Új hozzászólás Aktív témák

  • kenwood

    veterán

    No,sikerult elerni a 100,lattam a legtobb dungeont es a molten lfr kapcsan nemi "raid" tapasztalat is jon.
    Egyelore csak destrot neztem,a masik ket agat nem probaltam a wodban.

    rhc:
    valoban nehezebb,mint a panda elejen voltak,de kizarolag egyedul joinolva sem talalkztam extra nehez instaval/bossal.Sztem ha mondjuk alacsony geart es tudast nezunk,akkor picit konnyebbek,mint az otfos icc instak voltak,de nagyon jol el lett talalva a nehezseg,akinek tobb kell,ott a challenge mode.picit verezni fog a szivem,amikor elkezdek nerfelgetni,illetve az ingyen lfr loot facerollt csinal beloluk.

    Maga a destro lock nagyon hasonlo,mint a mopban volt.
    En archimondeal es demonic servitudeal tolom (allitolag a manaroth jobb,csak ezen a billntyuzeten nincs hely plusz bindingnak :D)
    A kulonbseg annyi,hogy a mopban a sima "proc alatt lodd a chaso boltot" rota eleg volt a tophoz,a havoc-shadowburn hasznalata pedig nehezen utolerheto dpst hozott.mostmar a sima rota nem eleg,hogy 630 kornyeken top dps legyel.nem gyenge,csak van 1-2 erosebb spec.
    Ez lehet,hogy skalazodas es raid gearben mar maskent lesz,az is lehet,hogy a secondary statok sokat szamitanak.A legtobbb magas ilvl cuccom versatilitys,ami az icy-veins szerint a leggyengebb statunk es egyelore meg draga a stat modositas :)
    626 ilvlben MC-ben olyan 15k korul volt a single target dps.

    Mi kell az alaplapba? Procibol egy, Rambo 2. <> Egyetlen vizmolekulaban tobb hidrogen atom van,mint ahany csillag az egesz naprendszerben

Új hozzászólás Aktív témák