Új hozzászólás Aktív témák

  • warcat

    veterán

    válasz kenwood #63114 üzenetére

    Álomvilág :)
    Pénzes lesz, de időben a május-június a reális,a filmmel egyidőben.

    Túlzottan bizakodónak tartok egy tél végi-tavaszi kieget (ez a remény szerintem még onnan ered,hogy ugye WOD megjelenés környékén megemlítették,hogy már a következő kieg is előrehaladott állapotban van - esélyes hogy ez marketing bullshit volt).

    Ha a fentit nem tudják tartani,akkor el kell gondolkodniuk valami akcióban,mint a D3 volt,az Overwatch tegnapi megjelenésével a launcherben ennek kapcsán egyből felmerült,hogy bétarészvétel/Overwatch játék (ha B2P lesz) jár majd megint egy évnyi WoW előfizetés mellé.

    Spekuláció helyett várjuk meg az esti bejelentést mindenesetre.

    Más (előfizetők száma) : szerintem még mindig túlzottan magatokból indultok ki,ahogy már írtam,én nem érzem csődnek vagy egyáltalán rossznak,gyengének a kieget.Persze lehetne szebb,jobb,nagyobb ésatöbbi,de továbbra sem ezt érzem a mélyben húzódó problémának.
    Szimplán ez egy 10 éves játék, 100 szinttel (újoncnak riasztó ám),ami egy olyan korból származik,amikor Facebook még seholsem volt,a hozzá kapcsolódó okostelefonba bújás és -játékok nélkül, és amikor pc játék kockaság elindult a mainstream felé.
    Egyszerűen nincs utánpótlás,a mostani ifjoncokat nem érdekli a PC, az MMO és főleg nem a WoW "régi" koncepciója.Itt főleg azok néznek be kiegenként,akik valamikor kipróbálták.

    [ Szerkesztve ]

    EA: It's in the crate!

Új hozzászólás Aktív témák