Hirdetés
Aktív témák
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #44100 üzenetére
Köszönöm, esetleg van valami ötlet hogy ha az erősítőn egy AUX(RCA) bemenet van csak akkor hogy kössem rá a PC-t, és az xboxot is egyszerre?
Kinőhetnétek már abból, hogy leírogatjátok miből nőttetek ki.
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #44098 üzenetére
Én úgy emlékszem, hogy külön lemezen volt a single és a multi, de akkoriban jött be a HDD-re telepítés lehetősége és akkor a 120GB-s Elite gépek voltak a nagyon drága játékszerek
Amúgy szerintem simán vállalható a 4GB-s Arcade is. Igaz, Konzolvilágban csak 7.000Ft a különbség a 250GB-stől, de én úgy is ConsoleCorneres vagyok és ott olcsóbb az Arcade és a 250GB-s (igaz, fat, de belezhető) merevlemez is. 4090Ft-tal lesz drágább a művelet és akkor egy hónappal előbb játszok.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #44102 üzenetére
Úgy értettem hogy ha van 2 aux bemenet de 2 eszközt is (pc+box) szeretnék rákötni, akkor van vmi megoldás? Amúgy ha két ilyennel szétosztom a bemeneteket (aux) és rákötöm egyszerre a pc-t+boxot az katasztrófa? Meg gondolom úgy egyszerre szólna, de jó halkan mindegyik...
(#44103) Mister_X: Ha csak 4k-n múlik a helyedben várnék vagy külcsön kérnék annyit.
[ Szerkesztve ]
-
MasterMark
titán
válasz $p@rr0w #44104 üzenetére
Nem értem miről beszélsz. Azt mondtad egy AUX bemeneted van. (Ez ugye 2 RCA csatlakzoó, jobb és bal csatorna.) Na most erre akarsz te két eszközt rádugni, azaz két jobbot, és két balt. Amit linkeltem abból szerzel kettőt, a két jobbot abba dugod, és azt az AUX jobba, a két balt meg egy másik ugyanilyenbe azt meg az AUX balba. Nem olyan bonyolult...
Switch Tax
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #44105 üzenetére
Igen ez volt az eredeti terv, de így elhalkulnak a hangforrások.
A túl sok csatlakozó miatt elgyengül/elveszik a kimeneti jel?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
válasz $p@rr0w #44104 üzenetére
Nem azon a 4k-n múlik, annyi természetesen várnék.
Xbox360 S 4GB - 44.990Ft
250GB-os (kibelezendő) vinyó - 14.990Ft
----
59.980FTXbox 360 S 250GB - 55.900FT
Na, ha a fentit veszem meg, akkor az 4.000Ft plusz, de lesz még 4GB háttértáram és egy hónappal hamarabb eshetek neki a játékoknak. Utóbbival szvsz jobban járnék, de abból a 11.000-ből vehetnék játékokat, míg az alábbinál meg olcsón szerezni kellene valamit, hogy ne legyen porfogó. Akkor már el is tűnik a különbség. És utálok várni
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
-
MasterMark
titán
válasz $p@rr0w #44106 üzenetére
(A kis hiba a képen senkit ne zavarjon, én is csak most vettem észre bocsi. )Így. Egy csatlakozó kerül mindenhova, nem halkul el semmi, erősítő azért van, hogy erősítsen, egyszerre nem fog működni, de ez külön bemeneten sem lenne megoldható.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
$p@rr0w
őstag
válasz Mister_X #44107 üzenetére
Értelek, akkor olyan csóró vagy mint én -> megoldás: használtan vedd te is.
(#44108) MasterMark: De itt ülök rákötöm és elhalkul. Én se értem de ez történik, erősítőn ugyan abban az állásban a hangerő és jelentős a különbség.
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Jé, ócsóbb [link] És uygan úgy 4k deficit egy hónappal előbb játszás esetén Még mérlegelek, 13-án fizu, remélem elég lesz... max repül apróra pár DDR RAM meg AGP VGA és 40GB-s vinyó, úgy is csak a port fogják.
$p@rrow: ekkora tételnél meg úgy en-bloc kerülöm a használt dolgokat. Azért meg van az érzés akkor, amikor te bontod ki a patika állapotú gépet.
[ Szerkesztve ]
-
Psychonaut
veterán
Végülis egy klasszikus XBOX mellett döntöttem, sok érv szólt a 360 mellett is, de a régi nyilván olcsóbban kihozható volt.
360 meg majd jöhet kicsit később. -
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #44111 üzenetére
Ha lehúzom de bent van a csatlakozó akkor nem, olyankor normál marad a hangerő (a box most nem megy, csak rádugtam így kikapcsolva és egyből lehalkul).
Nincs otikai bemenetes erősítőm.
-
Beerwolf
senior tag
válasz MasterMark #44087 üzenetére
Biztosan, ugyanúgy van bekötve, nem állítottam semmit a routeren.
Most viszont megnézetem és nem az MTU a probléma, mivel az 1500ra van állítva, ami ugye több mint a szükséges 1364.
-
MasterMark
titán
válasz $p@rr0w #44115 üzenetére
Hmm fogalmam sincs miért lehet, nálam is így van bekötve és jó.
Psychonaut: Én is akarok klasszikus XBOX-ot. Ajj dejó lenne azon a Halo 1-2, meg Republic Commando, meg KotOR.
más: Ez de nagy. XD
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #44117 üzenetére
Én se talán veszek másik fajta elosztót hátha ez rossz(úgyis csak egy van belőle itthon). Xbox classik már "fillérekért" van.
-
$p@rr0w
őstag
válasz MasterMark #44119 üzenetére
Á az eddig se zavart, ezen mindkettő csati sárga, mondjuk lehet akkor videójelhez van?
Nálad amúgy mi történik ha egyszerre szólaltatod meg őket?
[ Szerkesztve ]
-
Mister_X
nagyúr
Ilyen vagyok
Mondjuk azért sem veszek használt gépet, mert mindig van valami nyekkenője... ok nélkül bannolták, a köcsög boltosok flashelten adták oda, a szomszéd pistike GH-t rakott rá, meg minden. Érted, semmi Live-ready box nincs itt az aprón Na meg a használt gépek felülete, tápja, kontrollere általában karcos, csak tudnám, hogy miért. Ha mutatsz nekem jó áron egy nagyon jó állapotú gépet, amiről nem mondom meg, hogy 100+ órát ment, akkor arra lehet lecsapok.
-
MasterMark
titán
válasz WhiteWalker #44122 üzenetére
Ha jól emlékszem az ötödik volt az ahol célzás közben nem lehetett mozogni. Hát nekem nem nagyon tetszett...
Switch Tax
-
Mister_X
nagyúr
válasz MasterMark #44123 üzenetére
Én meg úgy emlékszem, hogy lehetett, csak topogva. Ááh, a végét sosem felejtem el
-
$p@rr0w
őstag
Jól emlékszel ki is !+%/!%=%/ a biztosítékot nálam, a hatosnál azonnal addig pörgettem Yt-n a videt amíg ki nem derült hogy lehet mozgás közben célozni.
Köszönöm h próbáltál segíteni a hangkérdésben.
(#44126) Giinos : Nem lehet ez 100% tegnap játszottam vele...
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
az a négyes volt,az ötösbe már lehetett séta közbe lőni
-
Psychonaut
veterán
válasz MasterMark #44117 üzenetére
Majd teszek fel képeket ha megjön.
-
JoolsNOS
veterán
Sziasztok, tudom, hogy itt nem illik, de elég speciálisak a körülmények. Angliában élek, és a posta drága lenne.
Szóval GOW3 eladó, egyszer vittem végig, tehát karcmentes.(újra pc-m van, tehát nem használom) Lényeg, hogy hétfőn megyek haza. 1-10között győrben személyes átvétel. 5000Huf.I5 12400F, Asrock B660M Steel Legend, RTX4070 super, 32Gb DDR4 3200, Seasonic Focus 650 Platinum
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz Psychonaut #44114 üzenetére
Ahogy gondolod, de meg fogod bánni...Xbox classic fölött nagyon eljárt már az idő.
Halo 4 Flood mode gameplay:
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Gombinyó
őstag
Ha valakinek megvolna a lemezes Fallout 3 GOTY kiadás privátban jelezzen. Köszi!
-
woodbear
addikt
Tegnap beraktam a Medal of Honor-t nem volt anno online passzom, most is kiírta, hogy validating online pass, és aztán mégis felengedett livera. Igaz kiírta, hogy vegyem meg, de simán tudtam játszani.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Blaise
veterán
-
woodbear
addikt
válasz Blaise #44136 üzenetére
RDR nagyon-nagyon jó játék, egyik kedvencem volt. Még olyan haverral is megszerettettem aki utálja a vadnyugatot Bár az undead nightmar-el nálam elbukott a játék, mert rühellem a zombis dolgokat, akkor amikor meg kijött még a csapból is élőhullák folytak.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
adalbert1
veterán
PES 13-mal játszik valaki? Milyen a Fifához képest? Lehet ugyanúgy saját, 2 fordulós bajnokságot csinálni 4 csapattal (haverokkal legtöbbször ezt játsszuk)?
-
pzstm
titán
Xbox 360 Hungary @Xbox360Hungary
Ha még nem rendelted volna elő...Az index.hu már kipróbálta és jól meg is írta, avagy ilyen lett a HALO 4: http://bit.ly/RlJBSt
Ha volt már sorry
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Mister_X
nagyúr
Bazmeeg, nagyon kemény a cikk vége
Egy valamit sikerült eldöntenem: november 13-án irány a bolt egy Xboxért és Halo 4-ért és Goldért (Gears of War 3, Forza Horizon opcionális)
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #44147 üzenetére
Mégis mindig fos volt a PES. Köze nincs a focihoz.
-
Xirtam
veterán
válasz WhiteWalker #44147 üzenetére
Dekódoltad az üzenetemet? NEM VAGYOK FOCISTA. Gamer vagyok, ebből ítélkeztem. Meg abból, hogy a PES-ben droidok a mozgások, a FIFA-ban meg érezhető a Motion Capture!
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest