Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz ldave #72954 üzenetére

    Igazából csapatszervezésnél senkit nem érdekel, hogy a DPS jó-e vagy közepes :) Egy jó healer vagy egy jó tank megmenthet helyzeteket és így megakadályozhat wipe-okat, de DPS nem. Lehet mondani, hogy ha pont 0,1%-on hal meg a boss, akkor a jó DPS-el lement volna, de ilyenkor már úgyis csak a szerencsén múlik az egész, ami egy PUG-ban kb. azt jelenti, hogy ideje disbandolni / lecserélni a fél csapatot, mert kevés a gear.
    Továbbá ismeretlenül lehetetlen megállapítani, hogy ki az aki jó DPS vagy sem. Nem, semmiféle log meg leölt boss nem garancia semmire.
    Innentől kezdve meg mit fog nézni aki összerakja a csapatot?
    Melee? Nagyobb esélye van, hogy benne álljon valamibe. Hozzunk inkább rangedet.
    Nincs ranged? Oké, van olyan melee akinek van heal offspece? Aki időnként rohangál 5 fősbe healelni, az legalább valami közepes szintet nyújtani fog raidben is, és akkor nem rögtön fél óra ücsörgés ha egy healer kilép / afk-ol / stb.
    Nincs ranged és nincs melee heal offspeccel? Oké, van melee tank offspeccel? Raidet más tankolni, mint dungeont, szóval nem biztos előrébb leszünk vele, de legalább ha elmegy afk-ra a tank, akkor tudunk trashelni amíg visszaér.
    Nincs ranged, se melee heal offspeccel, se melee tank offspeccel? Na akkor inveld be azt a rogue-ot.

Új hozzászólás Aktív témák