Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Arnold2

    őstag

    válasz ViTaZi #35316 üzenetére

    Én is azt tanácsolom, hogy PVE realmen kezd el kalandozásod Azeroth világában. Nagyon sok "hogy rhadjonel a bal heréd" üvöltözést spórolsz meg magadnak. Még mindig virágzik az a szokás, hogy max lvl karakterek csupán passzióból odajönnek és megölnek.
    Ez a PVE realmen nem lehetséges (kivétel mersze a dedikált PVP zónák). Hacsak nem vagy szuper mazochista, mert akkor kezdj egy lockot vagy mage-t egy PVP szerveren :D
    Szerverként én az Arathort ajánlom neked (bár csak egy altom van ott, hogy két ottani barátommal tudjak szintezni). Szimpatikusnak tűnt. Bár az end game contentet nem tudtam még ott megtapasztalni.

    Névválasztásról meg már elmondtak mindent. Bár nekem van ékezet a nevemben, és egy olyan szerveren vagyok, ahol az ally oldalon 10 aktív magyarnál nem lehet több, nem volt még eddig sok gondom. Rövid, (szerintem) frappáns és a külföldiek is könnyen ki tudják ejteni.

    Ha szereted a rajzfilmeket/képregényeket/animációs filmeket akkor viszonylag széles palettáról választhatsz, bár a népszerűbbek már úgy is foglaltak és ott lebeghet a háttérben, hogy valaki bemószerol, hogy jogvédett nevet használsz. De három és fél éves pályafutásom alatt nekem még nem volt ilyennel gondom és nem is hallottam ilyenről (arról igen, hogy túl obszcén volt a neve és kapott érte két nap bant).

    A kedvenc karakternév, amit láttam az a "Hardtoinvite" csupa speckó karakterből (amit most nem keresnék ki a karakter táblából, de pl. az a fölött két pont meg ilyesmi).

Új hozzászólás Aktív témák