Hirdetés
Aktív témák
-
Buster17
addikt
Hali!
Mediamarktba láttam 25€-é gears of war 3 limited editiont. megéri az árát? amugy az a vicc, hogy a sima változat 35€ -
Roli93
csendes tag
Sziasztok.
Van egy kis problémám a bf3-al.
Elindítom és gratulál a dlc-hez, a kispisztolyhoz,a dog tagokhoz blablabla....
és ugrott az egész beállítás és a szerverek is eltűntek a kedvenceim közül.
Mintha most léptem volna be elsőre a bf3-ba.(már ezt csinálja 1 hete)
Nem tudjátok mi a probléma? -
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 3 ODST Firefigth Vidmaster Challenge.
4fő, 120perc, 660.000pont, normal fokozat, 27 élettel.
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz MasterMark #39814 üzenetére
Csak a firefight-os. A kampány még hátra van. (köszi amúgy)
Live-Die-Respawn
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok!
haverom venni akar egy gépet ami 2008.08.24 gyártású az már jasper alaplapos? -
MasterMark
titán
-
molnarpeter
nagyúr
Megbízható fórumtársat keresek, akinek megvan a Forza 3 + 4 is, és segítene a Forza Faithful acsiban (visszasegítem természetesen).
mp
-
Blaise
veterán
válasz molnarpeter #39821 üzenetére
Egy 15G-s achivementért képes lennél kiadni a fiókodat?
[ Szerkesztve ]
-
molnarpeter
nagyúr
válasz Blaise #39822 üzenetére
Woodbearnek pl. simán, mert vele már bizniszeltünk többször, régi tag, jó értékeléssel. Sajna ismerőseimmel nem megoldható Ha nem találok megfelelő embert, akkor megoldom valahogy máshogy később, csak most elkapott a gépszíj, és próbálok 1000G-t szerezni ebből, aztán ha sikerül, megveszem a porsche pakkot.
mp
[ Szerkesztve ]
-
woodbear
addikt
válasz molnarpeter #39823 üzenetére
Ha leírod, hogy oldjuk meg, akkor segíthetek benne. Importálni a 3-as mentést ugye?
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Buster17
addikt
Az új xbox megjelenése után mennyire fog lecsökkenni a mostani slimek ára?
-
crysis 2011
aktív tag
sziasztok a dirt 3mal lehet livozni?
-
woodbear
addikt
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #39831 üzenetére
Mi köze bárminek a korhoz?
Tessék 12 éves film: [link]
Ne fosozzuk le?Egyébként meg ne mondja senki, hogy indokolt egy 12 éves gépet ilyen drágán adni. Legyártják pár ezer Ft-ból. 8 MB-os memóriakártya 3 ezer Ft-ért? Vicc az egész.
Nem mondom, hogy nem volt rá 1-2 jó játék de azért isteníteni sem kell.[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz raziel01 #39833 üzenetére
nem tudom hány éves vagy,de a kommentetből ítélve még fiatal nyehőce lehetsz...
ez a konzol eddig mindenidők legtöbbet eladott darabszámot produkálta...12 éve remek hardverrel és támogatással volt megáldva...a mai napig sokan használják....de ha már filmekkel példálózol tessék: The Shawshank Redemption...és még sorolhatnám..szóval ha nem ragaszkodsz a saját hülyeségedhez még bölcsebb is maradtál volna..orion1025 : ez is "értelmes" komment volt...
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #39839 üzenetére
A fiam lehetnél.
Egyébként meg te írtad pontosan ezt: "egy 12 éves konzolt lefosozni...gratulálok..."
Pusztán azzal érveltél, hogy 12 éves. És? Akárhány éves lehetne, ma már akkor is fosnak tartanám. Ha érvelsz akkor érvelj rendesen. Tény, hogy régen jó volt. Mondta valaki, hogy nem? 2012-ben már senki nem akar ilyennel játszani. PS3-ra kiadták HD-ban a PS2-es jobb címeket, PS2-nek már leáldozott.
Mondd már meg, hogy mostmár mi értelme van a PS2-nek? Semmi.orion1025: miért egyszerűbb a chippelés, mint mint a flash vagy RGH? A warez nem érv semmi mellett.
[ Szerkesztve ]
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz raziel01 #39840 üzenetére
attól hogy valami régi,nem azt jelenti hogy fos,a te szavaddal élve,csak tudod a helyén kell a dolgokat kezelni...igen a mai szemmel nézve már gyenge vas,de nem a mostaniakkal kell összehasonlítani Továbbra sem értem miért fosozod le?Ha eltelik 12 év akkor majd az xbox360-at fosozod le?
"2012-ben már senki nem akar ilyennel játszani." ezt alá tudod támasztani valamivel vagy csak továbbra is kiállsz a hülyeséged mellett?
De tudod mit, nah ez a fos
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #39841 üzenetére
Nem feltétlen kell a fost szó szerint érteni, régi, gagyi=fos.
De azért vicces, hogy írtam egy szót és ezen lovagol mindenki. Ez egy személyes vélemény volt, nem muszáj vele egyetérteni és meggyőzni sem kell semmiről.
Ha van PS2-d nyugodtan használd.2012-ben már nincs piaca a PS2-nek ez tény. Mindenhol a PS3-at nyomják meg az Xbox 360-at, esetleg a WII-t. Ennyi erővel barlangban is lehetne lakni minek az újabb konzol?
Meg ez nem PS2 topic, hogy annyira meg kelljen védeni.De mondok egy telefonos példát. 2005-ben a SE K750i nagyon jó telefon volt. Szerettem is de ma már az Android korszakában igen is elavult és mondhatni fos.
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
Aki nem megy a tömeg után az idióta? Én személy szerint MÁR nem tartom jó konzolnak a PS2-t. Mikor még megjelent a God of War 1-2 akkor volt a csúcsán. Ma már semmi érv nincs mellette.
De tessék én hoztam érveket, hogy miért nem jó a PS2, nem jelenik már meg rá játék, PS3-ra a jobb játékok ki lettek adva HD-ben. Mivel nem lehet telepíteni a játékokat ezért az olvasó hajalmos tönkre menni. Memória még mindig drága hozzá pedig 5 Ft-ért gyártják.
Nyugodtan lehet hozni érveket mellette.
Aki szerint ez megéri az furcsa ember:
[link]
PS3 is van már kb 50 körül.
De még ha 10 ezer lenne újonnan, mert kb ennyit ér akkor azt mondom, hogy gyereknek játszogatni megfelelő lehet de 30k-ért? Vicc.[ Szerkesztve ]
-
orion1025
őstag
válasz WhiteWalker #39839 üzenetére
Nem tudom mi volt a probléma a hozzászólásommal, de aki játszott nextgennel és konzol vásárlás előtt állt, az elég agytalan ha vesz egy régebbi szériás valamit.Az ilyen emberek úgy vannak vele, jó az is, csak abba nem gondolnak bele, hogy a játék támogatás szinte nulla.Találkoztam ilyen emberrel, szóval nem a fejem sötét zugából jött elő...De nyugodtan lehet idiótázni!
Ettől függetlenül nem szaroztam le, nekem is volt, de szerencsére már csak a múlt.
[ Szerkesztve ]
"...300Ft-t adok érte és te állod a postát..."
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz orion1025 #39845 üzenetére
elég demoralizálóan beszélsz erről a gépről...ne a wrz legyen már a döntő....ez csapta ki a biztit a fejemben...egyetlen egy amivel egyet értek,hogy drága újonnan.használtan jól jár vele aki ilyet akar...nem csak nextgenből áll a világ...én a mai napig játszom snes,megadrive,gamecube ps1 gammákkal...
"játék támogatás szinte nulla" elég blődség ezt így kijelenteni..oké,nem készítenek ma már rá játékot,de nézd meg hány ezer játékból lehet választani....pl xbox360-ra szinte 0 platform játék van...a mostani rayman origins kivéve... ps2-n meg tele a padlás ilyenekkel...ne legyünk már ennyire sznobok
raziel01 : én nem akarlak meggyőzni téged semmiről,de a butaságot nehezen tudom tolerálni..
[ Szerkesztve ]
-
raziel01
veterán
válasz WhiteWalker #39847 üzenetére
De azért azt is vedd figyelembe, hogy sokszor Xbox 360-ra is vadászni kell a régebbi játékokat nekem, akkor azért PS2-re már lehet, hogy ez miatt ajánlott a warez, mert én biztos nem rendelgetnék ez miatt ebay-ről drága pénzért ritkaságokat inkább letölteném pedig nem vagyok konzolon a warez híve.
Ja és ne személyeskedj. Úgy is lehet kifejteni a véleményt ha nem hülyézed le folyton a vitapartnert.
[ Szerkesztve ]
-
walakii
tag
PS2 szerintem is fos, és régen is az volt. Na BUMM lehet engem is megkövezni. Szerintem mindenki el tudja dönteni mit nem szeret, és nem gondolom hogy ezért keresztre kellene feszíteni, vagy hadjáratot indítani ellene, hogy már pedig te "megtérsz a PS2-re". Akinek nem tetszik nem játszik vele, akinek tetszik az meg megteszi, de hogy hogyan keveredtetek Xbox 360-as témában olyan PS2 vitába, hogy már egymást ölitek ez már vicces Amúgy nem biztos hogy ami régi az rossz, maximum elavult. De gondoljátok meg miért fogyott belőle ennyi? Na? Szerintetek kiből van több gazdagból vagy szegényből?(Gondolok itt arra amikor a next gen. konzolok megjelentek) Peace ...
[ Szerkesztve ]
"Az interneten található idézetekkel az a baj, hogy nem tudhatjuk kitől származnak" - József Attila
Aktív témák
- PS1 játékok eladóak,csere,beszámítás van
- Asus Rog Ally Z1 Extreme 512GB SSD + Charger Dock
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest