Hirdetés
Aktív témák
-
tDr1v3r
veterán
válasz MasterMark #36600 üzenetére
Szerintem erre gondol...
disznóvágás, nepotizmus, pálinkagőzös hedonizmus | intelhüttö (c) Tirexi, szívünkben őrzünk örökre <3
-
MasterMark
titán
Technikailag ezek mind ugyanolyanok, csak a festése más. Itt igazából a D-pad át tud alakulni 4 irányúvá ami egyes játékokban jól jöhet, de csak ez miatt váltani nem éri meg.
Ha amúgy is kell új kontroller akkor már megéri alapból ilyet venni. A festést meg neki kell eldöntenie, hogy neki melyik tetszik.Blaise: Nem túl szép? Ugye ezt nem gondoltad komolyan? Szerintem rohadt jól néznek ki ezek a króm hatásúak.
[ Szerkesztve ]
Switch Tax
-
Blaise
veterán
válasz MasterMark #36603 üzenetére
Szerintem meg iszonyat rondák
Ha nekem új kontroller kéne, akkor szigorúan csak ez: [link]
[ Szerkesztve ]
-
redXIII
senior tag
válasz MasterMark #36603 üzenetére
Muszály másikat vennem,mert a mostani valamiért leszivja az aksit.
Ez a razer onza miben jobb?Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
redXIII
senior tag
Na most nem tom hogy melyik legyen
Forza4,meg MW3 multi néha.Árban ugyanaz,igaz csak a sima tournament edition.Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
redXIII
senior tag
válasz molnarpeter #36609 üzenetére
Az.Elöször utánngyártott aksit vettem,de az is play and chargos volt.Azt hittem az a rossz.Utánna vettem rendes gyári ms-t,ugyanaz.Másik joy kölcsönkér,azzal ment az aksi rendesen.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Blaise
veterán
Aprón már van 6500Ft-ért Max Payne 3 (igaz promo), szóval nem reménytelen, hogy leessen az ára nyárra
-
-
pzstm
titán
válasz Blaise #36612 üzenetére
engem nem annyira zavar a promotion copy...lehet rá is csapok
9900-ért találtam nem promotional copy-t
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max 256GB Black |Macbook Air M1|Xbox Series X|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
-
Algotis
addikt
A kontrolleremen az LB-t erősebben kell nyomni hogy érzékelje, és nem is hallok olyan kis halk kattanást mint a másiknál, és mint a másik kontrolleremen, ami hibátlanul működik. Miért van ez? Hogy lehet megoldani hogy normális legyen? Ki kell takarítani? Szétszedni próbáltam csak nem találtam hozzá olyan kis imbuszt
Androidos Outlookból küldve
-
Algotis
addikt
válasz MasterMark #36620 üzenetére
Akkor lehet beruházok egy olyan kék króm-ra Nagyon szépnek tűnik
-
PH.User
tag
válasz Algotis #36619 üzenetére
Torx8-as cavar húzó kell hozzá,de ha garis akkor intézd a garit!
*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
-
PH.User
tag
válasz molnarpeter #36626 üzenetére
Én is vagy két hónapja vásároltam egy egész készletet,azt hiszem 6-os mérettől teljesen 35-ig minden van.Nem is drágák,érdemes beszerezni,főleg,hogy a gépet portalanításra stb is csak torx húzóval lehet szétszedni(10-es).
*****Microsoft XBOX360(PHAT/SLIM) & Sony PlayStation3 "PS3"(FAT/SLIM) Szervíz - Modding és Kereskedés***** -->Tel:.+36/70-201-7529<-- Megbíthatóság--->http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=ph.user
-
padra
aktív tag
Én sima lapos fejű műszerész csavarhúzóval szedtem szét,kicsit elkente a csavar fejet,de nem volt olyan vészes.Utána néztem hogy még van rá másfél hét gari,de így is sikerült kicseréltetnem
"Okos vagy, ha - csak a felét hiszed el annak, amit mondanak! Zseni, ha tudod melyik felét!"
-
Kroni1
veterán
Sziasztok!
Van egy 500Gb-os HDD-m, ezt szeretném a box belső HDD-jeként a továbbiakban használni. A 250-est már kiszedtem a tokjából, ezt viszont ahogy sejtettem is, a box nem ismeri fel autómatikusan.. Mit kell tennem hogy felismerje, tudjam használni?!
-
redXIII
senior tag
válasz molnarpeter #36624 üzenetére
Most utánna néztem ennek az onzának,elég sokan panaszkodnak hibára,amik elég hamr elö is jönnek.
Elszámoltam a végtelenig. Kétszer.
-
Kroni1
veterán
válasz molnarpeter #36637 üzenetére
Köszi a linket! Az egyik HDD-m pont ilyen WD Scorpió és szerencsére műxik is, igaz csak 320GB, de ez is több mint a 250.. (Youtube-on volt leírás, abból csináltam az installt.)
OFF:
Most olvastam másik fórumon, hogy ez a kisméretű HDD-val való szívás csak minket, módosítatlan XBOX tulajokat sújt, RGH után már bármilyen HDD-vel kompatibilis a konzol, 500GB vagy akár 1TB is mehet bele..
[ Szerkesztve ]
-
Kroni1
veterán
Mellesleg hosszú idő után kapcsoltam be a boxot, kiirta hogy valami frissitést szedne a kinect-hez. Ez másnak is jött!? Vajon mit változtathattak benne
-
oriic
HÁZIGAZDA
Halo 4 multi videók:
Live-Die-Respawn
-
Zjunior
veterán
Sziasztok!
Vettem egy új Lg tévét de nem ez a lényeg hanem hogy a Kinectet nem tudom rárakni mert olyan vékony a kerete 2cm így a beton falra kellene valahogy a Tv mögé!!
Tudnátok ajánlani vmi megoldást??
Köszii!
Szép estét!Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
Algotis
addikt
Majd ha valaki nagyon raer legyszives irja meg hogy mennyi helyet foglal az AC Revelations HDD-n. koszi
-
molnarpeter
nagyúr
válasz molnarpeter #36568 üzenetére
Ötlet, valaki?
Trials Evo-hoz lokál multi pályákat hol találok?
mp
Aktív témák
- TCL LCD és LED TV-k
- Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Elektromos autók - motorok
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Facebook és Messenger
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Overwatch 2
- További aktív témák...
- Nintendo Switch OLED + 128 GB SDcard + Zelda TotK kontroller és tok
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Xbox One lemezes játékok eladó
- Kao the Kangaroo Super Jump Edition PS4 játék eladó (magyar felirattal)
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest