Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Xantor
tag
Hogyan tudom megnézni játékban, hogy adott héten mely bossokat öltem adott instában?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
laceszgamer
addikt
Van az a küldi mikor a végén egy zácsk meg 500 conq a jutalom, mikor 100 kill kell az arénában highmaul mellett.
Abban az az 500 Conquest a Conq capon felül is hozzáadódik a pontjaimhoz, vagy csak capig?
Dovahkiin, Dovahkiin naal ok zin los vahriin wah dein vokul mahfaeraak ahst vaal! Ahrk fin norok paal graan fod nust hon zindro zaan Dovahkiin, fah hin kogaan mu draal!
-
Healbacsi
őstag
válasz laceszgamer #59763 üzenetére
Semmi se adodik a cap fole, azert cap.
-
parandroid
félisten
válasz Khelben #59765 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy nem tudsz megrendelést (work ordert) leadni az adott npc-nél, mert kattra nem történik semmi, akkor nálam az is megoldás, hogy rákattintok mellette a vendor npc-re, felugrik a kisablak, és utána már a másik is működik.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
k.kristof
őstag
válasz parandroid #59766 üzenetére
Nekem van egy addonom, a Bulkie. Az kiegészíti a work order ablakot egy alsó résszel, amivel egy gombbal el lehet indítani annyi work ordert, amennyire csak anyag van. Ilyenkor érdekes látni, hogy csak az addon által odarakott rész jelenik meg, de ha kattintok a gombra, akkor megjelenik a rendes ablak is. Végül is ez is csak egy bétás bug...
-
ldave
félisten
Mi a legjobb, leggyorsabb módja az 50 eurón túl egy új karakter felhúzásának? A monk mellé kéne még egy 90+os karakter, dk-re gondoltam első körben, mert az legalább 55-ről indul és lehet vele tankolni, szóval gondolom az lfg gyorsan menne.
A Slime draws near! Command?
-
parandroid
félisten
Ha létrehozod, és azonnal pihenteted, akkor kap 1,5 szintnyi restedet, amit lvl10-ig kb 1,5 perc alatt eléget... Kb lvl 40-ig olyan 4-5 óra alatt el lehet jutni, onnét kicsit lelassul, de ha van egy szabadnapod játszani, akkor 60-ig simán el lehet jutni mindenféle segítség nélkül. Onnét kényelmes tempóban naponta egy kiegészítőt tudsz kb ugrani.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nofi
addikt
válasz parandroid #59774 üzenetére
Ja én most 90-100 között elég sok hasznát vettem egy karinak ami egy hétig "pihent", de az elején tényleg nem sok vizet zavar
Xbox GT: nozsolt
-
ldave
félisten
válasz parandroid #59774 üzenetére
Azt lehet tudni hány nap a max rested XP összegyűjtése? A dk már megvan régről, vettem neki 25% heirloom cuccost is. Akkor lehet az lesz a mód, hogy amíg van rested, addig insták egymás után, aztán ha elfogyott, akkor pár nap pihi.
-
Chal
addikt
Amíg a queue-ban várakozol addig mindenképpen questelj is a szintednek megfelelő legnagyobb zónákban. Nagyon sok XP tud jönni így. A rested meg szerintem inkább arra jó, hogy valamelyest kárpótolja a kiesett napot/napokat, amikor nem tudtál/akartál játszani. Viszont ha van időd és kedved, akkor összemérhetetlenül több XP-t szerezhetsz játékkal abban az időben, amikor amúgy a rested növekedésére várnál.
[ Szerkesztve ]
-
DrGonzo22
őstag
Játszik valaki komolyabban (7/7HC) mage-et fire speccen? Lenne pár kérdésem a rotációról Eddig frost voltam, de kipróbáltam a fire-t, Tectuson 26,5k (ilvl 654, unflasked, no pot...) de a többi bosson elég gyengén muzsikálok a frosthoz képest, és ez egyértelműen a rotáció miatt van így. Icy-Veins... guidokat elolvastam, de sok kérdés továbbra is nyitva maradt.
-
ldave
félisten
Relatív hogy sok-e. Egyes szintről hány óra játékidő lehet a 90-es? Szerintem 50 biztos megvan, óránként 1 euro nem vészes.
-
TBT
addikt
Meddig tart a 10 éves szülinapi event?
A Molten Corki Pet-et a Starter Edition-nal rendelkezők is megkapják?"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
-
ígyvanferi
addikt
Szerintem nem.
Nekem a lvl 60 most legutoljára kicsivel több, mint 24 óra played volt. De nem volt heirloom. És mivel a legtöbb zónát már halálosan unom, zömmel csak instáztam dps-ként, így volt azért ebben az egy napban bőven üresjárat. Az az 50 óra reális lehet az enyémhez hasonló nyugdíjas tempójú szintezéshez. Heirloomokkal, tankként, healerként instázva, esetleg még ha RAF is megy, ez biztos sokkal gyorsabb.
[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
Raf-ba aktíváltam barátnőmnek accountot, megkapta a BC-et, illetve miután lejárt egy hónap feltöltést is, én viszont nem kaptam semmit. Jól van ez így?
-
ldave
félisten
válasz ígyvanferi #59791 üzenetére
Tényleg egész jól lehet haladni, tegnap este 60-ról, teljes rested xp-vel indulva ~3 óra alatt 64-es lett a DK úgy, hogy csak instában voltam.
-
Wolverine
félisten
válasz parandroid #59778 üzenetére
Pontosabban 10 nap, ha innben vagy fővárosban lépsz ki. Napi 15%-ot lehet összekaparni.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
TBT
addikt
Amúgy jah... Tegnap elkezdtem egy új karaktert (BloodElf Hunter) a 10 napos Trialnak köszönhetően.
1 óra alatt elértem a 12-es szintre, emlékeim szerint régebben ez lassabban ment.
Vettem egy Battlechest-et, de már a Blizzard adott egyet és ha azt beregisztrálom, akkor külön fogja kezelni a őket a Battlenet.És még a Molten Corki Pet-et is megkaptam (sajnos az nem Battlenet Account bound, mint néhány szülinapi cucc - csak soulbound). Nagyon örülök, hogy sikerült beszerezni őt.
És a játék még ennyi idő után is eszméletlenül be tud szippantani. Hihetetlenül szórakoztató és addiktív ez a játék még mindig.60 napos Gamecard hol most a legolcsóbb?
[ Szerkesztve ]
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest