Hirdetés
Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz cs2160 #26787 üzenetére
Tényleg igaza van az előttem szólónak, én már magára a boxra is azt akartam írni, hogy "monitornak" egy minimum 40-es tv-t, de gondoltam csak el lehet lenni egy 24-27-es monitorral, na de tényleg kinecthez már kell a nagy képernyő.
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
wertigo1984
őstag
Sziasztok! Ha veszek egy kormányszettet boxhoz, akkor azt elméletileg mindegyik autós játékhoz fogom tudni használni? (For3-4, NFS Shift2, Midnight Club...stb...)
[ Szerkesztve ]
(((d(^_~)b))) "Milyen kegyes is az élet, ha az embernek megfelelő helyen vannak barátai."
-
sajtee
őstag
válasz wertigo1984 #26804 üzenetére
Milyen kormányszettre gondolsz? De egyébként igen.
-
wertigo1984
őstag
-
Kanczy
veterán
Megkérdeztem amazonon, és tényleg NTSC játékok vannak csak, az online kódok (pl. ms pont) vételéhez pedig tényleg amerikai bankkártya kell... lassan agyf*szt kapok
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
sajtee
őstag
válasz wertigo1984 #26806 üzenetére
Wareznak???? Ez miért lenne warez? Mindkettő jó.
[ Szerkesztve ]
-
-
John D'oh
aktív tag
válasz MasterMark #26810 üzenetére
Hát azért énnél lehet jóval többet is csinálni ám pajti
Én pl a Your Shape Fitness Evolved 2012-vel olyanra bírtam rá magam amire már rég nem...azóta is izomlázam van mondjuk
De A Fruit Ninja is pl hihetetlen jó kikapcsolódás -
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #26812 üzenetére
A STAR WARS Kinect-re ne várj, meg mérhetetlenül gagyi lesz. Nem is értem, hogy gondolták...
Egyébként meglepődtem, milyen sok játék van kinect-re, de persze mindegyik noname fejlesztőktől.
-
-
kovsol
titán
-
sajtee
őstag
Én a Future Soldier-t várom, de nagyon!
A második a listámon a Ryse.Viszont húsvét előtt nem lesz kinect-em. Menni kell locsolni... nagy kedvem van, de kapok pénzt
Most van 25k-m, ebből 15-öt fordítanék játékra és kell a RDR:GoTY és a Skyrim.
-
Kroni1
veterán
Ezeket felírom amiket mondotok!
-
bigadam94
tag
válasz Kroni1 #26821 üzenetére
Dance Central 2, Fruit Ninja, Kinect Sports (Season 2), Gunstringer - ezek az abszolút "must have" játékok, amiket muszáj megvenni, de ezen felül pl. a Rise of Nightmares vagy a MotionSports Adrenaline is érdemel egy próbát. Ha esetleg kisebb gyerek is van a családban, akkor irány megvenni a Kinect Disneyland Adventures-t!
GAMERS szerkesztő, hétköznapi szuperhős, képregény-addikt
-
sajtee
őstag
Holnap felhívom a M$-ot, unom már a magyar "LIVE"-ot, de most nem ez lesz a téma.
-
kasa85
őstag
válasz Prof01 #26746 üzenetére
Sziasztok.
Elnézést a késői válaszokért most végeztem a melóvalSajnos ami az Alaplapon van speciális csatlakozású,így nem tudom a PC ventiket csatlakoztatni hozzá.
Bár lehet hogy tudnák hozzá szerezni,de egy a gond hogy hiába a jobb venti,ha a box csak 20% pörgeti azt is.(#26747) szpal17
Köszi
Nem kis meló volt szét kapni elsőre féltem nehogy elkurj@m a lapot amikor leszedtem a bordát a CPU ról.
A szemét jól meg fingatott az X szorítójával ami a borda bütykei által fogatták fel egy mélyedésbe
Már a 3 játék fagy,így sajnos nem hiszem hogy szoftveres lenne.
A gép nem mondjuk ki a nevével van használva,és módosítva.
Jt@golva nincs,csak fl@sh van rajta.
Töltésnél szokott leni,vagy Intro,és menet közbeni pont tovább töltésekkor.
Gondoltam hátha segít a hűtés módom,de majd ki derül.
Az elméletem az volt,hogy a bazi nagy hűtő borda ami a CPU hűti nagyon belóg a 2 memóriára amit fentebb ecseteltem.
Sajnos a 2 db olyan közel van,hogy közé egy nagyon vékony ceruza férne el,így a meleg bent rekedt levegő ami a ratyi venti vezérlésnek köszönhető átforrósodott.
Azon nem módosítottam semmit mert akkor ki kéne vágnom a bordát a francba,hogy alá tudja tenni egy ragacsos bordát.
Csináltam egy képet átmenetileg nagyon szépen elszívja a meleget,így a gép műanyagát meg fogva kb a vincseszter környékéről elfogadhatóan langyos.
Ha nincs rajta a venti akkor hamar átmelegszik a borítás is legalább +40C fok környékére ami eléggé aggasztó.
Ezzel a ventivel hamar elcuppantom a meleget,így nem nyomja le a nagy borda az alatta lévő borda nélküli ramra a meleget.
Jelenleg futtatom most is a gépet miközben írok egyenlőre nincs fagyi.
A gépet használtam vettem amit 2 hónapig használtak,és módoltak.
Gar papírt is kaptam,de a mód,és a bele piszkálással tudom el szállt.
Olvastam sokaknál elő fordul a lassú venti vezérlés miatt tartósabb játszás után fagyások.
Sajnos hiába Slim,és jobb hűtés mód sok baj van ezekkel is.
A Hana Chip ami legrizikósabb ennél a szériánál.
Semmi hűtés borda,így a képen látható nagyobb bordával megoldottam csupasz barátunkat.
A játékokat HDD-re másolom,és lemezzel a meghajtóban HDD-ről játszok.(#26748) sanyirigo
Köszi már néztem nagyon szép,és dizájnos
Állítólag van aki tesztelte a hő fokokat amikor ezzel használták a gépet,és sajnos elkeseredett volt az illető.
Alig volt hűvösebb,és a ventije az sem szabályozható,és lassan teker mint a boxban lévő.
HA lehetne állítani a vezérlését,és csutkára lehetne tekerni megfelelő RMP vel akkor be neveznék rá,de kipufogó csőnek túl drága lenne.
Link elnézve a szándék fontos
A képen lehet látni,hogy a gépből jön ki egy tyúkbél,de azt úgy szeretném meg oldani,hogy gép ne keljen hozzá hanem valami 12v táp vagy valami amint külön tudnám üzemeltetni.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
kasa85
őstag
válasz MasterMark #26827 üzenetére
A gépet azért raktam rá annyira,mert az oldal lapján van egy venti,és oldalról is szívja a gépem ki a meleget.
A gép oldalán a lukacsos rácson belül egy 20CM venti van ami befelé fúj a gépbe.
Nem szív nagyon meleget,így a gépben nem melegszik át +2C foknál jobban az alkatrészek mint általában.
Mi után szét szedtem a boxot tudom merről fúj a szél
Az is ki fele szív,mint az alatta lévő ami a box tartozéka ezáltal dupla szélcsatornát csinálok,és sokkal nagyobb lesz a légszállítás.Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #26829 üzenetére
Én is ezen gondolkodtam...
-
osszaki
tag
Sziasztok!
Youtube app-al mi a helyzet? Ahogy néztem külföldön már lehet használni, csak nálunk nem (még)? Egyáltalán mi megkapjuk?
MW3-azik innen amúgy valaki? Full PC-s fps-ezés után ki akartam próbálni így is a puff-puffot, hát szoknom kell még rendesen, de tetszik a dolog. Bár valószínüleg még az érzékenységekkel el kell szöszmötölnöm egy ideig.
Xbox 360 gamertag: osszaki
-
Prof01
veterán
válasz molnarpeter #26835 üzenetére
Van más módszer is:
Slim gépeknél elég, ha a sárga és kék vezetékeket elvágjuk/kipattintjuk a gyári csatlakozójából). Ezáltal nem lesz szabályozás, folyamatos 12V-t fog kapni.[ Szerkesztve ]
Four wheels move the body. Two wheels move the soul.
-
Prof01
veterán
válasz MasterMark #26838 üzenetére
Annak nincs sok értelme sztem.
-
kasa85
őstag
válasz MasterMark #26838 üzenetére
Hát sajnos igen.
A gyári max 8v lenne jó,mert a felett reptérhez hasonlítana a szobám.
12V venti profillal visítana mint a disznó ezért raknák rá a tetejére még egy ventit ami halkabb,és szebben szólna.
Gondoltam hátha van olyan lehetőség,hogy egy töltőt át alakítok hülyeség képen egy Nikiásat.
Persze fontos,hogy ne füstöljön el a venti,és ne durranjon el az adapter.
Valami kisebb egység kéne amire nyugodtan rá lehet kötni egy 12V ventit.
Prof01 adott jó pár hasznos tanácsot,de sajnos egyenlőre nincs a ház tartásban olyan,ha nincs több ötlet veszek egy potmétert lehetőleg olcsón.[ Szerkesztve ]
Új,és régi játékokkal tarkítom oldalamat. További hűsölést : Károly. Gamer csatorna. https://www.youtube.com/channel/UCRG3FPVZBYZiqjzwmlTM8LA?sub_confirmation=1
-
mephi666
nagyúr
zavvi, mega monday:
4.95: nfs shift
6.95: metro2033
7.95: bulletstorm, dragon age2, duke4ever
9.95: warhammer 40k space marinemég ilyen sz@r árfolyammal nézve is elég korrekt árak
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Prof01
veterán
válasz molnarpeter #26841 üzenetére
Igen, sima 4 tűs. [link]
-
mephi666
nagyúr
válasz WhiteWalker #26845 üzenetére
engem is csábítanak, de visszafogom magam: ránézek inkább a polcra és arra gondolok, hogy azt a kb 1tucat játékot egytől egyig szívesen újrajátszanám és arra sincs időm... így nem rendelek
ui: a metro csábít legjobban pc-met megette reggelire, de jó lenne egyszer végigvinni... habár feljebb nem megy szerintem az ára: óvatlan pillanatban lehet, hogy megrendelem (max megy eladásra, ha nem tetszik)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
Grande Ale
őstag
A Live-on ez a játék most 2240ft: Battlefield: Bad Co. 2
Megéri megvenni, jó játék ez? Pendrive-ra tudnám letölteni, utána ha veszek merevlemezt, csak simán átmásolom ugye?
Még egy kérdés: a gépemen beállítottam a d: képek mappát, hogy lássa a Média Center, és ezáltal az Xboxon nézhessem a képeket. Az a probléma, hogy ebből a mappából a sok almappát látja ugyan a Média Center, de a képek nincsenek benne. Mi a teendő? Már eltávolítottam, hozzáadtam újra, de nincs változás. Tudom, hogy kicsit off, de ha valaki tud segíteni, azt megköszönném!
-
tomi319
tag
Másnál is vannak furcsaságok zavvi-n vagy csak nálam? Rendeltem egy gamet, pénzt levették, de még várakozás van csomagolásra legalább is azt írja, várható csomagolás: január 6. Fura... Ilyen valakinél volt már?
Aktív témák
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- PS5 Slim (garanciás)
- Playstation 5 Slim Digital bontatlan 2 év garancia
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- Diablo 4 gyűjtői kiadásból led világítású gyertya eladó/Foxpost/Mpl az árban
- PS5 lemezes játékok eladó
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest