Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ez a topik a World of Warcraft világát érintő kérdésekkel, történetekkel és beszámolókkal foglalkozik.
►Hivatalos rendszerkövetelmények WoW-hoz◄
►Blizzard által támogatott videokártyák listája◄
Prohardveres, Blizzard in game Community
WoW Token goldárfolyama
Új hozzászólás Aktív témák
-
ígyvanferi
addikt
válasz parandroid #50750 üzenetére
A levél alapján egész jó profilt lehetne az írójáról készíteni. Nem hiszem, hogy tizenéves, viszont az tuti, hogy az iskolai előrehaladása során nem túl jól teljesített, ahogy írtad.
Én javaslom, hogy pár száz forint megspórolása reményében ne ezeket a tuskókat pénzeljétek. -
Diniboy
aktív tag
válasz parandroid #50750 üzenetére
+1 nekem is ez jutott eszembe, azért ha bótom lenne és válaszolnék valakinek, legalább 1 HEJESSÍRÁSS ellenőrzőt rálöknék ha már a fogalmazás nem megy ))) Tényleg ez a ph-s tök jó, imádom mikor minden második szavam alá van húzva pirossal
-
Diniboy
aktív tag
válasz ígyvanferi #50751 üzenetére
Sajnos az a pár száz ft az inkább 1-2 ezer , és azon lehet venni sört is
Visszatérő probléma a wowban az fps dolog, láttam már i7es procival, meg gtx akármivel is panaszkodni embereket, tele vannak a fórumok a low fps témakörben.
Nálam is voltak problémák ... de megjavult lehet csak placebo de eddig szar volt most meg ahhoz képest jó- ÉS nem tudom miért javult meg
Volt egy windows reinstall új ssdre költözés miatt -a gép többi része, és a wow is ugyanaz de most mégis jobban megy , pedig az előző rendszer is ssd-n volt, csak az 840, ez meg 840 evo, nem hiszem hogy emiatt lenne, inkább az új windows (ncore edition mind2 de ez frissebb valamivel ) Szóval az én tippem is az hogy nagyon érzékeny a lelke szegénynek , viszont az tuti hogy kell neki a proci... valaki régebben egy grafikus adatbázis-kezelő programnak jellemezte -
parandroid
félisten
válasz Diniboy #50752 üzenetére
Az a gond a helyesírásellenőrzővel, hogy az idézett levélben hibásan szereplő szavak nagy részét még csak alá sem húzná, hiszen a szó maga nem hibás, csak helytelenül használt, ragozott, toldalékolt, vagy egyeztetett. Stilisztikai és központozási hibákkal meg aztán végképp nem tud mit kezdeni. A helyesírásellenőrző meg, ami itt nekem konkrétan mindent aláhúz, amit írok, szerintem nem a Ph!-é, hanem a böngészőé, és az operációs rendszer nyelvén próbál korrigálni - ami nekem angol.
Nem tudom egyébként, hogy mennyire adják olcsón a kódokat, de az az érzésem, hogy ugyanúgy offgamers és társairól (legalábbis én az utolsót ott vettem valami kevéssel 20 EUR körüli összegért), és csak a mennyiségi kedvezmények miatt tudnak kicsit olcsóbbak lenni.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
bimbilla09
tag
56 percet ír Ragna. Nehogy kilogoljatok!!
-
hemaka
nagyúr
válasz bimbilla09 #50755 üzenetére
Szánalom. 20 perce "léptem be", de még 700-an vannak előttem...
A legjobb, hogy 10-kor indul a raid, de nem tudok menni, megint emiatt. -
tPedro_
őstag
válasz hemaka #50756 üzenetére
Mit nem adnék azért, hogy ez fogadjon belépéskor...
Helyette van halott szerver, trade chanelre jó ha 10 percenként odaböffent valaki valamit. Üres város stb.
Majdnem az összes ally játékos akivel összefutok a Ragnaros szerverről van, horda viszont csak Ragnarosos.Ha nem lenne LFR és az Oqueue addon már rég befejeztem volna a játékot.
[ Szerkesztve ]
-
tPedro_
őstag
válasz BoneDragon #50758 üzenetére
Neptulon. Pedig fénykorában az elsők között volt, progressz terén is, most már tök halott.
Az első adandó alkalommal elhúznék innen, de nincs olyan szerencsém. Most várom, hogy melyik másik szerverrel kötnek majd össze, hátha akkor javul a helyzet.
Nem tudom kinek jutott eszébe ez a connected realm ötlet...
-
nonsen5e
addikt
Pontosan 1111-en voltak előttem, a fél rádiókabarét végighallgattam a sor alatt...
tPedro_: Ne is mondd, cataclysm alatt (ragnán akkor még nem játszottam) csináltam egy belf palát Stormscalen pvp-re mert az hűdejó, ott találkoztam először sorral, régi laptopomon játszottam, nem bírta el Orgrimmar este, állandóan ki-ki fagyott out of memoryval. Első adandó alkalommal na akkor innen lepattanok, át Neptulonra, az tűnt a 3 lehetőség közül a legszimpatikusabbnak. Azóta is 85-ön áll szegény, talán majd leporolom egyszer.
D4: hunPH, nonsense#2596
-
tPedro_
őstag
válasz BoneDragon #50728 üzenetére
Na Malygos 10 solo:
DK ilvl 487: 7m -> 2,8m -re (41%) sikerült leverni, a maradék a sárkánnyal (19 stack), kb 3 perc volt, az enrage timer ha jól tudom 10 perc.
Druida ilvl 548: 7m -> 1,7m (24%, de emlékeim szerint volt már jobb is.)A lényeg az, hogy a 2-es skill stackeljen fel rajta, annál nagyobbat sebez.
-
BoneDragon
veterán
válasz tPedro_ #50761 üzenetére
Ja mikor beszéltünk róla simán megcsináltam közbe malygost, nem tudom mit bénáztam előtte... Amúgy én meg bloodscalpon voltam és az a szerver is kihalt, orgrimmarba is csak elvétve látni embert. Pedig a warrimat nagyon nagyon sajnálom, de nem fogok 6ezret költeni a transzferre...
-
GoTReX
őstag
Hello
Nekem még nincs meg a Panda Kieg.,mert abbahagytam a Cata. óta. Players.hu oldalon 3.000.- Huf dobozosan,ami még Iceakos letöltőkódjánál is olcsóbb.Valóban ennyire rossz ez az oldal, hogy nem érdemes rendelni róla?
XBOX ID: GoTReX #4839
-
nonsen5e
addikt
Arra mondtam. 31-én ért véget, erre 3-án jut eszébe. Ez az időzítés...
Bár nekem is mindig mindennel így van ez.[ Szerkesztve ]
-
Mr X
veterán
Elkezdtem low level instákat tolni lockkal. Bakker, hogy mekkora gyökerek vannak lv38 óta... Addig egész jó csapatokat fogtam ki, azóta meg gogo idióták, előrerohanó tankok, akik a healert sem várják meg, mindenkit behúzó aztán menekülő hunterek. Kész agybaj. Többet haltam 2 szint alatt, mint előtte 20-nál.
[ Szerkesztve ]
-
slayer007
tag
Sziasztok!
Utoljára a WotLK-val játszottam, de most gondolkodom, hogy az új kiegre visszatérek wowozni.
Ha nem tudom magam lebeszélni erről az ötletről ( ), akkor melyik lenne az a szerver, ahol esetleg találni lehetne egy felnőttekből álló guildet, casual playerként? Ally, vagy horda mindegy, mivel feldobna a kieg elméletileg lvl90re.
Régen rengeteget játszottam ezzel a játékkal, elég nagy háttérismerettel is rendelkezem (lore, könyveket is olvastam), és egy kellemes kis guildbe szívesen csatlakoznék az új kieg kijövetelekor.
Célom igazából a kellemes időtöltés lenne, mértéket tartva a játékidővel. (Munka + levelező egyetem, nem igazán marad az embernek sok ideje)
Van esetleg olyan guild, aminek a tagja épp olvassa ezt a fórumot, és beleillene az előbb leírt hozzáállás a csapatába?
(WotLK -ban általában icc25-ket szerveztem, valamint 10hc-s LK kill is megvolt anno. Tudom, hogy ez már nem nagy szám )Im insane, what's your excuse?!
-
Amarth
aktív tag
Üdv!
Küldene vki egy RAf-ot?
Köcc!
Porfestés Szegeden, rövid határidővel!
-
Diniboy
aktív tag
válasz parandroid #50754 üzenetére
Vettem már 5100ért is, legutóbb 5200 volt náluk. A 20 juró meg 6200 kb. Bár a havi bankártyás töltéshez képest még az is álom. Akárhol néztem ez volt a legolcsóbb, kivéve a trade chatet, ahol 20K goldért árulnak, de azt biztos nem próbálnám ki Elképzelhető tényleg úgy "működnek" hogy megvárják amíg összegyűlik 500db megrendelés,aztán nagy tételben óccón hozzájutnak és ráadásul addig meg kamatozik a pénzed nekik
Vicces, de nem humoros tény : Magyarország amúgy is hátrányban van mert itt egy hónapra 4000 ft, ha jól tudom, az angoloknak meg 3400 átszámolva egy hónapra... -
Xelo
addikt
na indítottam egy karaktert horda oldalon is, te jó ég mi megy Orgrimmarban.. ehhez képest Stormwindben hullaszag. Moloq (tank dk) várja a játszótársakat illetve egy értelmes guild meghívót is elfogadnék (értelmes guild = van élet). jelenleg csatlakoztam vmi random lvl25öshöz de ha szóltok hagyom is ott. ja szerver még mindíg ragna
[ Szerkesztve ]
-
nonsen5e
addikt
válasz bimbilla09 #50783 üzenetére
worldpvp, worldpvp, worldpvp, worldpve jobb lenne
...de sosem lesz, mert előbb lesz vége a wownak, mint a ragnás sornak...
[ Szerkesztve ]
-
LógaGéza
veterán
Üdv!
Gondolkodok a visszatérésen, csak most teljesen új accounttal, csak újfent nem tudom hol kezdjem, nem akarok visszamenni Arathorra.
Ragna és TN Horda között töprengek, főleg PvE érdekelne.
Kinek mi a véleménye, merre induljak?"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz hemaka #50786 üzenetére
Igazából nem nagyon ragaszkodok ehhez a két Realmhez, csak ez jutott eszembe elsőre. Login várólisták mennyire vannak? Az se lenne baj, hogy nem kellene órákat várni, néha elég DC-s a UPC
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
Ezt jó tudni
Most beszélgettem egy ismerősömmel, szóba jött a Stormscale - eddig erről se jót, se rosszat nem hallottam. Valaki tud erről bármit?
"Go to work, get married, have some kids, pay your taxes, pay your bills, watch your tv, follow fashion, act normal, obey the law, and repeat after me: I AM FREE"
-
LógaGéza
veterán
válasz Wolverine #50793 üzenetére
Az sose baj, legalább gyakorlom az angolt - nem ártana
Viszont az, hogy nagyobb a sor, már nem nyugtat meg...
-
slayer007
tag
válasz arpi6k #50790 üzenetére
Ez ugye egy vicc?
Ahol utoljára láttam ilyen login sorokat, az free to play mmorpg volt. Ott még megértem. Ha vettél premiumot az accountodra, akkor soron kívül belogolhattál.
De baszki, fizetsz egy szolgáltatásért, és még sorba is állítanak? Hova süllyed még ez a játék?Im insane, what's your excuse?!
-
Viktor77
titán
válasz slayer007 #50799 üzenetére
Legalább olvass utána rendesen, fikázás elött.
Attól, hogy olyan szerveren vagyok, ahol ketten vannak, attól még azzal játszom együtt akivel akarok. Csak legyen friendlistben (addon is van már rá ugye).
Ráadásul az ah-k is össze lesznek vonva, így pont semmi negatívummal nem fog járni, ha kihalt szerveren leszel.Csinálni kell. Kész. Pont.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tört (tehát nem hivatalos Blizzard) szerverekkel nem foglalkozunk! Ne is próbálkozz!
● Ha új játékos vagy mindenképp ajánljuk, hogy egyszer fusd át a téma összefoglalót.
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Politika
- NVIDIA GeForce RTX 3050 / 3050 Ti (GA107)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házimozi belépő szinten
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- Sweet.tv - internetes TV
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G7 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest