Hirdetés
Aktív témák
-
Dexter-2000
őstag
itt xboxon hogyan működik a használt játék vásárlás?
Ha használta veszek egy battlefield 3 at vagy egy mw2 őt akkor azzal ugyanúgy tudok neten játszani?
Esetleg hol érdemes olcsón használt játékokat venni?Szép napot!
-
Blaise
veterán
válasz Dexter-2000 #40103 üzenetére
Néhány játék online pass-al rendelkezik, ezt feljebb kitárgyaltuk, itt ha az első tulaj ellőte a kódot, akkor kell venned egy másikat a multihoz. Általában 800-1200 MS pont körül van. MW2/MW3 nem kódos, a Battlefield 3 igen. (Ilyen még pl. Fifa12, Dirt 3)
Érdemes körülnézni a hardveraprón, esetleg a gamer365 oldal megfelelő topicjában.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz MeszarosB. #40102 üzenetére
És minek akarnék PC-n játszani a kontollerrel?
-
Buster17
addikt
Hali!
Ha használtan veszek boxot és még van rajta gold akkor azt a profilt kell használnom amin a gold van vagy a magán a gépen van és a saját profilommal is lehet tolni? -
gyuromoj
veterán
válasz walakii #40055 üzenetére
Sleeping Dogs augusztus 17. Ez még jónak néz ki, nekem tetszik.
PSN: gyuromoj | R.I.P. Supernatural 2005.09.13.-2020.11.19.
-
walakii
tag
válasz Gombinyó #40112 üzenetére
gyuromoj: Ez elég jó játéknak tűnik, ha jól értelmezem akkor ilyen GTA feeling. Majd szemmel tartom, és ha tényleg jó akkor lehet eredetiben is megveszem
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
oriic
HÁZIGAZDA
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
walakii
tag
A Dead Space 3-at nagyon elk*rták az előzetes szerint Mi ez már hogy napfényben játszódik meg embereket kell lőni. Az eddigi 2 rész olyan félelmetes volt nekem hogy majd összesz*rtam magam rajta, ez meg azokhoz képest egy B-kategóriás valami.
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
-
raziel01
veterán
Xbox 720 pletyka:
"Állítólag folyamatos internet kapcsolat kell hozzá és minden megvásárolt játéknak egyedi kódja lesz a lemezen és be kell a játékot regisztráltatni a Live-on!Így akarják a használt játék kereskedést megszüntetni.Hát hogy így lesz vagy sem "nemsokára"megtudjuk."
Hát nem is tudom. Lehet megmerik lépni, főleg, hogy 2014-ben jön akkor már mégtöbb helyen lesz internet.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Erről volt már szó korábban is, meglátjuk mi lesz igaz belőle.
Live-Die-Respawn
-
pzstm
titán
válasz raziel01 #40132 üzenetére
Hát nem is tudom. Lehet megmerik lépni, főleg, hogy 2014-ben jön akkor már mégtöbb helyen lesz internet.
Ezt hol olvastad? melyik szennylapban?? Csak mert rengeteg helyen láttam már 2013-as karácsonyi szezont, ami teljesen valósnak tánik. Persze ha valami extra infód van és jövőre csak bejelentés lesz semmi más azt is szívesen fogadom
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
raziel01
veterán
2013 karácsonya az gyakorlatilag 2014, plusz-minusz pár nap nem számít.
Nem mondtam, hogy 2004 év vége vagy közepe. 2014-ben már tuti lesz. Lehet már januárban, ki tudja.
Mondjuk az tuti, hogy én nem veszek, mert horror áron lesz, ráadásul a játékok is horror áron lesznek. Használt kereskedés kilőve fél-1 évig.
Viszont az már érdekel most is, hogy milyen technológia lesz benne és hogy fog kinézni. -
adalbert1
veterán
válasz raziel01 #40135 üzenetére
Azért szerintem a karácsonyi szezonról biztos, hogy nem akarnak lecsúszni, ha nem muszáj (így én inkább 2013 végét, mint 2014 elejét tippelném), elvégre akkor van a legtöbb eladás. Ha igaz lesz ez a minden játék egyedi kóddal kapcsolódik a konzolhoz dolog, akkor szerintem nálam ez a gép majd kimarad, hacsak nem lesz valamilyen exkluzív cím, ami nagyon meggyőzne (amire kicsi az esély, hiába szeretem 360-on is az exkluzív címeket, jelenleg egyik sem system seller számomra). Early adopter pedig annak ellenére se lennék, hogy az MS valószínűleg tanult a 360 botrányos rajtjából.
-
raziel01
veterán
Ha a gépet használtan vettem de én regisztráltam a Microsoft honlapján a gép serial számát akkor tudom majd érvényesíteni a garanciát ha esetleg gond lenne?
Mert írták pár helyen, hogy a garancia nem átruházható de azt olvastam volna, hogy a Microsoft ha jön a futár nem kér semmi papírt. -
woodbear
addikt
Oldalam: www.swsfoto.de
-
woodbear
addikt
Meg ingame képek hozzá: album
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Buster17
addikt
Boxon több cheater van mint PC-n? gondolok most mw2 meg mw3-ra
Ismerősöm mondta, de szerintem ez hülyeség.
Adjatok nekem igazat![ Szerkesztve ]
-
Buster17
addikt
Na ezeket jó hallani! Köszi
Amúgy xbox vásárlás előtt állok pár órával vagy 1 napal... ha visszaírna a tag. Ha nem akkor így jártam leghamarabb 2 hét múlva tudnám átvenni
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- Motoros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parfüm topik
- Autós topik
- RAM topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Robotporszívók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest