Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
Healbacsi
őstag
Divine strommal indit, DE csak akkor ha ha megfelelo talent eseten elotte nyomtal egy final verdictet (azaz a +100% divine strom damage buff fent van), es a free/+50%-os divine strom proc aktiv.. egyebbkent a divine stromot nem tolod single targeten csak akkor ha epp nincs mas aktiv spelled, belefer pont egy gcd-be, es free/+50%-os proc aktiv.
Ellenkezo esetben csak tobb targetnel tolod. -
tPedro_
őstag
Tegnap kiesett életem második epic world dropja (10 év alatt) Blackrock Bulwark. AH-ban 65k+, beírtam trade chatre 60-ért, 1 perc múlva eladtam 55-ért.
-
pckownz
őstag
Pár szót tudnátok firkantani a CM -ról? Keresgéltem, de nem tud körvonalazódni bennem teljesen.
Ha jól értem, HC csak időméréssel? Hogyan lehet eljutni egy CM runra?Illetve, időközben kapargatom össze a sámánomat, tanács kellene, hogy merre tovább: [link]
Érdemes nézni egy guildet mostmár, vagy maradjak a DF és LFR megoldásoknál? -
nonsen5e
addikt
válasz pckownz #59603 üzenetére
Sokkal nehezebb mint a HC (több élet, erősebb ellenfelek), időre megy, és idő szerint kapsz medált (arany/ezüst/bronz/semmi). Jobb click a fejedre és dungeon difficulty challenge mode, majd az insta bejáratán kell besétálni egy előre összeinvelt 5 fős csapattal. Továbbá a cuccaid is leskálázódnak fix 630-as itemlevelre.
Klán az mindig jól jön mindenkinek, keress egyet.
[ Szerkesztve ]
D4: hunPH, nonsense#2596
-
Wolverine
félisten
válasz pckownz #59603 üzenetére
Egyrészt időre megy, másrészt lista van a legjobb időkről szerverszinten, harmadrészt a nehézsége a csapat gearjéhez skálázódik (ha jól emlékszem a jelenlegi rendszerre; a Mistsben a te geared skálázódott egy fix szintre, ezért mindig ugyanolyan nehéz volt a Challenge Mode teljesítése). Pug CM nem feltétlenül lesz sikeres.
"I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice." (Wolverine) / "Hello, I'm the Doctor. Basically... run." (a 11. Doktor)
-
whitezo88
nagyúr
Black Market minden nap fixen tól-ig van? kb egyszerre jelentek meg ma is és most már egy sincs bent csak a brawl meghívó. Volt bent egy 695-ös ring és lecsúsztam mert időt se írja pontosan.
-
Cathfaern
nagyúr
válasz nonsen5e #59604 üzenetére
Időre menős részhez annyit tennék, hogy ahhoz hogy a daily questből jövő rewardot megkapd, nem kell időre menni, elég ha csak végigérsz az instán.
whitezo88:
Nagyjából azonos időben ér véget, de nem percre pontosan.Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
ldave
félisten
A klán repu miként működik? Szintezés közben ugye jön a küldetésekért, de ha mondjuk 100-asként belépek egy új klánba, akkor ott hogy is van?
A Slime draws near! Command?
-
janitor01
tag
-
TommyGun
őstag
Nem érdemes aggódni miatta, Kb ha beleszarsz akkor is megvan a klán exa kb 3-4 hét alatt, küldik rédek adnak a repuhoz, nem para az exa. Ha rágyúrsz akkor sem lehet több 1-2 hétnél talán.
[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
ldave
félisten
válasz TommyGun #59612 üzenetére
Igazából nemtom A gond az, hogy a jelenlegi klánunk csak árnyéka önmagának, 2-3 ember van max online esténként, én pedig ha már játszom, és időt teszek bele, akkor az LFR-nél picivel többre vágyom. Persze nem komoly progressre, de heti 1-2 normális raid nem lenne rossz. Premade finder-rel pedig szinte lehetlen LFR háttérrel lejutni.
-
TommyGun
őstag
Akkor biza keresned kell egy félkazuár klánt akik ha nem is mythicben de HCban nekineki mennek az ogre királynak, Normált mi 2 hét alatt farmra tettük és tegnap PL 2 bosst megcsaptunk HCban is úgy hogy pár próba után megfeküdtek. Mythicben is valszeg nekimegyünk majd de ott már boritékolva hogy nem fogjuk végigverni annál zért nyugdíjasabb a tempónk és a kitartásunk, de ez lehet nem is baj, kinőttem már a heti 5 rédbőőő
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
janitor01
tag
Nem tudom milyen class-t játszol. Nekem a következő tippjeim lennének a számodra:
Ha nem vágysz mythic progressre szerintem fölösleges a klán. Ahhoz, hogy puggal sikeres legyél:
Csináld meg a classodnak megfelelő challenger gold ra (endlessre ha tudod) Ez általában ér annyit mint a 7/7 achi. ha nagyon nem akarnak levinni.
Minden boss-t tanulj meg videóról. Tudd, hogy a classodnak mit kellene csinálnia. Ha tank vagy healer vagy általában kisebbek a követelmények. Ha egy csapat nem tudja butchert leverni 3-4 tryból akkor ott gear probléma van. Lépj ki.
640 es geart össze lehet szedni craftolt itemekből és LFR-ből, könnyedén. Ez normal HM re több mint elég. Az első boss-t sokszor nyomják HC-ben is puggal sikeresen mivel nagyon könnyű. (ez ha mázlid van minden héten egy 670 es loot!)
Craftal is lehet 665 re húzni itemeket.
Followerek tudnak hozni 645 ös lootot.
Jelen pillanatban szerintem teljesen casual a játék. Szinte fölösleges a klán. HM nagyon jó kis insta de a legtöbb fight sima wasd+gearcheck. Igazi csapat munkát talán csak az utolsó követel meg. Ott is csak azért mert az utolsó fázisban nem lehet stackelni addig meg kell. Ha nagyon érdekel a raidelés akkor javaslom a healert. Látszólag abból van a legkevesebb. Itt is a druidát. Mert eszméletlen hps-t tud bárki máshoz képest, ráadásul offspeccbre életképes a boomkin is!
-
janitor01
tag
Új mechanika nem felététlenül van de mindenből több van, nagyobbat sebeznek és ezért kicst más a taktika. Pl az ikerknél a mi klánunk normálon nem nagyon izgul a tűz miatt, HC-n rendesen kell kerülgetni, butcehrnél is óvatosabban rotáljuk, hogy ki kap és ki nem kap a cleave ből. Ha mondjuk van egy 650+ os átlag gear sztem HC sem sokkal nehezebb mint a normal.
-
ldave
félisten
válasz janitor01 #59616 üzenetére
Köszi a tippeket, cuccom 640 felett van picivel, ami lehet gyártottam, vettem meg LFR-ből is öltöztem. A Proving Grounds jó ötlet, legalább meglátom mire vagyok képes.
Rugóval játszom, a kezdetek óta, ha ezzel nem megy, akkor hagyom is (az altok csak pillanatnyi szórakozásra vannak). Van más játék is, ha itt most nem találom meg a számításom. A régi csapat mint írtam úgysincs már, akkor meg mindegy, hogy itt játszok új emberekkel vagy máshol.
@DrGonzo22: gondolom ez is olyan, hogy egyszer kell végigszenvedni valahogy és megszerezni az acsit, amit mindenki kér az inv-hez, utána már könnyebb csapatot találni.
[ Szerkesztve ]
-
janitor01
tag
válasz DrGonzo22 #59618 üzenetére
Igen teljesen realem függő, bár ugye a grpfinder az crossrealem. Elvben..
De gyakoraltilag amit mondok az itt is kijön: HC-ig a guild nem kell. Csak maximum lassabban éred el. Ha guildel mész akkor ha loot van bárkinek az neked is jó hisz egy hét múlva annyival is erősebbek vagytok. PUG-nál azért nincs ez így. Simán lehet puggal HC-t ölni ha mindekin ott a gear. Egyszerűen nincs olyan boss ami (healer szemmel) olyan összehangolt csapatmunkát igényelne, hogy ne tudnátok stackelve megcsinálni.Azaz még az is elég ha 3 ember jól tudja a taktikát. A többiek meg követik.
Egyébként ez nem baj. Én 100% ban támogatom, hogy legyen a wow olyan game amit egyedül is lehet játszani. Én pl 30 évesen nem tudom és nem is akarom már akköré szervezni az életem, hogy mikor van raid.
-
janitor01
tag
Most így eszembe jutott, hogy esetleg segítséget is kérnék. Ha van olyan priest aki régóta játszik és tapasztalt healer (holy ágon) esetleg rámírna egy privátot? Szeretném a segítségét kérni!
-
DrGonzo22
őstag
Nekem nagyon hamar lett meg a 640+ gear mert első naptól fogva csináltam a CM-ot a Yeti mounthoz. Így könnyen lejutottam korai HM pugokba, és szépen fel is ment az ilvl-em 650-re. Most vagyok gondban, mert PL-al semmit nem kaptam normalban 2 hete (de Kargath már 4 OH-et dobott...), HC ML-el pedig 6-rollt veszítettem el a héten. 654-en vagyok, kb. a Curve ment meg attól, hogy lejutási gondjaim legyenek. De elég kemény, hogy vért izzadok azért, hogy kb. szinten maradjak 22-25k dps-el a +10 ilvl-lel fölöttem levő társakhoz képest.
-
malacka87
őstag
Balance druiddal játszik valaki? Nekem eszméletlen szar a dps-em 652 az ilevel. Lehet a cuccok miatt egyiken sincs norm stat. Butcheren ha egyhelyben állok sincs meg a 19k. Ez a folyamatos eclipsvaltas is az agyamramegy combatban. Critem is csak 18% körül van. Néztem kb 150 lovesbol jó ha van 16 critem... Nem is szeretek játszani vele mostanság.
btag:Sveryn#2510 uplay:MoRu_PManiac87 Origin:partymaniac87 World of Warships:partymaniac87 E60 520I
-
ryori
senior tag
Található valamerre valami jó magyar Guide? Class Guide to Druid Restota
-
J o e
tag
válasz DrGonzo22 #59622 üzenetére
Ismerős a helyzet, én resto druidommal járok hasonló cipőben.HC bossokon 7et, normalon 10 bonus rollt szórtam el, és semmit nem nyertem
Bár, nem panaszkodom, mert így is 656-ban vagyok, ami nem esett ezen a héten, majd fog a következőnApropó:
Tudtok-e ajánlani Ragna hordán esetleg olyan pve guildet, ahol kazuároknak is van hely és jó a társaság?A jelenlegi sajnos elég kihaltnak tűnik, guild chat teljesen üres, és egyre többen mennek el -
Fl3x
aktív tag
Viszonyításnak jó, de nem kell készpénznek venni. Nálunk a geareltebb rugok combatba vagy subba nyomják, gondolom nem véletlen Lehet neked is meg kéne nézned valamelyiket, mert az assa elég gyenge most.
(#59625) ryori
Magyar nem hiszem, max wowhungary fórumon írsz és lehet válaszolnak vagy ha konkrét kérdésed van lehet itt is segít valaki.
" Nem az számít mekkorát ütsz, hanem hogy hány ütést állsz ki mikor talpon kell maradni!"
-
lakisoft
veterán
Petbattlehoz van valami ajánlott guide? Rettenetesen le vagyok maradva a guildtársaimhoz képest és most fel akarok zárkózni.
- Árad -
-
Xantor
tag
válasz malacka87 #59623 üzenetére
Én játszok Balance duduval, csak raidre használom, még nagyon béna vagyok benne, csak pár hete kezdtem neki. Self buffal, CD-k nélkül 16,5k Garrison Dummy-n, HM-ban átlag hozom a 20-23k-t, de van amikor 28k is meg van, ha nincs balszerencsém. Itt is ilvl652.
Ezt ajánlom elolvasni, e mellé már csak sok-sok tapasztalat kell majd.
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
janitor01
tag
+200 allstatos kő megvan?
lehet venni olyan kaját bent a PG en ami ad +100 staot is. Ezt is megetted? sokat számít. Pre potizni is lehet.Mekkora dps-ed van?
Azért ezek a guidok elég sziguróak. Sokszor 1-2K DPS-t is a világ végének fognak fel. Nem vagy Mythic raider ha jól értem ezért én azt gondolom, hogy olyan ágon játsz amit szeretsz.
Nálunk az átlag gear olyan 655-665 között mozog. A rugók benne vannak a top 5 dpsben
-
Chal
addikt
MC végülis meddig lesz elérhető, nem tudja valaki? Ki fogják venni ma? Jan.6-os dátum rémlik eredetileg.
-
ldave
félisten
válasz janitor01 #59630 üzenetére
Megvan amit írsz. Majd próbálkozom még, nem mondom, hogy lehetetlen, csak azt eddig nem sikerült Amúgy skálázódik a nehézség az ilvl növekedésével, vagy fix hp-ja van az ellenfeleknek?
Fogalmas sincs mennyi a dps-em, játék nem írja, addon-t pedig nem használok erre. Mindenestre tegnap megkerestem egy régi klánomat, akik manapság heti 2-3 raidet tolnak, hátha felvesznek és akkor nem lesz ilyesmivel gond.
-
Xantor
tag
Létezik olyan program, amiben az összes létező fegyvert, amort fel tudom helyezni egy karakterre, meg tudom nézni hogy néz ki?
A józan ész olyan ritka manapság, hogy lassan a "szuper erő" kategóriájába sorolható...
-
TommyGun
őstag
válasz Xantor #59635 üzenetére
Atlasloot. Abban KB minden loot benne van, legyen új régi raid dungeon, pvp item.
Control Klikkel bármelyiket fel tudod próbálni. De a beépített dungeon nemtommianeve guide-ban is fel tudod venni a lootokat control klikkel csak ott az ICC elötti raidek asszem nincsnenk benne vagy mi, főleg Catától működik ha jól láttam.[ Szerkesztve ]
-
pckownz
őstag
kapufa
[ Szerkesztve ]
-
Xantor
tag
Melyik insta Challenge Mode-ját a legkönnyebb aranyra megcsinálni?
(#59639) LógaGéza Köszönöm szépen, ebben minden benne van!
[ Szerkesztve ]
-
Chal
addikt
válasz zola09 #59637 üzenetére
"Nalunk tegnap lett vege de mar visszaraktak 13-ig."
Na ennek örülök, akkor ráfekszek a levelingre kicsit, mert még csak 95-ös vagyok, és a régi szép emlékek miatt nagyon szeretném a mountot 100-at leszámítva készüljek valami egyébbel, van valami követelmény (item level, questline, PG, etc…)? Kicsit szűk a határidő nekem így is, nincs sok időm játszani, szóval biztosra kéne menni. Na meg az se mindegy, hogy mennyi idő alatt fog összejönni a raidfinderben a csapat. Szerintetek van rá még esélyem, figyelembe véve a fenti preferenciákat?
-
Cathfaern
nagyúr
Engem két napja olyan 30 perc alatt hívott be, de maga a raid nagyon hosszú arra készülj fel, jó 1,5-2 óra volt mire végigértünk, pedig csak 1-2 wipe volt (rossz pull miatt). ilvl követelmény 615.
Eladó Kinu M47 Simplicity: https://hardverapro.hu/apro/kinu_m47_simplicity_2/
-
Chal
addikt
válasz Cathfaern #59643 üzenetére
Azt sejtettem hogy nem rövid, mondjuk bőven nem olyan hosszú mint eredeti
615-ös item level egy friss 100-asnak mennyire problémás? Egyelőre 95-ön ilyen 550 körül járok, csupán úgy, hogy felveszem ami instából meg questből kiesik, másnap, vagy pár óra múlva már úgyis töröm a nagyrészét mert esik jobb. 615 is így hullik az ölembe 100 köröl, vagy többet kell tenni érte?
-
L4mie
veterán
úgy tűnik még egy régi klánnak annyi -.-' [link]
Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
-
L4mie
veterán
válasz nonsen5e #59648 üzenetére
web se ment nemrég. [link] rank 7 karakterek vannak csak magas szinten.
Tudtommal elég durva belső konfliktus volt karácsony tájékán összes raider kilépett kétfelé széledt GM-ről meg úgy hallom jelentkezett valami külföldi klánba.
Részleteket nem vágom mi miért hova mennyit,
Pár évet letoltam ott az "ősidőkben" persze még teljesen más bandával.
Jó lenne tudni a történéseket mivel picit azért még magaménak is érzem.
Fórumon is csak homályos infók, semmi konkrét, bár jobb ha nincs köpködés.Dolgok amiket utálok: 1. fórumaláírások, 2. irónia, 3. listák
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- Óra topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- SSD kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Farming Simulator 25
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I7 6700K / GTX 1070 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- HP ProDesk 400 G5 Mini PC, I5-9500T, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10, WIFI, SZÁMLA, GARANCIA
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- Csere-Beszámítás! Gamer PC! I3 10105F / GTX 1070Ti 8GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs