Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Healbacsi

    őstag

    válasz lumpen_stex #35946 üzenetére

    A talentbe/glypheselbe meg bele sem neztem, maris meg van a hiba oka.
    A rohak lehetnenek magasabb szintuek is, de nem azzal van a gond. A statok nem pvp alkalmasak. Egyszeruen a cuccaid intellectet es spellpowert adnak tobbnyire. Ez questelesre, instazasra tokeletes.
    Viszont szinte nem ad semmi sem staminad. Igy gyakorlatilag nincs eleg eletereje a karakternek, hogy tuleljen 2 utesnel/lovesnel tobbet. 1400 hp lvl 49-en PVP korulmenyek kozott nagyon keves. Hangsulyozom Pvp korulmenyek kozott.
    Ha pvpzni szeretnel, vagy megvedeni magad a rad tamado hordasokkal szemben, akkor reszesitsd elonyben a stamina/intellect parositasu itemeket. lvl 60-tol outlanden mar questekbol is sok ilyen targyat fogsz kapni. Ha majd benezel ah-ba, akkor latni fogod, hogy a sta/int cuccok sokkal magasabb arakon vannak bent mint az int/spirit, tiszta int vagy spellpoweresek. Pontosan ezert vannak bent dragabban.
    A talent nem 100%, de nincs vele kulonisebben nagy gond, glyphek viszont hianyoznak, ami mar alacsony szinten is rengeteget dobnak.
    Amit tehetsz. Szerezz be minel tobb es minel magasabb szintu stamina - intellect alapu itemet. Szerezz be glypheket azokra a spellekre amiket gyakran hasznalsz. Probalj meg instazni. Nagyon jo kek szinu cuccokat kaphatsz, amik a szinteden sokszor a legjobbak koze tartoznak. Az enchant profod huzd meg, es pakolj magadra staminas enchantokat (mar ahova lehet).
    Aztan a legfontosabb, gyakorolni es gyakorolni:)

Új hozzászólás Aktív témák