
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest