Hirdetés
Aktív témák
-
viktorhmv
senior tag
Sziasztok!
A Battlefield 3: Back to Karkand DLC-je kijött már Xbox360-ra? Ha igen akkor milyen lett?
Grafikai és arculattervezés. Ezzel foglalkozom hivatás szerűen. Ha szükséged van egy lelkiismeretes tervezőgrafikusra akkor dobj egy PÜ-t nyugodtan. www.viktorsebok.com
-
benecz
tag
Üdv!
Barátnőm karácsonyra megajándékozott egy 4-es slim géppel.
A kérdésem az lenne,hogy ha én multizni szeretnék karácsonykor,akkor addigra be kell szereznem egy min 3 hónapos előfizetési kártyát?Nem jár az új gépjez valamennyi ingyenes kipróbálás?
Kicsit félek a regisztrációtól,olvasta,hogy az angolra kell bejelentkezni,kamu címmel és telefonnal meg ilyenek.
Windows live id-t csináltam már az xbox oldalán.Ezzel majd be tudok jelentkezni a live ra?Milyen játékokat ajánlanátok?
-
dilipok
veterán
válasz benecz #25054 üzenetére
uj gephez elvileg jar 3x1 honap GOLD, de ezt csak a geprol regelve tudod elerni. Miutan mar van magyar live, ezert nem kell trukkozni, es meg a bankkartyas fizetes is mukodik (mas kerdes h elmondasok alapjan elegge hianyos a felhozatal...)
viktorhmv: igen, neked ez mar benne volt az arban
[ Szerkesztve ]
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
viktorhmv
senior tag
-
Djuree
félisten
-
-
benecz
tag
válasz Djuree #25059 üzenetére
Köszönöm a választ,majd karácsonykor kiderül,hogy sikerül-e.Remélem igen.
Sajnos ps3 konzolomat el kellett adnom,mert az új netszolgáltatónál nem engedte be a ps3 konzolokat a multis serverekhez.5-6 haverom is szívnak vele,arra várnak,hogy majd megjavul.Nekem remélem sikerül itt a váltás.
Már fél éve nem működött és meguntam.Remélem ez az x360 jól megy majd.
Játékokra mit mondanátok?
Gow 3-ra gondoltam,cod mw 3 bf 3 ,aztán mit engednek az anyagiak azt majd meglátjuk.Viszont felfedeztem egy lényegi különbséget a ps3 és x360 között.
Erre a konzolra sokkal drágábbak az eredeti játékok.
A legismertebb aukciós oldalon keressetek rá az alábbira
ps3 call ...és kiadja,hogy 8500Ft-ért van az új mw3!!!
Még az xbox call ....itt kijön,hogy a legolcsóbb új 13 000Ft...
Szóval elkeserítően drága...Van valami hely,ahol olcsóbban lehet játékokat venni?
[ Szerkesztve ]
-
-
superTibcsi
aktív tag
BF3-nál csak engem zavar az alacsony ticket szám? Leghosszabb menet is max 15 perc, de ha erős az egyik fél akkor 8 perc alatt is lemegy egy menet. Eléggé elcseszték szvsz.
Under construction!!!
-
dilipok
veterán
válasz superTibcsi #25069 üzenetére
konzolon mennyi a ticket? Pc-n nem ritkak az 1000 vagy 1500 ticketes szerverek sem
-
kovsol
titán
ez szerver beállítás függő, én voltam olyanon is ahol 400 as ticket volt, de van ahol 200-250 van csak ugyan azon a térképen
May the Force be with you!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz benecz #25064 üzenetére
"Erre a konzolra sokkal drágábbak az eredeti játékok."
Azért a Vatera alapján ilyen magabiztosan ezt kijelenteni elég nagy önbizalomra vall.
Játékok: itthon Jatekaim.hu, Gamer365 vonatkozó fóruma, külföldről: Zavvi, Game, stb. Volt párszor már róla szó itt a topikban, kicsit olvass vissza.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
sajtee
őstag
válasz bLaCkDoGoNe #25074 üzenetére
Én sem akartam lehurrogni, de jót mosolyogtam rajta
Más: vaterán ki vásárol? Megbízhatatlan szar... -
mephi666
nagyúr
válasz sajtee #25075 üzenetére
adtam már el jópár dolgot vaterán és vettem is és eddig nem voltak negatív tapasztalataim... legutóbb pedig pont "újoncok" vásároltak tőlem 0aukcióval... mégis utaltak azonnal és rendben lement az üzlet jatekaim.hu-n viszont épp küzdök egy kis k*csöggel, hogy küldje vissza a játékot, amit cserére szántam, mert az assassins creed olyan állapotban jött tőle, hogy "át lehetett látni" a lemezen 1 hetet adtam még neki, aztán kirakatom az oldalról... nem azért a kb 3ezer ft-ért, de b@ssza nagyon a pofám, ha inkorrektek akarnak lenni velem
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
vekk200
tag
Üdv mindenkinek megválnék az X360 amtól esetleg akit érdekel privátba írjon leírom mit tud mien stb..további szép napot mindenkinek.
-
vekk200
tag
-
mephi666
nagyúr
válasz sajtee #25078 üzenetére
több olyan kis pötty is van rajta és ott sz*phat vele az optika írta, hogy "nála tökéletes volt blabla... meg játsszak lemezről..." (kb egy francot, mert az egy dolog hogy a lemez másik fele karcos, mint az állat... a fényvisszaverő réteg nem sérül meg magától több helyen és ez a problémásabb... nem hiányzik, hogy a játék felénél elkezdjen random kidobálni a játék... feltelepítésnél legalább lehet tesztelni, mennyire jó a lemez... vettem mondjuk darkness-t is, amit polír állapotban kaptam meg)
25080: pont a lényeget felejtettem el, amit most leírtál... vaterán és máshol is bele lehet futni szemetekbe... nem szabad egyik oldalt sem leírni emiatt
ui: ja de érted... küldtem egy polír állapotban levő játékot, buktam a postaköltséget,de ez még lenyelhető... aztán ott rohad nála a lemezem már vagy 1 hónapja és nem akarja visszaküldeni... írtam a problémám neki először, hárított, majd mondta, hogy küldjük vissza akkor egymásnak (részemről ezt teljesítettem is) és ígérgeti azóta, hogy majd küldi meg milyen akadályok miatt nem tudta és sajnálja, blabla...
[ Szerkesztve ]
"Kis lépés az emberiségnek... hosszú lépést a férfiaknak..." ++++++++++++++ BattleTag: mephiHUN#2258 ++++++++ A kígyó veszélyes állat mert harap, de a takarítónő még veszélyesebb, mert ő Maris
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz mephi666 #25081 üzenetére
Én ezért nem boltolok szinte soha, senkivel postán.
"«Fuck does Cuno care?» The boy turns to you. (He doesn't care.)" [+] "The parasite makes nothing for itself. Its only tools are taxes and tithes meant to trick you into offering what it has not earned. In Rapture we keep what is ours." [+]
-
-
kovsol
titán
válasz bLaCkDoGoNe #25082 üzenetére
nekem mégis elküldted mondjuk ott te voltál aki a minőséget biztosította
[ Szerkesztve ]
May the Force be with you!
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz kovsol #25084 üzenetére
A kulcsszó: "szinte soha".
-
sajtee
őstag
Párszor már gondolkodtam, és haver ingyen elküldené egy kijátszásig, de rászántam magam,veszek egy Dante's Inferno Death Edition-t talán még idén. Bár karácsonyra valószínűleg jön a Skyrim, szóval...
-
dunc
nagyúr
F@sz MS nem veszi fel !!!!!
-
vekk200
tag
Igen most elég jó kis játékok jöttek ki 360 ra is lehet válogatni elég szépen ugye Batlefield3,
MW3 stb.... -
vekk200
tag
Szerintem jók lettek főleg ami a BF3 grafikáját illeti engem meglepett sőtt örültem hogy most gondoltak a konzolosokra is lásd 2 lemez a másikon ugye ott a textura pakk....
-
dilipok
veterán
válasz vekk200 #25090 üzenetére
nem akarlak elkeseriteni, de ott nem a konzolosokra gondoltak, hanem inkabb a 4gb gepekkel rendelkezokre...
Vagy ezt hogy ertetted? szerinted hogyan kovetkezik a textura packbol h gondoltak a konzoloskra?
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz danilla #25092 üzenetére
ugy ertettem, hogy a 4gb gepesek is kapnak egy jatszhato verziot, meg akkor is ha nem tudjak feltelepiteni a high def texture packet. (bar ahogy tudom felfer ra, de gondolom mas is van azokon a gepeken, es ugy mar problemas lehet)
-
doncortio
senior tag
válasz benecz #25094 üzenetére
Minden elfut amit zöld tokban adnak és Xbox360 felirat van a tok sarkában csak pár extráról lemaradsz, mint extra kocsik (Forza 3), texture pack (Battlefield 3) és nem nagyon tudsz majd DLC-ket letölteni.
A játékok többsége, ami több lemezre van bontva, azok is elfutnak, mert nem kell telepítgetni, mennek azok önállóan is (pl.: Final Fantasy XIII, Lost Odyssey, stb.)Isten veled Steve, nyugodj békében!
-
benecz
tag
válasz doncortio #25095 üzenetére
Értem.
Nos,ha sikerül összehoznom mindent,és tetszik a konzol,akkor lehet,hogy majd kibővítem a merevlemezt,persze ha lehet.Lehet??Most azért kértem az alapcsomagot,mert a ps3nál óriásit buktam a fullos csomaggal.
Itt kapok 1 joyt és a gépet.Nem kell mozgásérzékelő,és olyan játékot veszek ami tetszik.Illetve használt konzolba nem mernék belevágni,nagy a lutri.
Majd kiderül hogy válik be... -
StLui
veterán
válasz benecz #25096 üzenetére
szerintem a legnagyobb bukta 4GB-os box-ot venni, kicsi a felár a hdd-sre, nem is értem min filóztok ennyien, nem is értem minek van, de mégis többen megveszik.
Ma láttam eddig a legnevetségesebb árazást saturnba, amúgy is drága minden boxos cucc az ilyen boltokba, de, hogy kinect+adv.játék+4GBslim (100eFt) drágább legyen náluk mint ugyanott külön megvéve (96eFt), ez már hihetetlen bénaságja és lehet bővíteni, csak betolod a megvett lehetőleg ms hdd-t
[ Szerkesztve ]
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
sajtee
őstag
Az én kicsikémet átvették, remélhetőleg holnap (de inkább holnapután) nálam a pénz, így hétfő-keddre már nálam lesz a 250-es slim...
De most a segítségeteket kérném.
Holiday Bundle-t veszek, így jár hozzá egy Crysis 2 letöltőkód, egy Forza 3 játék és egy 3 hónapos kártya.
Mivel egy évre szoktam előfizetni, így erre nincs szükségem, de IceÁkos be tudná számítani. (gondolom, 1200M$ pont, vagy esetleg valami letöltőkódos játék, mivel a 3 hó néla 4.000 ez utóbbiak pedig 35010,-) Azt nem tudom, 1200M$-pontra cseréljem - most csak 800 van, mivel elköltöttem 400-at az akciós Brotherhood DLC-re... - vagy inkább egy Halo Reach letöltőkódot? Nem szeretem a HDD-n lévő játékokat, bár a Reach-ből majdnem előrendeltem a Limited Edition-t, aztán végül is nem, majd később ismét gondolkodtam, hogy beszerzem.[ Szerkesztve ]
-
Davzone
senior tag
Ez engem is zavar.
Az uj CQ Assault módban meg alapba az egyik csapaté az összes pont és nekik több ticketjük van. De az átlag 10 perc alatt van minden mapon.Jó lenne egy 800 körüli ticket mert egy gulf of omanon vagy wake islandon lehetne nyomni egy laza fél óra 40 perces menetet is.
Sokkal kevesebb pontot gyujt mindenki átlagba mint egy alap mapon.
Ha lesz időm megprobálom megnézni a szervereket hátha találok olyat amin több az alap ticket.Nem is értem mért lehet egy szervert favoritba elrakni ha mind ugyan olyan....
El tudnék képzelni olyan térképösszeállítást is ahol csak a repülős pályák mennek állandóan pl.Motorola Nexus 6 - Moto 360 - Asus Nexus 7(2013) - ChromeCast
-
StLui
veterán
elsős fiam írja a Jézuskának:
ojanlegosztárvársz xbox fénykardeldobósKönyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elemlámpa, zseblámpa
- Diablo IV
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite (64 gb)+ Essentials Kit + 2 játék
- (PS5/PSN) COD Black Ops 6 PS5 letöltőkódok - TÖBB DARAB
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol 2db kontroller és játék garanciával hibátlan
- PlayStation 4/Slim/Pro konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül!!
- XBOX Series/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Canyne Malzeno Palamute Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Új, bontatlan dobozos, japán kiadású Razewing Ratha Amiibo figura (Monster Hunter Series)
- Playstation 5 Slim + ADATA XPG S70 BLADE 1TB SSD
- Destroy All Humans / Crypto-137 Collector Editon / PS4
- Star Wars Outlaws PS5 / + Steelbook
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest