Új hozzászólás Aktív témák

  • Whysperer

    addikt

    válasz Tigerclaw #71488 üzenetére

    RAID fightra értem. ---->>>

    Biztos max Artifact weaponnal más a helyzet és biztosan van valami elképzelési alapja ennek a felépítésnek,de most Tigerclaw teljesen igazat adok. 8) Tegnap a medvén is igaz puggal voltam és volt egy elég jó geares ,de annál inkább low skilles 3. healer aki nem tudom mért,de ezt a régi chain heal mániát tolta és fele fighton már nem volt mana alatta. Viszont nem győztem úgy healelni ,hogy majdnem elég lenne. 850-es holy palaval toltuk a raid healet meg a tank healt is ,de alig bírtuk. Lassan jönnek vissza a spellek ahhoz ,hogy elég legyen. Valami át lehetne alakítani a spelleket,mert ahogy néztem elég mobilisak a Boss fightok. Állj ki ebből;fuss ide;fuss oda; kite ide -oda. (Ami megjegyzem nagyon élvezetes számomra) Csak mivel a chain heal teljesen értelemetlen (lassú,drága és nem healel semmit szinte a többi healjeimhez képest) addig eltolok egy Ripte-ot meg 2 healing wave-t vagy surge-ot amég azt levarázsolom 1x. Healing rain meg jó ,de ugye a futkorászás miatt szinte mindig kiszaladnak belőle. EYE-on pl a healing raint csak akkor tudom eltolni,hogy értelme is legyen, amikor a ozeekat odahúzzák középre. Későbbi fightokat nem tudom. Szóval azért vannak elég nagy manaigényű nem túl hasznos spellek. Nekem az jóbban tetszene,ha kirakom a Wellspringet talentből akkor eltünne a cd róla és leváltaná a healing raint meg a chain healt 8) --- Jó a játék mechanizmus ötlet tényleg ,de minden spellen akkora cd-k vannak ami jó is ,hogy nem győzőm single healbe meg totemekkel pótolni. 8)

    3. healer shaman: [link] Ezzel a talanettel tolta RAID talentesen. 78 millióval túlhealetem. Teljesen értelmetlen. pedig ő 848-ban volt én 835-be. egész raid alatt vagy 3 chain healt toltam el egészen összesen. Telejsen értelmetlen. 8) Wellspringgel 20 másodpercenként mindenkibe 200-300k-t healelek. 20 közöt tmeg úgyis tolom a healing rain/totem/single heal/artifact weapon healt.

    [ Szerkesztve ]

    ASUS b550 a gaming/ Ryzen 5800x3d/arctic liquid freezer ii 280/EVGA 550w GS/ SSD240+120Gb/g skill aegis 32 gb 3200 mhz / RX6800/Regnum RG6V TG

Új hozzászólás Aktív témák