Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cathfaern
nagyúr
Warriorral jobban jársz szerintem, mert azzal tudsz PVE-ben tankolni ( = könnyen találsz partyt), PVP-ben meg biztosítottabb a helye, mint a Hunternek (Warrior a rugo mellett gyakorlatilag sosem volt és valószínűleg sosem lesz túl gyalázatos PVP-ben. Hunter jelenleg nem rossz, de ki tudja mi lesz vele).
De ettől függetlenül én még mindig tartom azt, hogy jobb ha az ember az alapján választ karakter, hogy melyik szimpatikusabb nekiSzerk: PVP-hez mélységeiben nem értek, így nem tudom, hogy melyik lenne ideálisabb társ.
[ Szerkesztve ]
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Guargumi
tag
most inditod, s nem tudod eldönteni?
Hunterral könnyű a szintezés, de ott lenni a toppon az már nem olyan egyszerű, mármint raideken, pvp ben nem egynagy szám.
Warrior lehet ugye tank vagy/is dps, de ehhez 2 geart kell összerakni, fejleszteni, encha és kövek, ez elég melós és költséges.
Restro druida+ arms warrior életképesebb mint a hunter+druida felállás.Anub down, ezt sem hittem volna, de ma este meglett.
Már négyszer elváltam, de 70es a karakterem.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest