Hirdetés
Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz Bogyi007 #25749 üzenetére
Igen, lehet az a gond, mert mér soha nem léptem be egyszerre két profillal, az enyém és a gyereké, de a kinecttel egyszer sikerült, vagy kérte, nem tudom, és úgy maradhatott.
Köszi tesztelem majd mégegyszer!Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
WhiteWalker
nagyúr
a zavvin: RDR GOTY szar olcsó
-
sajtee
őstag
válasz WhiteWalker #25753 üzenetére
Valaki Bács-Kiskun, Baja környéke? Kifizetném előre, ez az akció nagyon bejön!
-
sajtee
őstag
Valaki tud segíteni zavviban? Csak az utalásról.
-
woodbear
addikt
Jatekaim.hu-n árul egy gyerek forza4-et 7500ért. Gondoltam szólok, hátha valakit érdekel.
Oldalam: www.swsfoto.de
-
mephi666
nagyúr
válasz sajtee #25754 üzenetére
kecsegtető nagyon ...ha benyomják holnap-holnapután "2-t 25ért" akcióban, akkor rendelek is és megbeszélhetjük, hogy beszerzési árban a tiéd a második
ui: deus ex hr-t végigvittem... hááááát... érdekes... az első részt imádtam, a másodikban viszont hatalmasat csalódtam... ez a játék a mostani felhozatalból 10/10-es, viszont ha az elmúlt 10-15év játékainak átlagához mérem, akkor csak 10/6 nálam passzolom is tovább: nem hinném, hogy gyakran elővenném újra... (az első részben sokkal kiforrottabb volt a fejlődési rendszer és tele volt "apró finomságokkal": pl hogy a karaktered testrészekre osztva sérült és külön-külön lehetett gyógyítani mindent... mellesleg a sérüléseknek is negatív hatása volt: pl ha szétgyalulták a karod, akkor kihúzott "sniper rifle" képzettség nélkül esélyed sem volt normálisan célozni)
ui2: "2-t 25-ért" akcióban akkor rdr mellé mortal? azt is szeretnék... csak 5font engedmény van ilyenkor, ami azért pénz... (viszont enélkül is megérné már, de azért várok... drágább nem nagyon lesz már egyik sem)
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
mephi666
nagyúr
válasz woodbear #25758 üzenetére
ünnepek vannak... szerintem a hét vége felé lehet talán valami... végülis hét elején adták fel, így szerintem csúszni fog kicsit a karácsony miatt és nem jön be a 3-6munkanap közötti kiszállítás (ami eddig a megszokott volt, deus ex-et leszámítva)
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
engine88
aktív tag
Üdv
Hogyan lehet profilt törölni a vinyóról? (nem live-os gép) -
benecz
tag
válasz randras83 #25746 üzenetére
Üdv!
Én tegnap jártam végig ezt a hibát,kérdésem az,hogy a live-ra fel tud e csatlakozni a gép?
beállítások,internet,live teszt.
A bankkártyának jó adatait írtátok be?kártyaszám,lejárati dátum,master card előnyös,illetve a biztonsági kód is kell.
Írj nekem nyugodtan,én tegnap 2 óráig szívtam vele...de jó lett -
woodbear
addikt
[ Szerkesztve ]
Oldalam: www.swsfoto.de
-
Voodoohun
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap kaptam meg az Xbox Slim-emet. Ha valakinek lenne kedve a Red Dead Redemption-nel multizni, az nyugodtan vegyen fel. A gamercardom Voodoohun
XBL: Voodoohun
-
-
Zjunior
veterán
Red Dead Redemption GOTY Edition 15 font Zavvin berendelve!
Akinek megvan jelentkezzen toljuk majd together![ Szerkesztve ]
Work Hard ™- Play Hard ™!!
-
John D'oh
aktív tag
Nálam valamivel alacsonyabban van a kinect mint ahogyan azt hivatalosan ajánlják. Származhat valamilyen előny abból ha magasabbra teszem ?
-
don_peter
senior tag
Uraim, kellene egy kis segítség!
Van egy Jtag-os boxom és szeretnék rá tenni freestyle dash-t és valami frankó kis menüt de nem nagyon megy!
Kérném azokat akik már csináltak ilyet vagy esetleg telepítették a legújabb 2.2 dast az segítsen honnét kezdjek egy nyers jtag gépnek a telepítését.
Privátban please!Remélem ez még nem számít wareznak.
Ha igen akkor törlöm![ Szerkesztve ]
----== Neo Geo és Arcade Fórum : www.neo-geo.hu ==----
-
Bagan
aktív tag
Sziasztok!
Forza 4 ben a 2. lemezt Arcade gép 4gigás memóriájára rá lehet másolni? Köszönöm a válaszokat! Üdv! -
capafog23
őstag
Sziasztok valaki tudja esetleg hol lehet olcsón guitar hero-hoz csak gitárt?
Új érdekelne igazából, de jó állapotú használt is szóba jöhet. -
tomi319
tag
Keresek DiRT 3 multihoz játékosokat, akinek lenne kedve játszani az vegyen fel. gt: tommy salvatore.
-
aclandiae
senior tag
Sziasztok!
1. Melyik változat manapság a BB?
2. Milyen tv és/vagy monitor ajánlott hozzá?
3. Muszáj megkérdeznem - remélem azért nem zarew annyira => válasz-t pü-ben éppen ezért - volt már szó a konzol "megpiszkálásról" itt. Ez valójában mit jelent? (különösen annak tükrében hogy ..legális) -
DonMedve
addikt
Urak!
A Forza 4 LCE-be a 2-es disc-et miért nem engedi felmásolni?Nincs install opció,csak play és rate."...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
DonMedve
addikt
-
DonMedve
addikt
Oké Urak megvan.Nagy köszönöm a segítséget.
"...Nekem nincs semmim ezen a világon,csak a tököm meg a puszta szavam...,és ezt a kettőt nem játszom el senkiért,megértetted?!..." <Tony Montana>
-
33as
senior tag
Sziasztok nektek megy a Live?
MacBook Air M2 , iPhone 12 , Watch , Apple TV , Pixel 7a , Pocket 3 és Action 2 , Nikon P900 , Htc G1 white , iPod classic , xDuoo X2 , Xbox One , RC Pilot
-
Blyan
félisten
válasz MasterMark #25788 üzenetére
Miért pont full hd, a Box kihasználja az 1080p-t?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
sajtee
őstag
Ez a Forza 3 brutál jó játék! Tegnap IdnaMark-kal nagyon nyomtuk! Ma este újra?
Szerk.: Itt MasterMark
[ Szerkesztve ]
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #25792 üzenetére
Kössz a képet
Mikortól leszel fent? Keress privátban vagy msn, skype (profilomon) aztán tolhatjuk!
Apropó: ma megcsináltuk haverral MW2-ben a 'Homeland Security'-t veteran-on, már csak a 'Snatch & Grab' van hátra, azt majd a hét folyamán.
-
Tomics
addikt
Vettem egy season pass-t a forza4-hez karira. 1800 ms pontra le van értékelve
PH! addikt since 2004
-
Babetta-X
senior tag
Sziasztok! Valaki tud segíteni abban, hogy mennyibe kerül egy HANA chip javítás? A gép megy, csak csíkozódik sajnos. Waddarhoz vinném lehetőleg, vagy valami más hozzáértőhöz, csak kíváncsi vagyok nagyságrendileg mekkora összeggel számoljak?
A másik, hogy az overcool mod kapcsolási rajza megvan valakinek? Régen fentvolt a neten, utána ugye leszedték, csak kíváncsi lennék, hogyan van megoldva.
-
Bagan
aktív tag
iPhonet valahogy lehetne hasznalni usb tarolonak?
-
sajtee
őstag
válasz MasterMark #25792 üzenetére
Jössz Forza 3? Most??
Aktív témák
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- Nintendo switch Oled Mario Red új 12 hónap szavatosság!
- Playstation 5 // firmware 5.00 // Umtx jailbreak // CFI-1116A // 3x volt be kapcsolva.
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest