Hirdetés

Aktív témák

  • VGYke

    addikt

    válasz dr_ace #24696 üzenetére

    Szeretném, ha e témában ez lenne az utolsó hozzászólás- az enyém. Használtam a keresőket, de "akkor" volt 2 órám a válaszadásra, hogy kell, vagy nem a 4GB-os xy áron, nyilván kapkodtam, meg angol sem annyira az erősségem. Mivel még kirakatban sem láttam Xbox-t, de láttam már számítástechnikát, hihetetlen volt a kvázi egyenlőség a 4-250 eszköz között, a kezelési utasítások letöltésével kezdtem itt, meg itt.
    Sem a HDMI kimenetre, sem a lényegi különbségre nem jöttem rá. Aztán jött ez a keresés, 190 kérdéssel, stb, tehát túlzás a 2 perc, és nem nézek senkit hülyének, mint eddig még soha nem tettem! Ha nincs sok ideje az embernek, zéróról indul, mit csinál? Kérdez mint én. Majd jól lecseszik.
    Simán itt hagynám ezt a fórumot, ha a lecseszés mellett nem kaptam volna meg más segítőkész fórumlakó társunktól azokat az 1-2 mondatos infókat, amire kíváncsi voltam:
    A lényeget, amit leszűrtem a kérdésem utáni segítőkész válaszokból, saját intuícióimmal kiegészítve összefoglalom és kb. erre voltam kíváncsi:
    4-250GB játék futtatás és játék mentések tárolása szempontjából egyenértékű, de hiába van 250-ben HDD (ami zúg), az Xbox játék közbeni működése még is halkabb, mert DVD-ről az eredeti játék áttehető (installálható :F ) HDD-re, így a DVD nem zörög, meg a HDD-re tett játékok kímélik a DVD lemezt meg az olvasót.
    4GB-ra csak max. DLC-k férnek rá, semmi más (mondjuk a demok, nem izgatnak).
    Kívülről 16GB akasztható rá....
    Ami még érdekelt volna, de aki segített nem írta le, de már itt meg sem kérdezem, inkább rákeresek: 16GB USB külső bővítés a 4GB-al az olyan mint ha 4 helyett 20 lenne, meg hogy 4GB utólag bővíthető-e belső 250GB HDD-vel.

    [ Szerkesztve ]

    kutya az ember legjobb barátja... lenne, ha tudna kölcsönadni

Aktív témák